FOTO - Vladut poate sa zambeasca si speram sa o faca inca mult timp! Este din Buzau, are doar 7 ani si a fost diagnosticat cu cancer. AJUTA-L, DONEAZA SANGE!

Vladut IlincaVladut este un suflet bland si bun cu care viata a fost mai putin darnica, dupa ce in urma cu ceva timp mama lui a fost diagnosticata cu cancer si a suferit mai multe interventii chirurgicale a venit randul lui Vladut sa treaca prin chinuri si suferinta. A fost diagnosticat cu Cancer la vezica urinara. Ilinca Florentin Vladut este un baietel minunat din Buzau, elev in clasa zero la Scoala Gimnaziala nr.11. l-ati ajutat si in alte campanii cu bani pentru tratamentele costisitoare, acum Vladut, internat in Spitalul Budimex din capitala, are nevoie de sange.

Stefan are nevoie de noi sa traiasca! Impreuna putem sa-l ajutam sa aiba o inima sanatoasa....

Inima sanatoasa pentru StefanAsociația Crucea Portocalie lansează un apel umanitar către buzoienii generoși pentru colectarea unei sume de bani necesară intervenției chirurgicale la care va fi supus Mirea Ștefan, din Comuna Săgeata, Sat Dîmbroca, Județul Buzău, diagnosticat cu insuficiență cardiacă NYHA, cardiopatie ischemica dureroasă, dublă leziune valvulară aortică, stenoză stransă, hipertensiune arterială

ANUNT UMANITAR - O noua sansa la viata pentru Daniela!

Daniela are nevoie de ajutorul dumneavoastra! Daniela Vladoiu are 27 de ani si in urma cu 8 luni a fost depistata si operata de cancer de col uterin. Dupa interventie, a facut chimioterapie, insa dupa 4 luni boala a recidivat si i-a afectat rinichii, motiv pentru care i-a fost montata o nefrostoma intr-unul dintre rinichi pentru a putea urina. In acelasi timp, a facut si dializa. 

Continut recomandat