Inmormantarea va avea loc Duminica 17 septembrie in Vintila Voda. A trecut la cele vesnice Florea Dragomir - profesor de Limba romana de peste 45 de ani, din Vintila Voda. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei

alina tataMiercuri 13 septembrie 2017, dupa-amiaza, am aflat cu stupoare si intristare ca a trecut la cele vesnice profesorul de Limba romana - Florea Dragomir din Vintila Voda, judetul Buzau. A slujit pe altarul "Limbii romane" peste 45 de ani, ultima catedra fiind la Liceul Tehnologic Beceni.

Nu si-a mai revenit....Mirela Juganaru s-a stins din viata la 51 de ani dupa mai multe zile de coma profunda

Mirela JuganaruIn urma cu cinci zile Mirela zambea, povestea, privea spre viitor... Nimeni nu avea sa prefigureze ca peste doar cateva ore Mirela va intra in coma si apoi....se va ridica la cer. Avea doar 51 de ani, de mai mult timp lucra in cadrul Statiunii de Cercetare Dezvoltare si Legumicultura Buzau, era un specialist cu o inalta tinuta morala si profesionala. Era sotie, mama, prietena...Era...de astazi vom vorbi despre Mirela Juganaru la timpul trecut ca prezenta fizica printre noi dar ea va fi mereu prezenta in memoria familiei si a celor care au cunoscut-o.

A trecut “Dincolo” maestrul ceasornicar Nicu Ispas

Nicu IspasUnul dintre cei am longevivi buzoieni si printre putinii oameni cu adevarat cunoscatori ai urbei – Nicu Ispas, ceasornicarul nepereche, a plecat dintre noi. Nicu Ispas era de origine evreiasca, dar nu se sfia sa vorbeasca despre crestinism cand cineva il intreba despre religie. Principalul mod prin care a fost cunoscut era acela ca repara ceasuri mecanice  (nu suferea digitalele) inca de pe vremea razboiului si era un mare colectionar de antichitati.

Au trecut 7 ani de lacrimi si regrete... Comemorare la mormantul Sublocotenentului (p.m) Dan Ciobotaru

Dan Ion CiobotaruAu trecut 7 ani de lacrimi si durere pentru toti cei care l-au cunoscut pe cel trecut la cele vesnice mult prea devreme, mult prea departe, Sublocotenentul (p.m) DAN CIOBOTARU. In satul Pinu din comuna Braiesti, in cursul zilei de ieri, Divizia 2 Infanterie „Getica” a organizat o ceremonie militara si religioasa de comemorare a celui ce va ramane vesnic in sufletele tuturor DAN CIOBOTARU. Avea doar 28 de ani... 

Continut recomandat