microsoft office professional product key microsoft office 2010 education discount zbrush 4r7 education license other win 10 student discount

NU RATATI ASTAZI UN SPECTACOL DE EXCEPTIE LA BUZAU! „Broadway Rocks” – Un colaj de muzica si dans pe scena Teatrului „George Ciprian”

BroadwayAstazi,18 februarie 2018, de la ora 18:00, Teatrul „George Ciprian” are placerea de a gazdui spectacolul muzical Broadway Rocks, realizat de studentii de la University Centre Weston sub indrumarea regizorului Kyle Davies. Suntem deja la a doua colaborare cu departamentul de arte performative si musical de la University Centre Weston.

LIVE - Ce ziceti de asta? VIDEO - Buzoianul Dan MANCIULEA canta in aceasta seara intr-o PREMIERA MONDIALA a semifinalei Eurovision 2018

Dan ManciuleaIn premiera mondiala, una dintre semifinalele Eurovision va fi transmisa in direct de un post de televiziune de la aproape 100 de metri adancime, din Salina Turda. Evenimentul are loc, duminica 11 februarie, de la ora 21.00, in mina Rudolf, si va putea fi urmarit la televiziunea publica.

Organizam Atelier de creatie in Galleria Mall

atelier creatie GalleriaToți picii sunt aşteptaţi ȋmpreună cu părinții şi bunicii sȃmbătă, 10.02.2018, de la orele 14:00 – 16:00, la etaj ȋn Galleria Mall la atelierul de creaţie unde vom realiza ȋmpreună cu echipa Events’INA cele mai frumoase planşe care ilustrează anotimpul iarna.

LIVE - UN SHOW VIBRANT! Buzoianul Mares PANA cu piesa „Daydreamer” concureaza in aceasta seara in Semifinala EUROVISION 2018

Mares PanaSemifinala de la Craiova a editiei Eurovision 2018 va avea loc la Teatrul National, astazi, duminica 4 februarie. In acest an, Selectia Naţionala se desfasoara sub sloganul "Eurovision uneste Romania!". Mares Pana are o experienta muzicala vasta, cu o activitate de 17 ani pe scene din intreaga lume.

LA ACEASTA ORA – SE LANSEAZA la Buzau proiectul „Sahul calator”, un turneu interactiv cu piese de sah-gigant destinat incurajarii sportului mintii

Sahul CalatorPrimaria municipiului Buzau, prin sectia de sah a SCM Gloria, in colaborare cu Palatul Copiilor Buzau lanseaza vineri, 2 februarie, la ora 12:00, la Colegiul Național „B.P.Hasdeu” din municipiul Buzau proiectul „Sahul calator”, un turneu interactiv cu piese de sah-gigant destinat incurajarii sportului mintii. 

Subcategories