VIDEO - Au facut-o si pe asta! S-a inventat "sotia virtuala"

Sotia virtualaAsistenţii virtuali sunt din ce în ce mai răspândiţi, fiecare companie de tehnologie dezvoltând propria soluţie, însă compania Gatebox din Japonia doreşte să aducă această tehnologie la un alt nivel. Astfel a apărut dispozitivul Boku no Yome, care se traduce „soţia mea” din japoneză, un dispozitiv care foloseşte un asistent virtual pentru a simula o relaţie cu utilizatorul.

“Excursii” de lumină nordică la Tromsø, Norvegia. Grupuri mici, experiențe mari! Vezi aici ce s-a intamplat cu cerul in zona Arctica

Kairo Kiitsak DSC 0943 1532595355 lgPotrivit spaceweather.com, un flux de vânt solar a lovit câmpul magnetic al pământului în timpul orelor târzii ale lui August 15, scânteind aurore frumoase verzi în jurul cercului Arctic abia întunecat. Specialistii spun ca materialul gazos ala strului “curge” dintr-o fisură de 700 000 km în atmosfera Soarelui. Mai multe aurore sunt posibile si in zilele acestea.

VIDEO - Hackerii de la cea de-a 26-a ediție anuală a conferinței DEFCON din Vegas au spart mașinile de vot electorale în mai puțin de două minute.

DEFCON USAPotrivit latesthackingnews.com, hackerii de la cea de-a 26-a ediție anuală a conferinței DEFCON din Vegas au spart mașinile de vot electorale în mai puțin de două minute. Un participant la conferință a împărtășit un videoclip pe Twitter care arată cât de ușor a fost accesarea contului de administrator al unei mașini de vot.

VIDEO - Incalzire globala sau o mare minciuna? Prima Conferință Americană despre Energie la care au participat oficiali ai Departamentului de Interior SUA și membrii ai thinktank-ului conservator Institutul Heartland

Racire globala vs incalzireLa cea de-a doua conferință națională ce poartă numele de Prima Conferință Americană despre Energie au participat oficiali ai Departamentului de Interior SUA și membrii ai thinktank-ului conservator Institutul Heartland, relatează Reuters.

,,Dioxidul de carbon din aer face planeta mai verde; Națiunile Unite folosesc evidențe științifice false pentru a controla piața globală de energie; energia eoliană și cea solară sunt pur și simplu stupide”. Acestea sunt câteva dintre mesajele care s-au auzit la conferința care a durat o zi.

ATENTIE PARINTI, COPII SI AUTORITATI! MOMO – noul joc online ce indeamna tinerii la sinucidere

MOMO WATSAPPGandul: “MOMO, noul joc care duce la SINUCIDERE. O fetiţă de 12 ani din Argentina S-A FILMAT, înainte de A SE SPÂNZURA”. Un nou joc extrem de periculos pentru copiii şi adolescenţii din toată lumea stârneşte îngrijorarea părinţilor şi a autorităţilor, după ce a devenit viral pe reţelele sociale. MOMO are ca scop subjugarea tinerilor până în punctul de a-i determina să se sinucidă. O primă victimă a fost semnalată în Argentina.