Cea de-a 4-a editie a Sports Betting East Africa Summit (SBEA) 2018 a fost un real succes

imagine ponturi bunePariurile sportive cunosc o puternica dezvoltare printre locuitorii continentului african. Iubitori nativi ai sportului, acestia urmaresc indeaproape disciplinele sportive care ii intereseaza. Cum, prin firea lor entuziasta, africanii sunt si mari amatori de pariuri, era firesc ca membrii industriei jocurilor de noroc sa isi indrepte atentia asupra unei piete care reprezinta 15 % din populatia lumii. Acest lucru a devenit posibil atunci cand si guvernele au constientizat ca acestea ar putea aduce venituri substantiale la bugetele de stat.

UPDATE FOTO/VIDEO - STIATI CA la Buzau se desfasoara in weekend o etapa a Cupei Mondiale la rachetomodele? Citeste aici programul si amanunte legate de eveniment

cupa mondiala rachetomodeleSambata si duminica aceasta se desfasoara la Buzau o etapa de Cupa mondiala la rachetomodele. Potrivit sefului de la Palatul Copiilor – George Vlad: "Au confirmat participarea sportivi din 5 tari, Romania, Turcia, Bulgaria, Serbia si Elvetia! Principalul organizator este SCM Gloria Buzau!”.

Un site buzoian despre “Memoria Anticomunismului”

anticomunisti BuzauInițiativa creării Centrului de Conservare a Memoriei Opozanților Anticomuniști din Județul Buzău este rezultatul unui act de voluntariat în beneficiul A.F.D.P.R. filiala Buzău și, implicit, a foștilor deținuți politici anticomuniști, în scopul conservării memoriei opoziției anticomuniste și a întreținerii acestei memorii în conștiința comunitatății locale și, în special, în rândul tinerei generații.

Hartia igienica iti poate face rau! Care este pericolul si ce alternative ai?

Hartie igienicaTe-ai gândit vreodată dacă hârtia igienică este sau nu bună pentru sănătate. Ei bine, unele îți fac rău, dar ai și alternative. Mulți producători vopsesc hârtia igienică cu clor sau dioxid de clor, agenți cancerigeni. Hârtia igienică reciclată poate conține BPA, un compus organic sintetic solubil în solvenți organici, dar slab solubil în apă.

CU OCHII PE CER! Asteroidul pierdut de astronomi se intoarce! 2010 WC9 nu este periculos….doar curios!

Marian Urbanik 2010 WC9 h 1526294709 lgUn asteroid pierdut din atentia astronomilor, se intoarce azi! În noiembrie 2010, Catalina Sky Survey din Arizona a descoperit un asteroid aproape de pământ la fel de mare cat un teren de fotbal. Înainte ca astronomii să-și poată urmări pe deplin orbita, roca spațială a “dispărut”. Săptămâna trecută, a reapărut, apropiindu-se de Pământ. Numele asteroidului este 2010 WC9.

Cele mai periculoase rase de caini. Stiti care sunt rasele ce NU AU VOIE NICIODATA in spatiile publice si cele pe care trebuie OBLIGATORIU sa le declarati la politie

Caini periculosiCâinii cu potenţial agresiv sunt împărţiţi, în România, în două categorii. Din prima fac parte doar trei rase, care sunt considerate a fi de luptă şi atac. Este vorba de câinii din rasele Pitbull Boerbull, Bandog şi metişii lor, relevă OUG 55/2002. În a II-a categoria sunt încadraţi câinii din rasele Staffordshire Bull Terrier, American Staffordshire Terrier (Amstaff), Tosa, Rottweiller, Dog Argentinian, Mastino Napolitano, Fila Brazileiro, Mastiff, Ciobănesc Caucazian, Cane Corso şi metişii lor.

NEWS BUZAU TE TRIMITE LA CINEMA!cinematograf happy cinema 1250x150