LASATI PARCURILE NEPOLUATE! Ar putea fi folosită tehnologia 5G ca armă de distrugere în masă împotriva creierelor și corpurilor noastre (VIDEO)? Cine vrea raul buzoienilor?

wifi pericolAm avut dreptate! Cand News Buzau semnala faptul ca edilul Constantin Toma – inca primarul orasului Buzau, doreste raul populatiei prin introducerea in singurele oaze de linsite din oras – parcurile, a wifi-ului, nu glumeam si ne bazam pe mai multe studii de specialitate (LINK). Iata, in spiritual acestor afirmatii, alte articole aparute in prestigioase reviste si ziare din occident. Oare va lua seama Primaria de acest lucru?

FOTO - Ce spuneti de asta? Doua evenimente astronomice se petrec astazi in apropierea Pamantului: mai multi asteroizi trec la distante relativ apropiate de Terra si o uriasa explozie solara ajunge la noi!

 

astronomie evenimente

Potrivit site-ului de specialitate Spaceweather, astazi au loc doua evenimente speciale: trecerea a nu mai putin de 5 asteroizi la distante relativ mici de Pamant si explozia solara uriasa ce a avut loc in urma cu 3 zile pe suprafata Soarelui – care atinge astazi planeta noastra. Astronomii americani spun ca nu mai putin de 5 asteroizi trec astazi prin apropierea Terrei,

SE INTAMPLA IN ACEASTA NOAPTE - Un asteroid va trece foarte aproape de Pamant

AsteroidUn asteroid cu dimensiuni intre 15 si 40 de metri va trece pe langa Pamant, in noaptea de vineri spre sambata, acesta avand o traiectorie mai apropiata decat cea a Lunii, conform unui anunt al NASA. 2018 CB este cel de-al doilea asteroid de dimensiuni mici care va trece prin apropierea planetei noastre in aceasta saptamana, potrivit NASA.

ASTAZI, FENOMEN RAR asteptat de...150 ani! LUNA ALBASTRA si o....ECLIPSA TOTALA. Unde si cum puteti urmari live evenimentul

Eclipsa Luna AlbastraPe 31 ianuarie vom fi martorii primei eclipse din anul 2018. Dar aceasta eclipsa nu va fi una obisnuita deoarece este vorba despre o Luna Albastra. Un astfel de fenomen nu a mai fost intalnit de mai bine de 152 de ani. Luna Albastra are, mai mult decat orice altceva, un nume inselator.

STATISTICĂ ȘOCANTĂ – În ultimii 27 de ani, România a fost jefuită de 3,3 ori mai mult decât ne-au jefuit 3 imperii în 530 de ani de istorie

romania furataArticol preluat din săptămânalul CERTITUDINEA (disponibil în toată țara, în chioșcurile de ziare): Zilele trecute, am primit, la adresa mea de e-mail, un foarte interesant studiu semnat de domnul Profesor Eugen Stănescu, director la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova.