New News Buzau header

Spectacolul „NE UNESTE ADOLESCENTA” – Editia a V-a, Buzau

Ne uneste adolescentaAflat la cea de a-V-a editie, spectacolul „Ne uneste adolescenta” am putea spune ca „uneste”, ca la fiecare editie, nu doar adolescenta ci si dizabilitatea, fiind vorba despre un spectacol in care pe scena urca si tineri ai institutiilor de invatamant special din Buzau sau Focsani.

Desfasurat ieri, 28 martie 2017, incepand cu ora 13.00,  in sala de spectacole a Consiliului Judetean Buzau, spectacolul s-a bucurat, ca de fiecare data, de o audienta pe masura mesajului transmis. Desfasuratorul evenimentului dovedeste inca odata ,daca mai era necesar, ca a devenit traditie, asa am putea spune, ca pe scena din Buzau tinerii sa aduca buna dispozitie pentru publicul spectator care i-a recompensat cu ropote de aplauze. Spectacolul a fost organizat de Colegiul Economic Buzău în colaborare cu Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Elena Doamna’’ Focșani, Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Auditive Buzău si Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Buzău. Partenerii principali au fost: Consiliul Județean Buzău, Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău si Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău.    

 

Desfășurătorul evenimentului s-a prezentat astfel:

Mariana Barbu și Elena Iacob –  melodii folk (echipă mixtă – Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Buzău și Colegiul Economic Buzău)

 1. Pantomima ,,Remember’’ (trupa Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Elena Doamna’’, Focșani)
 2. Dans modern – trupa clasei a IX-a F (Colegiul Economic Buzău)
 3. Sebastian Ciortan – interpretare vioară (Colegiul Economic Buzău)
 4. Dans popular – colaj (echipă mixtă SNAC – Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Auditive Buzău și Colegiul Economic Buzău)
 5. Denisa Ionescu – două melodii muzică ușoară (Colegiul Economic Buzău)
 6. Dans  Cha - Cha (Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Elena Doamna’’ Focșani)
 7. Dans modern – Cristina Manolache (Colegiul Economic Buzău)
 8. Istrățoiu Sabrina – melodia ,,Hai la hora din Moldova’(Colegiul Economic Buzău)
 9. Pantomima ,,Cenușereasa modernă’’ (Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Elena Doamna’’ Focșani)
 10. Dans modern – colaj (echipă mixtă SNAC – Liceul Tehnologic Special pentru Copii cu Deficiențe Auditive Buzău și Colegiul Economic Buzău)
 11. Popping (Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Elena Doamna’’ Focșani)

Au prezentat elevii: Chiriță Cristina (clasa a XI-a C) si Andrei Mocanu (clasa a XI-a B) iar profesori coordonatori au fost Irina Costianu și Măriuca Budău.

E.S.