LA FELINARE si “Casa de pariuri literare” organizeaza:‎ “Serile muzicale FSU la Buzău” - invitat Costin Petrescu (28 iulie a.c.)

Costin PetrescuSerile muzicale Florin-Silviu Ursulescu la Buzău aduc lunar un muzician... La Felinare. Prima ediție îl va avea în prim plan pe Costin Petrescu, care va vorbi, alături de FSU, despre volumul Între Phoenix și... Le Corbusier (Casa de pariuri literare, 2018).

 

S-A LANSAT YouTube Music. Cat costa un abonament?

YouTube MusicPlatforma video online YouTube a lansat, marţi, un nou serviciu de streaming muzical, YouTube Music, cu două variante, una gratuită, finanţată prin reclame, şi una premium, care va costa 9,99 de dolari pe lună, potrivit presei internaţionale. Serviciul Play Music al Google va fi eliminat, iar abonaţii vor fi transferaţi la YouTube Music.

VIDEO - Opt nume noi la Metalhead Meeting, ultima saptamana de presale si bilete de o zi

Metalhead MeetingEditia a saptea a festivalului Metalhead Meeting va avea loc pe 6 si 7 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. Headlinerii festivalului sunt finlandezii de la CHILDREN OF BODOM, brazilienii de la SOULFLY, finlandezii de la SONATA ARCTICA. olandezii de la EPICA, canadienii de la KATAKLYSM, olandezii de la Carach Angren si americanii de la Skeletonwitch.

METALHEAD Meeting Festival 2018. DIRTY SHIRT inchide afisul Metalhead Meeting Festival 2018

METALHEAD Meeting Festival 2018Editia a saptea a festivalul Metalhead Meeting va avea loc pe 6 si 7 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. Cele mai notabile trupe confirmate la festival pana acum sunt finlandezii de la CHILDREN OF BODOM si SONATA ARCTICA, brazilienii de la SOULFLY, olandezii de la EPICA, canadienii de la KATAKLYSM, olandezii de la Carach Angren si americanii de la Skeletonwitch. Biletele si abonamentele de o zi sunt la vanzare pe iabilet.ro

NEVERSEA 2018 - Ce nume mari in muzica electronica vor concerta la cel mai asteptat festival de la malul Marii Negre? Ce anunt au facut organizatorii

NEVERSEA 2018Armin van Buuren, Steve Aoki, Galantis, GTA, Jonas Blue, Kungs, Tujamo, Yellow Claw alături de The Script, John Newman, Scooter, Hardwell, Axwell&Ingrosso şi Steve Angello sunt doar câţiva dintre artiştii care vor urca, vara aceasta, pe scena principală NEVERSEA, au anunţat, organizatorii.

VIDEO - Holograma lui Ronnie James Dio ajunge la Bucuresti la Arenele Romane

Holograma lui Ronnie James Dio ajunge la Bucuresti Holograma lui

ajunge la Bucuresti la Arenele Romane (cort incalzit) pe 17 decembrie, alaturi de membrii Dio Disciples! Show-ul face parte din turneul international "Dio Returns"! Printre muzicienii care vor urca pe scena se numara Craig Goldy, Tim"Ripper" Owens, Bjorn Englen, Simon Wright sau Scott Warren! Concertul va fi o premiera pentru scena rock din Romania, mai ales ca holograma legendarului solist va canta alaturi de o trupa live pe scena Arenelor Romane !