Informatie importanta pentru fermieri! Cine nu vrea sa piarda o subventie sa citeasca neaparat asta!

subventie motorinaPotrivit APIA, toti fermierii din judet care nu vor sa piarda bani importanti trebuie sa se grabeasca - 31 iulie 2017 este termenul limita pentru depunerea cererilor pentru subventia la motorina utilizata in agricultura, aferenta trimestrul II, 2017. Potrivit agroinfo – “Ajutorul de stat la motorina se acorda prin rambursarea diferentei dintre acciza standard la motorina si acciza redusa practicata la motorina folosita in agricultura.

Fiscul buzoian pe locul al II-lea la incasari in Regiune

FiscLa nivelul incasarilor bugetare realizate la nivelul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Galati in primul semestru al anului 2017, Compartimentul Comunicare, Relatii Publice si Mass Media este in masura sa va ofere urmatoarele informatii: urmare implementarii masurilor de imbunatatire a colectarii si conformarii voluntare, la nivelul structurilor subordonate D.G.R.F.P.

INGRIJORATOR! Buzaul lovit de seceta pedologica in urmatoarele saptamani. Vezi aici cum vor fi afectate culturile

Seceta pedologicaPe ansamblu, in intervalul 18 – 24 iulie va predomina o vreme calduroasa, chiar caniculara, in aproape toata tara, informeaza ANM. Temperatura medie diurna a aerului se va incadra intre 17…30°C, abaterile termice pozitive fiind de 1…6°C fata de normalul perioadei, in majoritatea regiunilor.

Continut recomandat