Sprijin financiar pentru cultivatorii buzoieni de tomate si in 2018. Cati bani se pot primi

TomateProducatorii agricoli din Romania vor fi sustinuti si in anul 2018 printr-un program guvernamental sa cultive tomate in spatii protejate (sere, solarii), astfel incat sa asigure necesarul de consum intern din productia autohtona. Guvernul a aprobat o schema de ajutor de minimis destinata producatorilor agricoli persoane fizice care detin atestat de producator, producatorilor agricoli persoane fizice autorizate, intreprinderilor individuale si familiale, producatorilor agricoli persoane juridice.

ATENTIE, Legea pietelor A FOST MODIFICATA! Cat timp sunt acum valabile Atestatele de producator si Certificatele de comercializare?

Legea pietelorGuvernul a modificat Legea Pieţelor (nr. 145/2014, modificată ulterior prin Legea nr. 70/2018), stabilind că formularele Atestatelor de producător şi Carnetelor de comercializare aflate pe stoc se pot folosi până pe 30 iulie 2018. Potrivit legislaţiei existente, comercializarea de către producătorii agricoli persoane fizice, a produselor proprii, se face numai pe baza Atestatului de producător şi a Carnetului de comercializare.

INTREBAREA ZILEI - "Pentru ca putem..." Dar noi romanii de rand mai putem? Guvernantii au indatorat Romania pana in 2035 cu 12 miliarde de euro si continua sa se imprumute

Imprumuturi”Tot programul nostru de guvernare produce efecte, a produs 7% creştere economica, cea mai mare din lume in 2017”. Este doar unul din mesajele pe care romanii le aud, constant, de la reprezentantii PSD si ALDE, de luni bune incoace. Alte mesaje au transmis ca ”situatia este sub control” in ceea ce priveste incadrarea in tinta de deficit bugetar si ca toti cei care critica sunt invidiosi si rau-voitori, nu vor ca programul de guvernare al PSD-ALDE sa fie dus la indeplinire si romanii sa o duca mai bine.

NU UITATI, ESTE ULTIMA ZI! Pentru ce trebuie mers astazi la ANAF

ANAFPrimele obligatii fiscale din aprilie 2018 trebuie indeplinite de contribuabili astazi, cand este termenul-limita pentru depunerea a cinci declaratii. Vorbim, in primul rand, despre formularul 092, pe care trebuie sa il depuna contribuabilii inregistrati in scopuri de TVA care utilizeaza ca perioada fiscala trimestrul și care au efectuat o achizitie intracomunitara taxabila in Romania, fiind astfel obligati sa isi modifice perioada fiscala, devenind platitori de TVA lunar.