ATENTIE BUZOIENI! Termenul de depunere a bilanţurilor este 20 august 2018!

Fisc BuzauTermenul de depunere a raportărilor contabile la 30 iunie 2018 de către operatorii economici care au această obligaţie, respectiv 16 august a.c., se prelungeşte până la data de 20 august 2018 inclusiv, având în vedere prevederile Hotărârii Guvernului nr. 595/2018 privind stabilirea zilelor de 16 şi 17 august 2018 ca zile libere. Astfel, raportările contabile la 30 iunie 2018 se depun la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice cel mai târziu până la data de 20 august 2018.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Buzau face controale la faţa locului pentru Cererile Unice de Plată în cadrul Campaniei 2018

controale APIAIn conformitate cu Ordinul Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) nr. 24/23.01.2018, APIA Buzau desfăşoară în această perioadă controlul la faţa locului pentru Cererile Unice de Plată eşantionate la controlul pe teren în cadrul Campaniei 2018. În ce privește controlul aferent al unor obligații specifice, acesta va avea loc în iarnă sau în primăvara anului următor.

IN CURAND, peste 16 milioane euro pentru plata fermierilor. Ce conditie trebuie indeplinita pentru a ti se vira banii?

Subventii agricoleRomâniei i se rambursează suma de 16.452.203 euro, sumă ce trebuie plătită fermierilor, până în 15 octombrie, de către Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), a transmis Ministerul Agriculturii. ”Această sumă, care va intra în conturile fermierilor pănă pe 15 octombrie 2018, va fi redistribuită tuturor agricultorilor care au avut un sprijin financiar de peste 2.000 euro, aferent Campaniei 2017”, se arată în comunicat.

CA LA NOI... in 2018! Noile case de marcat electronice OBLIGATORII pentru comercianti desi ANAF NU ARE programul de asistenta disponibil

Case de marcat 2Noile case de marcat cu jurnal electronic, care devin obligatorii de anul acesta pentru majoritatea comercianților din România, au încă anumite necunoscute pentru patroni. Agenția Națională de Administrare Fiscală a dat mai multe răspunsuri miercuri, într-o sesiune de asistență pe Facebook.

Ce se elimina si ce se alege? SALARIUL MINIM PE ORA sau SALARIUL MINIM PE LUNA

BaniOamenii din mediul de afaceri românesc au venit cu propunerea ca salariul să fie calculat în funcție de plata cu ora, precum în Germania sau Marea Britanie și susțin posibilitatea adoptării unui venit minim orar și nu lunar, așa cum este în prezent în țara noastră. Potrivit acestora, această modificare ar corespunde realității unei economii marcate de variații ale cererilor de pe piața internă și internațională.

De frica Pestei Porcine Africane si a obligativitatii sacrificarii animalelor, taranii fug cu porcii in portbagaj!

PPA Buzau DSVLa punctul de control în trafic de la Vizireni, unde acționau un polițist și un medic veterinar, a fost identificat și oprit astăzi un transportator care se deplasa de la Brăila către o stână din Bisoca. Acesta avea în mijlocul de transport 2 porci fără crotalii sau documente de transport. Deși a fost informat cu privire la interdicția de transport a animalelor în afara zonei aflată în carantină, transportatorul a insistat să-și continue drumul, dar nu i s-a permis.