adobe after effects cs6 for sale oem http://www.vistaprintdeals.com solidworks 2016 educational license look at this website autodesk autocad 2016 sales where to buy autocad lt 2014 why not find out more

Buzoieni, vreti sa luati un credit? Grabiti-va, BNR vrea sa limiteze creditele pentru populatie. Citeste aici ce masuri se doresc a fi introduse

CrediteBanca Nationala ia la ochi creditele de consum. Mai mult decat atat, ar putea sa limiteze la mai putin de jumatate din veniturile sale rata maxima lunara pe care o poate obtine un client, asa cum a fost, pana acum 10 ani. Si asta deoarece dobanzile dau semne de crestere, iar cei cu datorii mari risca sa intre in incapacitate de plata.

Esti fermier si vrei sa stii VALOAREA SUBVENTIILOR APIA? Citeste randurile urmatoare!

subventii pentru agriculturaMADR a publicat, pe 13 septembrie, un proiect de Hotarare privind stabilirea pentru anul 2017 a cuantumului platii unice pe suprafata, platii redistributive si a intervalelor de suprafata pentru care se acorda aceasta, platii pentru practici agricole benefice pentru clima si mediu, platii pentru tinerii fermieri, a plafoanelor aferente ajutoarelor nationale tranzitorii in sectorul zootehnic, pentru speciile bovine si ovine/caprine, precum si a plafonului aferent schemei de sprijin cuplat pentru speciile ovine/caprine.

VESTE PROASTA pentru buzoieni – s-a marit pretul la pompa a carburantlor. In octombrie mai urmeaza o scumpire! Urmeaza alte majorari de preturi!

scumpiri benzinaDe astazi, soferii buzoieni au o surpriza…neplacuta: supraacciza la carburanti a intrat in vigoare  de la miezul noptii, ca atare, la pompa vom da cu cu 0,16 lei pe litru mai mult pentru toate cele trei categorii de combustibil. Fiti linistiti – Guvernul “vegheaza”: urmeaza A DOUA SCUMPIRE! Potrivit lui Tudose, de la 1 octombrie a.c. O a doua majorare se va aplica incepând din 1 octombrie.

Inspectorii AJFP Buzau au colectat 90,19 milioane lei (111,88%). DGRFP Galati a colectat 1,26 miliarde lei

Fisc BuzauPotrivit comunicatului de presa oficial al ANAF, in august, inspectorii fiscali ai Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Galati au colectat 1,26 miliarde lei, ceea ce înseamna un plus de 250,12 milioane lei fata de programul de colectare comunicat de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala, conform Legii bugetului de stat pe anul 2017, respectiv o crestere cu 24,53% a volumului veniturilor bugetare colectate.

Interesul locuitorilor din Buzau pentru mobila a scazut cu 25% in ultimul an

depozit mobilaNumarul cautarilor pe Google referitoare la mobile efectuate de locuitorii din Buzau s-a redus cu 25% in ultimul an, arata o analiza realizata de retailerul de mobile Kalenda. Reprezentantii Kalenda au cercetat interesul pentru mobila al locuitorilor din Buzau pe baza numarului cautarilor inregistrate de Google in perioada august 2016 – iulie 2017, pentru aproximativ 20 de cuvinte referitoare la mobila. Studiul Kalenda a vizat atat interesul locuitorilor din Buzau pentru mobila, in general, cat si trei categorii specifice: mobile pentru dormitor, mobile pentru living si mobile pentru bucatarie.

Continut recomandat