IPS Ciprinel Crasnel in dementa sa retrage binecuvantarea de a preda obiectul “Religie” unei profesoare. Cititi si va cruciti cum se joaca acest derbedeu cu vietile oamenilor (profesoara era titular pe post – deci tine si de ISJ!)

Ciprinel Crasnel oralelIata ce gasim in portalul ortodoxinfo.ro…o noua panorama iscata de IPS Ciprinel Crasnel – cel care sfatuia pe episcopul homalau sa manance un mar dupa un sex oral – cum spun unii ca ar zice respectivul episcop Onila de la Husi in unul din filmuletele porno in care e personaj principal (personaje secundare aceiasi lingai preoti care indeplinesc fara cartire vointa papagalului cu mitra):

”Extratereștrii” dacopați au avut Congres la Buzău. Să le urăm o călduroasă ”Sănătate mintală”!

dacopatie”Vineri, 9 februarie 1996 - Dan Iosif a sugerat, printre altele, observații curioase că strămoșii noștri spuneau ”D-aci sunt”, de unde ”Dacii”!?” Ion Rațiu - Note zilnice. "Toţi cinci erau oameni înalţi de 1.70-1.80 m şi toţi purtau un fel de măşti de gaze. (...) Am luat-o pieziş spre Pădurea Burcheleştilor, prefăcându-mă a căuta ceva, dar privind mereu spre ei. Se aflau la circa 400 m de mine. Deodată, aud o voce înceată:

Donald Tom a “imbulinat-o” – iarasi a “uitat” sa treaca datoriile pe declaratia de avere reinnoita! ANI, DNA au asteptat de mult clipa asta! De data asta nu mai scapa!

fals declaratii Toma BuzauAsa cum se stie - 15 iunie 2017, a fost ultima zi in care persoanele prevazute la art. 1, alin. (1) din Legea nr. 176/2010, alesii locali, au putut depune declaratiile de avere si de interese anuale. Evident, asa cum a mintit in acte oficiale prima data – la candidatura ca primar al municipiului Buzau, in anul 2016 – Constantin Toma zis si Donald Tom a savarsit cel putin o infractiune – dupa unii: fals in acte oficiale, pentru care fapt isi poate pierde mandatul de primar (LINKURI mai jos).

LIVE - ADEVARUL A INVINS! La Biserica omului de afaceri Nicu Dinu din Buzau se intronizeaza ca Mitropolit Primat IPS GHERASIM si se hirotoneste parintele Serafim din Macedonia in Ierarh pentru Australia (FOTO/VIDEO)

Intronizare IPS Gherasim biserica Dinu BuzauIn aceasta dimineata, la biserica omului de afaceri Nicu Dinu are loc intronizarea ca Mitropolit Primat a IPS Gherasim si hirotonirea preotului Serafim din Macedonia in ierarh pentru Australia. La ceremonie participa inalti prelati, invitati si credinciosi.

Subcategories

Continut recomandat