News Buzau new header Craciun

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

Incredibil: IPS Ciprian instiga preotii la bataie si face trafic de influenta pe langa Parchetele din Buzau si Vrancea. Cititi scrisoarea parintelui Vasilica Militaru de la Petru Voda

"Noul Mesia, Antihristul s-a nascut prin Ciprian Campineanul la Focsani! Am audiat cu mare atentie postarea NEWS BUZAU privind cuvantul rostit de Ciprian Campineanul, Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei, membru al Sinodului Bisericii Ortodoxe Romane,

 pretins reprezentant al lui Iisus Hristos pe meleagurile buzoiene si focsanene. ( https://www.youtube.com/watch?v=Z3hwyV5Nzfc&feature=youtu.be&a"Sa-l trantiti de perete si sa-l dati cu capul de borduri daca-l prindeti prin cimitir pe ticalosul si nemernicul de Vatra, ca sa se invete minte." Iata cuvinte pline de "invatatura crestina" proferate de inaltul ierarh ortodox in fata a peste 80 de preoti din Protopopiatul Focsani. Fundamentalismul anticrestin s-a instaurat deja in BOR. Ne asteptam sa vedem cum vor fi inarmati preotii ortodocsi cu pusti mitraliere si aruncatoare de grenade. Ne asteptam ca zelosii credinciosi, asemenea grecilor invocati de Ciprian Campineanul, sa se constituie in garzi patriotice revolutionare pentru apararea noilor idealuri.

Antihristul a aparut la Focsani in persoana  lui Ciprian Campineanul apostatul si necanonicul.                     

Iisus Hristos cel Adevarat isi indemna apostolii: sa-i iubeasca pe vrajmasi, sa dea camasa celui nevoias, sa intoarca obrazul pentru a primi inca o palma. Antihristul Campineanul, apostat de la dreapta credinta crestina, isi indeamna prozelitii sa zdrobeasca capul vrajmasilor de bordurile din cimitir si sa-i tranteasca de pereti pe cei care nu i se supun.

Intr-un profund dispret fata de legile Romaniei, pe care le respecta dupa bunul sau plac, Antihristul Ciprian Campineanul ameninta ca el sta de vorba cu Prim Procurori si le face dosare penale tuturor preotilor nesupusi. Nostalgic comunist, Campineanul reclama "dezmatul" libertatii religioase din Romania de dupa 1989. A fost educat si obisnuit de pe timpul comunistilor, cand unii ierarhi ai BOR mergeau direct la Partid si la Securitate ca sa ordone arestarea opozantilor religiosi. Asa a ajuns si bietul Parinte Arsenie Boca dat pe mana comunistilor de fratii lui clerici ortodocsi.

Acum unii ierarhi apostati ai BOR ii reclama pe romani ca fac lumanari, ca fac slujbe religioase si ca-si infiinteaza asociatii filantropice. Ciprian Campineanul a recunoscut toate aceste fapte anticrestine in fata unei armate de supusi preoti ortodocsi.

Hirotonit inaninte de varsta de 30 de ani, Ciprian Campineanul este necanonic conform Ortodoxiei Sfintilor Parinti. Invatator de idei agresive si banditesti Ciprian Campineanul a apostaziat de la adevarata credinta a Domnului, Dumnezeului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, care este iubire si pace.

Cu ce drept ridica piatra Ciprian Campineanul asupra nu stiu carei mitropolii din Italia sau America, in timp ce Biserica Ortodoxa Romana este plina de naravuri asemanatoare?

Calugar cu votul saraciei depus in fata lui Iisus Hristos, Ciprian Campineanul vrea sa ia cu japca cimitirul si munca de-o viata a omului de afaceri Dinu din Buzau, in timp ce pe supusii preoti ii indeamna sa traiasca in saracie cu un salariu de mizerie.

Iisus Hristos isi indemna apostolii: "urmati-Mi si lasati mortii sa-si ingroape mortii". Antihristul Ciprian se gandeste doar la afacerile cu morti.

Iisus Hristos, coborat din ceruri, ii numea pe fariseii vremii: "morminte goale pe dinauntru si varuite pe dinafara".

Fariseul Campineanul, coborator din Toyota si afisand haine luxoase cu butoni de aur, si-a aratat toata goliciunea launtrica la Focsani.

 Cu tristete in suflet, Vasilica Militaru

                                  Presedintele Asociatiei Neamul Romanesc

P.S.

Rugam ca cele doua Parchete din Buzau sa se autosesizeze in legatura cu faptele penale de instigare la violenta, discriminare religioasa si instigare la discriminare religioasa savarsite de cetateanul Cezar Spiridon autointitulat Ciprian Campineanul.

Rugam Inspectia Judiciara din cadrul CSM sa se autosesizeze pentru influentarea justitiei de catre acelasi Cezar Spiridon.

 

AdSense 4