BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


Fostul om al lui Ghiveciu de la o televiziune locala si intruchiparea “Pro-Democratiei” in Buzau – Horatiu Anghelescu este cel mai proaspat “uns” secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor

“În comunicarea politica, adevar nu exista. Cine controleaza procesul comunicarii politice detine si adevarul. Perceptia este esentiala, nu faptele. Faptele te pot însela.

 Politica ("orice activitate de conducere sau de influentare a conducerii este politica" - Max Weber) presupune conflictul si negocierea dintre idealuri si putere, dar pâna la urma este vorba doar despre putere” – manual de management politic. Asadar legat de aspectul mentionat in titlu si aceste cuvinte “din manual” pica asemenea “unei manusi” pe caracterul si personalitatea celui mai nou “uns” secretar de stat din Buzau. Horatiu Angelescu, fost PNTCD-ist, trecut prin influenta Asociatia Pro Democratia si facand jocurile politice din pozitia de “independent” la Buzau a ajuns secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor. Ei si ce! Problema nu este ca o serie de oportunisti au asteptat pe neamtul de la Presedintie si pe Ciolosica sa avanseze, ci este aceea ca acestia vor distruge tot in jurul lor infectand respectivul post din Guvern cu elucubratiile si interesele lor marunte. Nu de mult (prin 2011-2012) acest individ facea jocurile politicii din postura de “pro-democratist” cu care partid “dadea mai mult”…astfel el se lamenta de Campania electorala a unei tienre candidate din partea PSD – Ionela Dobrica….acum si ea tot secretar de stat in acelasi Minister (soarta!). Ne aducem bine aminte cum se ducea domnul Horatius la tembeliziunile locale unde ii avea amici de bautura si altele pe unii realizatori de emisiune si isi epunea pozele de pe telefonul mobil cu unii candidati neplacuti “barbii” lui. Apoi cum a fost el “recrutat” de deputatul “zidar” Marian Ghiveciu, acest “Mexican” al PSD, actualmente ”putin ocupat” cu dosarele penale” si demisionar din Parlament. Ghiveciu i-a dat un loc la televiziunea sa locala, unde a facut ce stia mai bine…a dat in stanga si in dreapta cum a  putut si l-a dus pe el mintea. Evident, perioada taranista a fost uitata dar noi cum avem “prostul obicei” sa nu uitam, va vom prezenta la anu’ amanunte picante despre subiect.

Iata ce scrie el pe pagina de Fb, la CV:

Fost sportiv de performanţă (atletism), am o vastă experienţă antreprenorială şi de management în companii private în sectorul telecomunicaţiilor, construcţiilor, media, turismului dar şi administraţiei publice şi mediul non-guvernamental, iar în decembrie 2015 am fost numit Secretar de Stat în cadrul Ministerului Comunicaţiilor și pentru Societatea Informațională. Din anul 2010 și până în prezent, ca președinte al Asociației Pro Democrația (Buzău) am derulat și implementat mai multe programe în sprijinul societății civile, precum: ”Alegeri de nota 10 ”(2010), ”Tinerii împotriva corupției” (2010-2011), ”Adminisitrație curată, administrație performantă (2011-2012), ”Administrație transparentă – cetățenie responsabilă. Dezvoltarea democrației locale și a participării cetățenești în adoptarea politicilor publice în România”, ”Spune NU corupției din școli”.

M-am implicat activ în dezvoltarea de proiecte naționale de amploare, dedicate educației și consultanței în management, dezvoltării afacerilor și administrației publice locale. Am fost observator la alegerile pentru Parlamentul European din 2014, dar și la alegerile prezidențiale din România (2014). Am coordonat, în cadrul FNTM (Fundația Națională a Tinerilor Manageri) activitățile privind consultanța managerial, e-learning și e-commerce, pe regiunile Buzău-Galați și Dâmbovița-Prahova, privind managementul afacerii. Am fost director general al SC Green Garden International SRL, administrator și director general la SC TRIPDor Travel SRL, director general și administrator la RTM Buzău-TV și BUZZ FM.

 

De formatie sunt inginer, absolvent al ICB -Facultatea de Masini si Utilaje pentru Constructii Bucuresti, am obținut certificatul MBA la The Open University Business School U.K.-Codecs București și masterand al Academiei de Studii Economice, cu specializarea Managementulului afacerilor publice europene”.

Iata ce scriam noi prin 2011:

 

Vrand sa faca si el ceva prin urbe (nu ca nu ar face – la postul de televiziune local unde a fost plantat de deputatul Ghiveciu), reprezentantul “Pro Democratia” – Horatiu Angelescu, acest “dandy” al politicilor democratice, a trimis un comunicat de ciudaddelosmuchachos.com presa prin e-mail privind organizarea alegerilor pentru Parlamentul European, avand in subsol un “mesaj” cel putin ciudat. Din cauza neprofesionalismului si a grabei de care da dovada mereu, “reprezentantul” democratiei in teritoriu a transmis din greseala un e-mail vechi de cel putin doi ani, in care denunta campania electorala a candidatei (pe atunci la locale - 2011) Ionela Dobrica (vezi foto).

Ulterior, la semnalul nostru, reprezentantul “Pro Democratia” a revenit si ne-a transmis urmatoarele: “Buna ziua, Va transmit atasat Apelul APD Buzau, pe care va rog sa il publicati. De asemenea, va rog sa nu luati in seama e-mail-ul anterior referitor la campania d-nei Ionela Dobrica, deoarece a fost transmis din eroare. Multumesc, Horatiu Anghelescu Presedinte APD Buzau”. Nimic de comentat. Iata si comunicatul de presa original, ca sa nu se spuna ca suntem carcotasi: “ DEMOCRATIA INAINTE DE TOATE ! Constatand deteriorarea continua a climatului politic romanesc si european; Observand cu ingrijorare deturnarea discursului politic autohton de la problemele reale romanesti si europene; Rernarcand abandonarea progresiva a setului de valori (pluralism politic, economic, social sau cultural, afirmarea libertatii egalitatii si solidaritatii, dreptatea sociala, protectia statului de http://federscherma.it/where-to-buy-cheap-seroquel-online drept si preeminenta justitiei etc.) esentiale functionarii unei societati democratice; Asociatia Pro Democratia Buzau (APD Buzau) face un APEL catre societatea civila din judetul Buzau si partidele politice reprezentate in judetul Buzau pentru a crea conditiile unei dezbateri democratice cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European. In acest context, Asociatia Pro Democratia Buzau isi reafirma pozitia categorica privind combaterea oricarei forme de discriminare in functie de rasa, etnie, religie, gen, orientare ideologica, filozofica sau sexuala. Totodata, Asociatia Pro Democratia Buzau isi declara disponibilitatea de a participa la organizarea unor dezbateri tematice, care sa asigure informarea corecta si impartiala a opiniei publice cu privire la robert-alonso-photos.com principalele probleme ale societatii europene actuale. Pentru detalii suplimentare, va ruqarn sa il contactati pe dl. Anghelescu Horatiu la numarul de telefon: 0744.552.286 sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.”.

 

http://www.newsbuzau.ro/index.php/social/969-greseala-impardonabila-a-reprezentantului-pro-democratia-horatiu-angelescu-cititi-si-va-minunati

 

I.G.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează