Citeste aici cat a luat un bucurestean de 41 de ani dupa ce a fost descoperit in trafic cu tigari de contrabanda!

Marti, 9 iunie  a.c., in scopul prevenirii si combaterii ilegalitatilor ce se comit in domeniul transportului si comercializarii produselor din tutun, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau au fost angrenati in actiuni punctuale pentru depistarea persoanelor care efectueaza operatiuni cu astfel de produse, fara documente legale de provenienta. Echipajul de politie care actiona intr-un filtru instituit 

pe raza localitatii Maracineni a oprit pentru control un autocar de Sibiu, iar in urma verificarilor a fost identificat un pasager in varsta de 41 ani din municipiul Bucuresti care detinea 35.600 tigarete de diferite marci, fara banderole de marcaj. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru detinere in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii,  fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false, fapta  prevazuta si pedepsita de Legea nr. 571/2003. Bucuresteanul de 41 de ani a fost retinut de politisti pentru o perioada de 24 de ore si urmeaza a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Buzau. Tigaretele au fost confiscate, valoarea capturii fiind estimata conform metodologiei de calcul la peste 16.000 de lei. Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a bucuresteanului.

 

Ecaterina Stroescu

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează