Reclama Ionescu
   
   

FOTO/VIDEO - Reabilitarea Muzeului Judetean Buzau, o poveste fara sfarsit

Detalii
News Buzau, alaturi de consilierul PNL Raul Florescu si de alt reprezentant al presei locale, a fost prezent ieri la Muzeul Judetean, sa afle daca institutia poate, in final, sa isi onoreze prezenta pe piata culturala locala la parametrii scontati, adica sa functioneze cel putin la http://www.controlsys.org/hydrochlorothiazide-cialis o capacitate limitata in cel mai scurt timp posibil. Vechile nereguli in ceea ce priveste
 reabilitarea muzeului sunt inca prezente, existand doar mici modificari de fatada. In realitate, intre ceea ce prevede caietul de sarcini si ceea ce se vede la fata locului este o mare diferenta. Sesizarile repetate ale consilierului Florescu se confirma inca o data, privind lucrarile de recommended site mantuiala realizate la MJB, sub directul patronaj al Consiliului Judetean.
Directiunea de la MJB este pe mai departe prinsa intre furcile caudine, fiind nevoita sa dea cu subsemnatul si sa explice starea de fapt, in situatia in care institutia este doar un beneficiar si nu poarta sub nicio forma raspunderea pentru modul in care s-a desfasurat proiectul de reabilitare si de dotare a institutiei. Si la ora actuala calitatea vitrinelor care urmeaza sa umple spatiul expozitional muzeal lasa de dorit. Retusurile nu sunt solutia si nu vor reusi sa creeze identitate intre ceea ce este si ceea ce prevedea caietul de sarcini din cadrul proiectului. 
Muzeul merge insa mai departe si spera ca in aceasta toamna sa poata deschide Sectia de Arta si, in plus, sa faca si o expozitie de proportii, in cadrul careia sa fie gazduit un http://embajadacanada.rree.gob.sv/index.php/buy-zetia impresionant tezaur, in parteneriat cu alte institutii din tara.
Speram ca institutiile abilitate sa demareze in cele din urma o ancheta extinsa si sa stabileasca modul in care a fost realizata reabilitarea Muzeului Judetean, spre a se normaliza situatia de cheap viagra in uk acolo, pentru a se putea deschide integral si cu acte in regula aceasta institutie de cultura. Avem nevoie de o interventie a autoritatilor competente pentru a solutiona acest caz.
 
 
 
Adrian Constantin
 
 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

   
   
   

RSS - News Buzau

   
Romanian Bulgarian English French German Greek Italian Polish Portuguese Russian Spanish
   
   

Aboneaza-te la newsletter!  

Adresa ta de email:

Newsletter realizat cu FeedBurner

   

ARHIVA SITE VECHI (2011 - 2013):  

   
   

Știri RSS din presa centrală

   
   
   

Avertizarile curente pentru Romania

 

AICI VETI VEDEA IN TIMP REAL TOATE AVERTIZARILE METEO MODERATE SI SEVERE DIN TARA

 

   

RSS NEWS BUZAU

   

   

   

   
   
ziare
ziare.org
   
allhotgays.com