New News Buzau header

Un ametit de sofer a ignorat de 4 ori avertismentele politiei si a ramas blocat in nameti (DN 2C). Prima miscare a soferului - nu a sunat la "112" ci la...televiziuni!

Mare iti e gradina Doamne...chiar si iarna... iar multi ii sar gardul! Desi politistii si autoritatile locale au blocat inca de aseara unele durmuri judetene si nationale, unii soferi au ignorat avertizarile politistilor si s-au facut viteji, crezand ca pot merge prin nameti, dar au ramas rapid blocati in zapada. Ce au facut soferii nostri in situatia data? Au sunat la..presa, nicidecum la ISU sau pe numarul de urgenta.

 De aici un intreg scandal si o intreaga mobilizare de forte... Astfel, la Buzau, pe drumul national 2C, un sofer incapatanat a ramas blocat in nameti iar in aceste momente spre el se deplaseaza mai multe utilaje pentru a-l "extrage" pe imprudent din "capcana alba". Autoritatile spun ca este singurul caz din judet, in mod oficial, la aceasta ora. In prezent, in Buzau, sunt inchise circulatiei publice 4 drumuri nationale, iar pe altele se circula in conditii de iarna.

I.G.