bitcoin miner android apk download autocustom.com.br/index.php autocustom.com.br minerar bitcoin gratis no celular

go now

VIN ABSOLVENTII! A inceput “lupta” pentru admiterea la facultate. Care sunt cele mai cautate universitati si ce numar de locuri au disponibile?

Admitere facultate 2018A început “lupta” pentru admiterea la facultate. Nici bine nu s-a încheiat “examenul maturității” și absolvenții de liceu o iau de la capăt cu emoțiile. Fie că intră pe bază de dosar, fie că dau admitere, tinerii își aleg, zilele acestea, locul unde vor studia în următorii 3 sau 4 ani.

Institutul Național al Magistraturii (INM) organizează CONCURS DE ADMITERE. Cate locuri sunt disponibile si care este calendarul principalelor probe?

InstantaPlenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat organizarea concursului de admitere la INM în perioada 10 iulie – 30 octombrie 2018. Concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 300 locuri de autori de justiție, din care 170 sunt alocate pentru ocuparea funcției de judecător și 130 pentru ocuparea funcției de procuror.

DN2 E 85 OPRIT! PLAN ROSU DE INTERVENTII intr-un accident cu un autocar rasturnat in care erau 50 de persoane

Politia la datorieEste alertă în județul Suceava, după ce un autocar în care se aflau 50 de persoana (43 copii și 7 adulți), duminică seara, într-un accident rutier în localitatea Dărmănești. Potrivit IGSU, nu sunt persoane încarcerate, scrie Mediafax. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis că accidentul rutier s-a produs în localitatea Dărmănești, fiind implicat un autocar cu mai mulți copiii.

VIDEO MOMENTUL PRABUSIRII! - O veste extrem de tristă pentru Armata României! Locotenent-comandorul Florin Rotaru, pilotul aeronavei MiG 21 LanceR si-a pierdut viata intr-un incident aviatic la Fetești

MIG 21 Lancer doliu fetesti“L-am pierdut astazi pe locotenent-comandorul Florin Rotaru, pilotul aeronavei MiG 21 LanceR prăbușită la Fetești. Ofițerul avea 36 de ani și îndeplinea funcția de pilot-șef în cadrul Escadrilei 861 Aviație Luptă, Baza 86 Aeriană Fetești.

PE BANII CUI? Locuinte oferite GRATUIT, chiar si fara plata intretinerii. Cine sunt privilegiatii?

Case RAAPPSGuvernul a discutat si aprobat în ședința de miercuri un proiect de Ordonanță de Urgență prin care vor fi oferite privilegii președinților Curții Constituționale, Înaltei Curți de Casație și Justiție, Curții de Conturi, CSM și Academiei Române. Aceștia vor primi reședințe oficiale, care vor fi puse la dispoziție gratuit de Regia Autonomă - Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS).