BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


Un senator acuza! Dorin Badulescu interpeleaza Ministrul Educatiei in legatura cu scoaterea fortata a elevilor la Ziua Eroilor de la Buzau

Dorin Badulescu interpelare Senat Copii BuzauSe amplifica scandalul scoaterii fortate a elevilor din scoli de Ziua Eroilor si oprirea lor cu forta in ploaie pentru imaginea primarului si a invitatilor. Senatorul PMP Dorin Badulescu a adresat o interpelare ministrului Educaţiei Naţionale Valentin POPA, in legatura cu acest aspect:

“Cei care vor fi numiți prefecți vor exercita funcții de demnitate public” – deputat Sebastian Radu – COMUNICAT DE PRESA

sebastian raduComisia specială comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru elaborarea Codului administrativ lucrează susținut pentru a-și îndeplini obiectivele stabilite la momentul constituirii: analizarea cadrului normativ actual, elaborarea propunerilor de modificare, corelarea și sistematizarea textelor legislative care reglementează administrația publică.

Comunicat de presa - Tinerii Social Democrati au lansat o campanie de constientizare a gravitatii violentei in randul tinerilor

TSD BZ"Violenta este una dintre marile probleme ale lumii contemporane. In acest context, Tinerii Social Democrati au lansat o campanie de constientizare a gravitatii violentei in randul tinerilor. Ingrijorati de manifestarile agresive ale tinerilor, echipa TSD Buzau nu a ramas indiferenta si a considerat ca este momentul ca si tinerii buzoieni sa ia atitudine in incercarea de a combate acest fenomen.

Ce parere ai despre initiativa deputatei PSD Ionela Dobrica legata de egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati?

Ionela Dobrica comisia de muncaCOMUNICAT DE PRESA: "In cadrul sedintei comune de miercuri, 23 mai 2018, a Comisiei pentru munca si protectie sociala si a Comisiei pentru egalitate de sanse intre femei si barbati din Camera Deputatilor a fost votat favorabil Proiectul de Lege pentru modificarea si completarea Legii nr.202/2002 privind egalitatea de sanse si de tratament intre femei si barbati.

Deputatul PSD buzoian Dănuț Păle a fost intr-o vizita de lucru in Germania. Citeste aici ce a facut acolo

Pale GermaniaCOMUNICAT DE PRESA: "În perioada 15-18 mai 2018, mai mulți membri ai Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaților au efectuat o vizită de lucru în Germania. Din delegație a făcut parte și vicepreședintele acestei comisii, deputatul PSD buzoian Dănuț Păle.

Vezi aici ce s-a intamplat cu ultimele trei propuneri parlamentare ale Deputatului PNL Cristi Romanescu si ce deplasari a mai facut in judet (FOTO)

Cristi ROMANESCUAsa cum ne-am propus, periodic, verificam activitatea parlamentara a alesilor din judet. Buzoienii trebuie sa stie ce mai fac parlamentarii lor. Astazi, deputatul PNL Buzau – Cristi Romanescu. Potrivit site-ului camerei Deputatilor, alesul liberal a depus urmatoarele Initiative legislative (ultimele 3):

Subcategories

NEWS BUZAU TE TRIMITE LA CINEMA!cinematograf happy cinema 1250x150