BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


LIVE FOTO/VIDEO - UPDATE - Aproximativ 500 de buzoieni picheteza la sediul Prefecturii Buzau. MITING pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Tudose, astazi la Buzau

PNL 2Partidul National Liberal Buzau organizeaza, astazi, 20 noiembrie, un miting de sustinere a motiunii de cenzura depusa impotriva Guvernului Tudose. Potrivit organizatorilor, traseul mitingului este in mars de la sediul PNL Buzau si pana la  Prefectura Buzau si va avea loc intre orele 17.00 – 19.00.

Ce mai fac parlamentarii nostri? Astazi deputatul PSD Marcel Ciolacu. Intalnire cu delegatia Adunarii Naţionale a Republicii Bulgaria (FOTO)

bulgaria ciolacu1Continuam sirul prezentarilor alesilor buzoieni si ceea ce mai fac ei prin Parlament. Astazi – deputatul PSD Marcel Ciolacu – vicepremier al Romaniei. Potrivit unei postari oficiale, alesul social-democrat buzoian s-a intalnit ieri cu o delegatie numeroasa din Bulgaria: “Intalnirea de ieri cu delegatia Adunarii Naţionale a Republicii Bulgaria, condusa de presedintele Dimitar Borisov Glavchev.

Va prezentam aproape singurul parlamentar PSD de Buzau care-si vede de treaba si face…”treaba”: deputatul Danut Pale. Cititi ultima activitate marcanta a acestuia, publicata pe pagina sa de Facebook

Danut Pale parlamentPotrivit informatiei de pe pagina oficiala de facebook a deputatului social-democrat Danut Pale, medic veterinar de profesie, zilele acestea a avut loc  sedinta comune a Comisiei pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentara si servicii specifice din Camera Deputatilor si a Comisiei pentru agricultura, silvicultura şi dezvoltare rurala din Senat.

Subcategories

Continut recomandat

furt-societati-buzoiene.jpg