DENDROTERAPIA, darul copacilor! Cum ne vindecam cu terapia prin copaci si ce trebuie sa stim despre COPACII VAMPIR

Terapia prin copaciS-a stabilit stiintific ca fiecare copac are un bioritm al sau, cu ore de repaus si ore de maxima activitate biologica. Oamenii isi pot ameliora starea de sanatate cu ajutorul copacilor, insa nu oricum, ci prin alegerea atenta a acestora si terapii limitate in timp. Termenul dendroterapie provine din grecescul ”dendro”, care inseamna copac, si inseamna terapie prin copaci.

VA FI GREVA GENERALA in sanatate! Afla care este data la care cadrele medicale vor iesi in strada

Greva sanatateSindicatul Sanitas a anunţat, joi, că pe data de 26 aprilie va fi un miting, urmând ca pe 7 mai să aibă loc o grevă de avertisment, iar pe 11 mai, angajaţii din sănătate vor ieşi în stradă într-o grevă generală. Sindicaliştii susţin că sunt scăderi salariale cuprinse între 500 şi 1.100 de lei. "Sunt scăderi uriaşe. Unele merg de la 500 de lei până la 1.100 de lei.

CEAPA - Leguma minune care "mananca" zaharul din organism si este un puternic detoxifiant. Cum trebuie sa o consumi?

CeapaConsumata cruda ori gatita in ciorbe si tocanite, ceapa verde este cel mai putenic aliment pentru intarirea imunitatii. Cura de ceapa verde are efect diuretic, depurativ, antialergic si are capacitatea de a regla activitatea endocrina a organismului. “Ceapa este un aliment foarte bogat in vitamina C, fibre, acid folic, vitamina B6 si magneziu si este saraca in grasimi saturate, sodiu si colesterol.

LIVE - Ziua Mondiala a Bolii Parkinson sarbatorita de Consiliul Judetean Buzau (FOTO-VIDEO)

Boala Parkinson 1La 11 aprilie, in fiecare an, se marcheaza Ziua mondiala de lupta impotriva bolii Parkinson, aceasta fiind si ziua de nastere a celui care a descris pentru prima data afectiunea, medicul James Parkinson. Consiliul Judetean Buzau sarbatoreste, in parteneriat cu Inspectoratul Judetean de Politie Buzau si Asociatia Pacientilor cu Boala Parkinson

Vezi aici cati copii s-au nascut de Paste la Buzau si cate prezentari la UPU au fost in aceste zile

upu BuzauÎn perioada Sărbătorilor Pascale, la U.P.U a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău au ajuns 455 de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei mai mulţi au ajuns la spital a doua zi de Paşti, s-a înregistrat un număr de 175 de persoane. Au venit pacienţi cu patologie cronică, acutizaţi cu probleme digestive şi respiratorii. Nu au lipsit agresiunile pe fondul consumului excesiv de alcool.

TU CE CREZI despre Sindromul Ierusalim, o tulburare psihica rara care ii afecteaza pe turistii Orasului Sfant?

Sindromul IerusalimIerusalim este orasul care are cel mai mare numar de locuri sacre si este considerat de multi centrul spiritual al lumii.De asemenea, este unul dintre cele mai vechi orase din lume care are o importanta insemnata pentru crestini, evrei si musulmani. In cursul istoriei sale milenare, orasul a fost distrus, cucerit, reconstruit de nenumarate ori. Importanta aceasta face ca unii credinciosi sau chiar turisti obisnuiti sa prezinte o conditie numita de experti sindromul Ierusalim.