UPDATE - Centre de vaccinare in zonele fara medic de familie si echipe multidisciplinare in teritoriu. MOBILIZARE DE FORTE! Videoconferinta cu sefii autoritatilor judetene si locale pentru START in campania pro-vaccinare impotriva rujeolei

Vaccinare copiiMinistrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat luni 17 iulie a.c. ca, impreuna cu ministrul de Interne, Carmen Dan, va organiza marti o videoconferinta cu prefectii, presedintii de Consilii judetene si reprezentantii Directiilor de Sanatate Publica si ai medicilor de familie din toate judetele pentru mobilizarea autoritatilor locale in campania de informare si sustinere a vaccinarii impotriva rujeolei (ROR).

MEDICAMENTE COMPENSATE CU 90%. Vezi aici ce categorii de pacienti primesc reducerea

Medicamente compensateRomanii cu pensii mai mici sau egale cu 900 de lei pe luna au dreptul la medicamente compensate cu 90%, chiar daca au venituri din alte surse. Conform modificarilor aprobate printr-o Hotarare de Guvern in data de 30 iunie, in prima sedinta a Cabinetului Tudose, pragul de pensie pana la care se poate beneficia de programul de compensare a medicamentelor a fost majorat de la 700, la 900 lei pe luna.

Continut recomandat