Afla raspunsul... DE CE INGRASA ZAHARUL?

Bauturi concentratie zaharZahărul poate determina creșterea în greutate nesănătoasă, deoarece consumul lui excesiv provoacă acumulare de grăsimi în organism. Când se consumă zahăr și alimente pe bază de zahăr, fructoza prezentă în acest ingredient metabolizează ficatul și le transformă în grăsimi, lucru care poate crește riscul de diverse afecțiuni.

TOPUL CELOR MAI TOXICE fructe și legume. Căpșunile și spanacul ocupă primele locuri. Afla aici si care sunt cele mai curate

Tof fructe si legume toxiceCăpșunile ocupă din nou primul loc în topul celor mai toxice fructe și legume din supermarket. Sunt urmate de spanac și lista continuă cu alte produse pe care le consumăm cu regularitate. O singură căpșună din supermarket poate să conțină peste 20 de pesticide, se arată raportul realizat în 2018 de Environmental Working Group, citat de CNN.

RETETELE BUNICII - Un pranz excelent prin mineralizare si vitaminizare cu CIORBA DE STEVIE CU OREZ

Ciorba de stevie cu orezBogata in antioxidanti, minerale, fibre si vitamine, ciorba de stevie constituie un excelent pranz. Ajuta la detoxifierea organismului, il remineralizeaza si vitaminizeaza, il hidrateaza si ii intinde o mana digestiei. Saraca in grasimi, ciorba de stevie este si saraca in calorii, poate fi servita cu brio in post, dar si in regimul vegetarian pe care multi il imbratiseaza in ultima vreme.

NEWS BUZAU TE TRIMITE LA CINEMA!cinematograf happy cinema 1250x150