LIVE - Conferinta de presa. INTERVENTIE CHIRURGICALA STOMATOLOGICA DE EXCEPTIE la Spitalul Judetean Buzau pentru o fetita de 12 ani ce sufera de PARALIZIE CEREBRALĂ ATAXICĂ (FOTO-VIDEO)

Conferinta SJU BuzauÎncă o premieră medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău! O dovedeşte evoluţia pe care spitalul a avut-o în ultimii ani, fie că vorbim de infrastructură, dotarea cu echipamente medicale sau intervenţii chirurgicale efectuate. Potrivit managerului S.J.U. Buzău, Ec. Damian Claudiu, „Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a încheiat un contract de colaborare cu medicul stomatolog - Dr. Radu Diana pentru realizarea intervenţiilor chirurgicale la persoanele încadrate cu handicap grav.

UPDATE - S-AU AFISAT REZULTATELE. Rezultatele de la Evaluarea Națională 2018 vor fi afisate astazi. Cum se rezolvă contestațiile și care sunt condițiile în care părinții pot vedea lucrările de examen ale copiilor

Rezultate evaluare 2018Rezultatele de la Evaluarea Națională 2018 vor fi afișate marți, până la ora 12:00, la avizierele școlare. Acestea sunt primele note obținute de absolvenții de clasa a VIII-a la examen. Elevii care sunt nemulțumiți de rezultate pot să depună contestații, între orele 14:00-19:00.

COMERT ILEGAL CU LEMN la Buzau. Amenda de 6000 de lei data de politistii buzoieni unei societati comerciale

LemnPoliţişti din cadrul Biroului de Combaterea Delictelor Silvice – I.P.J. Buzău şi reprezentanţi ai ocolului silvic au desfăşurat activităţi pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice, precum şi a faptelor ilegale asociate din tăierea arborilor, circulaţia, depozitarea, prelucrarea primară şi comercializarea materialelor lemnoase. 

ASTA NU-I NORMALA! TANARA de 21 ani din localitatea Berca cercetata de polițiștii buzoieni pentru conducere sub influența alcoolului

Alcoolemie la volanPoliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au efectuat 300 de testări cu aparatele etilotest, au întocmit cinci dosare penale, dintre care patru au vizat conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi au reţinut alte cinci permise de conducere, tot în cazul unor şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului.