Atentie la fraude: Ai primit un apel de la un numar necunoscut? Nu suna inapoi! Citeste aici ce ti se poate intampla

Telefoane necunoscute"Ati fost apelati de numere necunoscute din strainatate cum ar fi din Albania (+355), Burundi (+257), Malawi (+265), Maroc (+212), Nigeria (+234), Tunisia (+216), Belarus (+375), Pakistan ( +92) sau Estonia (+372)? Aveti mare grija sa nu sunati inapoi! Situatia in care de la anumite numere se initiaza apeluri scurte cu scopul ca utilizatorii sa sune inapoi, accesand astfel servicii cu suprataxa, ar putea reprezenta o frauda.

VIDEO - Caravana Jocurile Stiintei la Muzeul Judetean Buzau

Caravana Jocurile StiinteiDoua saptamani de jocuri, o expozitie interactiva si ateliere de stiinte ii asteapta pe copii de toate varstele.Copiii si profesorii sunt invitati sa interactioneze altfel cu stiinta in cadrul Caravanei Jocurile Stiintei, o expozitie interactiva intineranta, care se va desfasura la Muzeul Judetean Buzau, in perioada 19 – 27 aprilie 2018, in sala de expozitii temporare. 

PARADA ASTAZI LA BUZAU! Colectie de masini de epoca expuse pe Bulevardul "Nicolae Balcescu"

Retro Parada PrimaveriiRetromobil Club România, filiala Buzău organizează astazi, 22 aprilie, o noua editie a "RETRO PARADEI PRIMAVERII". Buzoienii vor putea admira pe bulevardul Nicolae Balcescu expoziția de automobile de epocă ce va fi deschisă între orele 13,00 – 16.00. Vor expune peste 20 de posesori de automobile de epocă din județul Buzău.

VIDEO PREZENTARE - FENOMEN ASTRONOMIC PE CERUL ROMANIEI! Afla aici ce poti vedea in aceasta noapte pe bolta cereasca

LyridelePloaia de meteoriţi Lyride a început în această săptămână. Ploaia de meteoriţi anuală are loc între 16-25 aprilie. Fenomenul se produce atunci când Pământul trece prin coada unei comete. Deşi ploile de meteoriţi sunt greu de prezis, probabil că punctul maxim al acestuia va fi atins în România în noaptea de 22-23 aprilie, atunci când Luna nu va interfera cu fenomenul.

Este bine? Taxe suplimentare pentru bauturile cu un continut ridicat de zahar

Bauturi concentratie zaharTaxe suplimentare pentru bauturile cu un continut ridicat de zahar. Asta prevede un proiect care va fi depus la Senat saptamana viitoare, scopul actului normativ fiind acela de a descuraja consumul de sucuri dupa scumpirea acestora si reducerea incidentei bolilor cardiovasculare, a diabetului zaharat si a altor boli grave. Initiatorul proiectului, senatorul USR Adrian Wiener, spune ca masuri similare au fost luate de mai multe tari, iar Romania ar avea cel mai mare consum de bauturi racoritoare indulcite din Europa.

Politistii buzoieni "au pescuit" o societate comerciala din Ramnicu Sarat ce vindea peste ilegal

Comercializare pesteOfiterii specialisti din cadrul I.P.J. Buzau - Serviciul Ordine Publica au actionat împreuna cu reprezentanti din cadrul Agentiei Nationale de Pescuit si Acvacultura, pentru prevenirea si combaterea faptelor de braconaj piscicol, precum si a transportului si comercializarii ilegale a produselor si subproduselor din peste.