New News Buzau header

AM AVUT DIN NOU DREPTATE! Fostul Prefect al județului Buzau si Secretar General Adjunct al MADR, George Sava, a fost reconfirmat în funcția de director al Agenției pentru Domeniilor Statului

George Sava News BuzauCand va spuneam ca unii s-au bucurat inainte de vreme ce ati zis (LINK articolul cand anuntam asta!)? Eeee, iata ca AM AVUT DIN NOU DREPTATE! CA INTOTDEAUNA! Prin ordinul de ministru nr.740 din 2 august 2022, emis de Petre Daea, buzoianul George Sava  beneficiază începând cu data de 8 august de prelungirea detașării de la Primăria Buzău cu încă șase luni.

Fostul prefect de Buzău, George Sava confirmă încrederea de care se bucură în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale,  el activând ca secretar general adjunct al MADR încă din mandatul 2017-2019 al ministrului Petre Daea.

“Voi continua proiectele de schimbare a imaginii ADS, de digitalizare a instituției și continuarea demersurilor legale  pentru concesionarea terenurilor agricole ale Statului la preturile actuale de pe piata agendei la nivel național.Mulțumesc încă odată ministrului Petre Daea pentru încrederea acordată.” a precizat George Sava imediat după prelugirea mandatului.

Sava a fost numit la șefia A.D.S. în luna februarie 2022, în timpul mandatului lui Adrian Chesnoiu, buzoianul demarând la scurt timp după investire o amplă campanie de modernizare și rebranduire a instituției.

Prima schimbare inițiată de noua conducere a A.D.S. a constat în modificarea logo-ului instituției, care acum este promovat alături de mesajul: „Sprijinim fermierii!”

Conducerea a schimbat și site-ului agenției pentru a aduce în prim plan mai multe informații publice, destinate fermierilor.”Vrem ca fermierii să fie mai bine informați, să fie la curent cu modalitățule în care vom organiza următoarele sesiuni de concensiune și de licitație a terenurilor dar și cu modul în care vor fi atribuite toate suprafețele. Ne propunem să avem o transparență totală a activităților și ca atare toate procedurile si actele oficiale publicate în Monitorul Oficial vor fi promovate și pe site-ul propriu al A.D.S. dar și pe pagina de Facebook.”, a declarat directorul A.D.S George Sava.

ANFP a dat aprobare pentru ocuparea postului de Director General Adjunct cu acordarea de atribuții de Director general pentru o perioada de 6 luni, timp în care se va organiza concurs pentru ocuparea postului de Director General.

Agenția pentru Domeniile Statului are în prezent în administrare aproximativ 320.000 de hectare, distribuite la nivelul întregii țări.

 

I.G.