New News Buzau header

Flagrant delict – Bănuiți de furt de struguri - depistați de polițiști! Vezi aici cum furau tinerii cu ladita…munca altuia!

furt struguriÎn ziua de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Grebănu au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 78 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, despre faptul că persoane necunoscute sustrag fructe de pe terenul său, din Podgoria.

            Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde se afla persoana vătămată și un autoturism în care se aflau mai multe lădițe pline cu struguri.

           În urma scotocirilor efectuate, polițiștii au depistat principalii bănuiți, 3 tineri cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani, toți din Vrancea.

            Din verificări s-a stabilit faptul că cei 3 bănuiți au adunat peste 200 de kg de struguri din soiuri nobile, urmând să îi transporte cu autoturismul la domiciliu.

            Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și predat persoanei vătămate.

            În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților.  

E.S.