Handbal feminin, preliminariile Campionatului European: Drumul spre EURO trece prin Buzău!

handbal feminin BZEchipa națională de handbal feminin se află în fața ultimelor două partide din preliminariile Campionatului European găzduit de Franța în luna decembrie a acestui an. Vineri 31 mai, 'tricolorele' vor întâlni în deplasare echipa națională a Austriei, după care vor evolua la Buzău în compania Portugaliei.

Fotbal, Liga a IV-A: SCM Gloria Buzău, de neclintit din fotoliul de lider

fotbal BuzauSCM Gloria Buzău rămâne neînvinsă în campionatul din Liga a IV-a și are șanse foarte mari de a termina pe prima poziție în fața principalelor contracandidate Team Săgeata și Voința Lanurile. De altfel, SCM Gloria Buzău se va duela cu echipa din Lanurile și în finala Cupei României, faza pe județ, care se va juca pe 3.07. la Râmnicu Sărat.

Fotbal: S-a tras cortina peste Liga a III-a. Vezi aici ce au făcut Metalul Buzău și CSM Râmnicu Sărat în ultima etapă a sezonului.

sport BZVineri 25 mai, Metalul Buzău și CSM Râmnicu Sărat au încheiat cu remize sezonul din Liga a III-a. Buzoienii au evoluat în deplasare la Axiopolis Sport Cernavodă și au părăsit terenul neînvinși după un 0-0. La capătul unui sezon foarte bun și în care a demonstrat că este o trupă puternică, Metalul Buzău a reușit să termine campionatul pe locul 5.

Subcategories

NEWS BUZAU TE TRIMITE LA CINEMA!cinematograf happy cinema 1250x150