UN ARTICOL PE ZI

Ieri 27.08.a.c. la ora 21:15, prin sistemul 112, s-a primit un apel de urgenta ce semnala un incendiu in baza furajera a unei ferme de pe raza comunei Amaru. La fata locului s-au deplasat sase autospeciale de lucru cu apa si spuma ( patru – Detasamentul de Pompieri Mizil, doua – Detasamentul de Pompieri Buzau), iar pentru coordonarea interventiei s-a deplasat grupa operativa a inspectoratului. Ajunsi la fata locului s-a constatat ca incendiul se manifesta cu violenta arzand

LA ACEASTA ORA – Conferinta de presa a Presedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal Buzau, Adrian PETRE

AJF BuzauEste sfarsit de an si este luna bilantului. Anul 2017 se pregateste sa se incheie, cu bune si cu rele, a trecut... La bilant este si AJF Buzau care prezinta astazi realizarile dar si proiectele ce vor continua in 2018.

Presedintele AJF Buzau, Adrian PETRE, are cu ce sa se laude, a fost un an bogat atat in evenimente dar mai ales in rezultate. Buzaul se poate lauda cu doua sectii de arbitri. "La Buzau avem 35 de tineri iar la sectia din Rm. Sarat avem 32 de tineri. In anul 2018 intentionam sa deschidem alte doua scoli de arbitri, la Nehoiu si Pogoanele. In total lotul judetean are acum 80 de arbitri dar ne-ar trebui poate peste 100 pentru a fi o competitie si intre ei. S-au stabilit aseara in cadrul unei sedinte AJF Buzau si laureatii anului 2017. Melalul Buzau si Viitorul Buzau 2010 la fotbal in sala, CS Onix Ramnicu Sarat si LPS Buzau au luat titlurile iar cel mai bun fotbalist a fost desemnat Alin IACOB", a precizat Presedintele AJF Buzau, Adrian PETRE.

A.M.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează