LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

Happy cinema Buzau

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

DONATI AICI! SPRIJINITI PRESA LIBERA!

presa libera DONATI AICI banner

DONATI AICI! SPRIJINITI PRESA LIBERA!

NEWS BUZAU este un portal de stiri, dinamic, accesibil, complex, echilibrat si mai ales echidistant. Echipa de tineri initiatori ai proiectului si-au propus, si in mare parte au reusit sa realizeze un site de presa ALTFEL

News Buzau” si-a propus sa aduca in spatiul media buzoian si nu numai, stirile de care cetatenii au nevoie, deparazitate de interesele meschine si alte frustrari jurnalistice, specifice vremurilor in care traim.

News Buzau”vrea sa se inscrie in randul canalelor de stiri care, dincolo de uzuala distorsionare a stirii de presa facuta dupa algoritmi politico-economici de moment, aduce in societate acel suflu tineresc si corect dupa care tanjesc cei mai multi dintre romani.

Prin ce ne diferentiem fata de colegii de breasla?

Noi credem ca prin mai multa constiinciozitate, neapartenenta la grupuri de interese fie ele patronate de sfera politica sau economica si de ce nu, prin profesionalism, actualitate si interesul vadit catre problemele reale ale cetatenilor.

News Buzau”este la inceput (infiintat in 2011 - n.r.), dar cu siguranta va creste, atat in sondaje si preferinte, cat si in respect, pe plan local, national si international, de unde am primit semnale clare de incurajare si suport. Ne calauzim dupa dictonul: “Sa vina alaturi de noi cine vrea si sa stea deoparte cine nu intelege misiuena noastra! O ALTFEL DE PRESA!

DONATI AICI!

Titular Gavriluta Iulian

Banca Transilvania, sucursala Buzau

CONT LEI: RO33BTRLRONCRT00F5063902 (lei)

RO45BTRLEURCRT00F5063901 (euro)

 

Gavriluta Iulian, manager/administrator si actionar unic

SC.TOTALNEWSPRESSABC.SRL

CUI: 28117389; Nr. Ord. in Reg.Com: J10/186/02.03.2011

Cont nr.: RO 08BTRL01001202E79033XX deschis la

BANCA TRANSILVANIA, FILIALA BUZAU

si RO 46TREZ1665069XXX008971, deschis la

TREZORERIA BUZAU

ADRESA: str.ANTON PANN, nr. 4, judeţul BUZAU

Contact: Tel : 0729/383.372

E-mail :Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.">

 

NEWS BUZAU MIC

EDITORIAL

Pr Dan BadulescuPărintele Dan Bădulescu despre propaganda pro-vaccin în Biserică și războiul mondial pentru înlănțuirea sufletelor…Fragmente din predica Părintelui Dan Bădulescu la sărbătoarea Sfinților împărați Constantin și Elena (21 mai 2021): Covidismul ajunge o nouă „religie”! Trebuie să cred pe cuvânt ce s-a scris în broșura trimisă preoților: că vaccinul e gratuit, opțional și SIGUR. Aceasta trebuie în primul rând dovedit. Dar medicina de azi nu mai dovedește și nu mai demonstrează: afirmă! Postulat!

Denise Rifai procurorul Sorin Iașinovschi Kanal DDenise Rifai, primele declarații din scandalul politic al momentului! Ce spune după ce interviul cu procurorul Sorin Iașinovschi nu a mai fost transmis de Kanal D.

Karderinis IsidorosTimp de un an și jumătate, omenirea a fost cufundată în întunericul profund al coronavirusului. Un virus care a ieșit la lumină, care a fost produs în laboratorul Wuhan, a provocat milioane de decese și a stricat viețile a miliarde de oameni din întreaga lume. Dar un virus fabricat, adică o armă biologică, este o crimă oribilă împotriva umanității și, evident, cei care au comis această activitate criminală trebuie pedepsiți în mod exemplar.

Copiii inchisorilor comunisteDe 1 iunie merită să ne amintim și de copiii „dușmani ai poporului”, care s-au opus regimului sau au suferit din cauza represiunii îndreptate împotriva părinților!

Copiii născuți în temnițele comuniste (sau în rezistența din munți) sunt o categorie aparte. Le-aș aminti (fără a epuiza întreaga listă) pe Ileana Doina Opriș-Samoilă, născută de Ileana Samoilă în temnița de la Văcărești (1954), unde fusese închisă pentru că refuzase să-și denunțe soțul – pe Traian Opriș; pe Ruxandra Berindei, născută în temnița de la Văcărești (1951) de Ioana Berindei (soția academicianului Dan Berindei și mama disidentului Mihnea Berindei), arestată alături de tatăl său – istoricul și liderul țărănist Ioan Hudiță; pe Zoe Rădulescu, fiica lui Olimpia Rădulescu și a lui Gogu Puiu, liderul Haiducilor Dobrogei, născută în închisoarea Constanța în 1949.

Dragi studenți mizerabili OXFORD Oriel CollegeAceasta este o scrisoare de răspuns de la Oxford către studenții de culoare beneficiari ai unei burse Rhodes, care solicită înlăturarea statuii întemeietorului universității, Cecil Rhodes. Interesant, Chris Patten (Lord Patten of Barnes), Cancelarul Universității Oxford, a participat astăzi la emisiunea Today Programme, a canalului BBC4, exact pe această temă. Titlul din The Daily Telegraph a fost ”Oxford nu-și va rescrie istoria”. Patten a comentat: ”Educația nu înseamnă îndoctrinare. Istoria noastră nu este o pagină albă pe care putem scrie versiunea noastră a ceea ce ar fi trebuit să fie în funcție de vederile și prejudecățile noastre contemporane”. Rhodes trebuie să cadă???

Ziua Copilului CJ MJB vs Primaria BuzauAșa cum ne obișnuiseră de ceva vreme, nu prea de multă ce e drept, autoritățile buzoiene ne-au amenințat cu evenimente care mai de care pentru a marca Ziua Copilului. Atât instituțiile subordonate Consiliului Județean, cât și cele subordonate Primăriei Buzăului au postat pe situri-le proprii spectacole, expoziții, concursuri, locuri de joacă, parteneriate, unele pe bani grei, chiar ai naibii de grei, etc. Până aici toate normale!

DGA Buzau MAI integruÎn temeiul activităților de prevenire a corupției desfășurate de Direcția Generală Anticorupție, pentru promovarea integrității funcționarilor Ministerului Afacerilor Interne, precum și în scopul conștientizării personalului M.A.I. și a cetățenilor cu privire la consecințele implicării în fapte de corupție și importanța semnalării acestora, în perioada mai – decembrie 2021, instituția noastră desfășoară campania națională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”.

creationism stiintificMotto: „Este sigur că o convingere despre raţiunea şi inteligibilitatea lumii, asemănătoare sentimentului religios stă la baza oricărui lucrări ştiinţifice superioare” -  Albert Einstein           

Crearea Lumii (Creaţionism versus Evoluţionism)

În general se zice că materialismul este contra spiritualului. Trebuie să dezarmăm astfel de ziceri sterile şi fără rezultat. „Materia tot din bine se trage” (Sf. Dionisie Areopagitul), iar noile descoperiri ale ştiinţei confirmă faptul că materia în forma ei de particulă ultimă este energie vie, potenţial conţinută de materia cuantică. Materia cuantică nu este altceva decât o concentrare de energie a câmpului (vidului) cuantic. Deci este fals să te referi la materie ca la ceva păcătos şi rău.

Muntii Buzaului, pamant sacru romanesc, au starnit de-a lungul timpului curiozitatea multor cercetatori din toate domeniile, dar si a oamenilor simpli, care le strabat cararile in fiecare anotimp. Unii vin aici doar ca turisti pentru a sorbi o cupa de oxigen de cea mai pura calitate, de a dormi in corturi ori sub cerul liber, de a privi noaptea cerul straniu, de a poza diferite pietroaie din toate pozitiile, sa-si lase numele pe trunchiul copacilor seculari sau pe peretii grotelor, alaturi de nume si semne vechi de mii de ani. Subsolul acestor munti este strabatut de galerii care ascund in ele mistere nedezlegate sau nici macar banuite.

multinationaleÎn companiile mulținaționale se fură mult mai mult decât la stat și în firmele private antreprenoriale, însă o astfel de informație nu ajunge niciodată în presă, fiindcă principala grijă a managerilor este ca acest lucru să nu devină public, susține George Butunoiu, expert în recrutare, care are și o explicație:„Asta i-ar costa mult mai mult decât câteva sute de mii euro”.

„Dacă furi de la multinațională nu numai că nu ți se întâmplă nimic. OK ești dat afară sau ești mutat. Sunt multe situații în care ești mutat în aceeași companie, dar undeva mai departe, să nu aibă reverberații până în locul din care ai furat. Sunt multe situații în care cei ce sunt dați afară au dat firma în judecată și au și câștigat sau pleacă cu salarii compensatorii destul de multe.

raspuns BOR IPS Teodosie„Numai de sancțiunea lui Dumnezeu mă tem!” - IPS Teodosie răspunde acuzelor din adresa Cancelariei Sf. Sinod scursă în presa progresistă. Scrisoarea, Mitropolia și Patriarhia sau Sulla și Prefectura

revolte postcovidLucrurile par ca incep sa revina la normal in Romania, mai ales dupa ce o serie de relaxari ale restrictiilor au fost aplicate incepand chiar cu weekendul care tocmai s-a incheiat, dupa ce numarul de cazuri noi de coronavirus si cel al deceselor au intrat intr-un trend descendent.

SF MUNTE ATHOSDoctor în Biologie Moleculară, Monahul Pavel Aghioritul (foto), este deja cunoscut pentru pozițiile sale științifice deosebit de pertinente luate în criza medicală pe care o traversăm. Întâi de toate, avertizează că lipsa unui dialog științific real nu va putea conduce la rezultate cu adevărat benefice și eficace. Apoi, atrage atenția că administrarea în masă a terapiilor genice (vaccinurile pe bază de ARN mesager) va favoriza apariția unor tulpini mai infecțioase și va reduce procentul persoanelor cu imunitate naturală. În același timp, introducerea certificatelor de vaccinare, dincolo de problemele de natură etică și juridică pe care le ridică, va permite cu precădere circulația vaccinaților, care pot fi purtătorii unor mutații virale mai periculoase decât virusul sălbatic inițial.

Momentul zilei

Gropi in asfalt si inundatii stadion atletism BuzauNe-am "obisnuit" cu comunistoidele realizari ale ultimului bolsevic – Toma Constantin, vremelnic primar al urbei! Dar niciodata nu ne uimeste prostia si slugarnicia apropiatilor care-i canta in struna si ii intretine “nebunia”, mai ceva ca lui Ceausescu. Aproape toate “marile asfaltari” ale Grupului Toma sunt de mantuiala, soselele sunt pline de gropi la cateva zile dupa "finalizare" si cu diferente de nivel semnificative. Pe langa o groapa aparuta in “cel mai proaspat asflat” - de la locomotiva inutila amplasata la gara cu “paralela – meridian”, zilele acestea buzoienii sanatosi la cap ne-au semnalat si “piscina” de la stadionul de atletism”.

Tir rasturnat Posta CalnauCu noaptea-n cap, un sofer de TIR "s-a odihnit" cu tot cu remorca intr-un sant de pe marginea drumului in comuna buzoiana Posta Calnau (E 85). Nu stim cauza accidentului, din 1 iunie a.c., dar promitem sa revenim cu amanunte. Nu sunt victime...doar pagube materiale (cabina TIRULUI s-a rezemat intr-o curte)!

Vaccinare muzicala la Liceul de Arte BuzauNu stim daca din cauza “vaccinarii anti-covrig” sau doar a presiunii vietii, astazi, parintii si elevii care asteptau in fata Liceului de Arte Margareta Sterian din Buzau au avut parte de o “vaccinare muzicala” cu tendinte schizo-paranoide – adica de un “concert” al unui fost elev, trecut de prima tinerete care a vrut sa iasa in evidenta prin “scrasnirea” unei viori dezacordate!

eroii de la felul intaiPentru ca este o perioada de relaxare si odihna, va oferim un video amuzant! Eroii sunt peste tot...ca si anti-eroii! Rasul, ca panaceu universal este cel care face ca problemele si supararile sa isi piarda din putere atunci cand acesta navaleste peste fiinta noastra.

Protest buzoieni BucurestiManifestarile libere ale cetatenilor impotriva masurilor de restrictie din Pandemie au continuat si astazi in Capitala si alte orase mari din tara. La protestele din Bucuresti au participat si mai multi buzoieni, care si-au manifestat astfel vointa impotriva”dictaturii” instaurate in tara!

CNAS Astra Zeneca TrombozeConspiratie, conspiatie...dar sa stim si noi! Document oficial CNAS catre CJAS-uri: Adresa oficiala: "Spre instiintare profesionisti ... "COVID 19 VACCINE ASTRA ZENECA: RISC DE TROMBOCITOPENIE SI DE TULBURARI DE COAGULARE"....

Riscati?

 

 

 

 

 

 

 

  

CNAS Astra Zeneca Tromboze

Urbis serv asfaltari ploaieDupa ce Donald Tom a lasat de izbeliste strazile din Buzau cu cratere mari in asfalt cum nu au mai fos tniciodata in oras, acum el isi bate joc de banii “ieuropeni” si imprumuturi si asfalteaza pe..ploaie! Cuza, directorul Urbis, un “profesionist” sadea, cum se recomanda cu emfaza in sedinta CLM trecuta, a trimis muncitorii sa umple gropile cu…apa!

Expozitie Martisor Arte BuzauExpozitie inedita la Liceul de Arte “Margareta Sterian” din Buzau! Elevii clasei a XI-a si-au expus picturile chiar pe gardul institutiei spre incantarea trecatorilor!

Gunoie si lemne taiate ilegal Crang BuzauIn timp ce snobii se arunca in seile ATV-urilor si se pozeaza sleampad pe retelele de socializare, Parcul Crang din Buzau este lasat de izbeliste, plin de gunoaie si altele (imagini transmise de mai multi buzoieni, duminica - 31.12.2021). Mai mult, au reaparut taierile ilegale de arbori si nimeni nu ia nicio masura in acest sens. Toti se multumesc cu explicatiile macacului sef, care o da intr-una cu “copacii bolnavi” ce trebuie culcati la pamant - in timp ce materialul lemons ajunge fie la fabricile grupului mafiot si transformate in rumegus de vanzare, fie este vandut ilegal, la apropiatii gruparii!!

NEWS BUZAU Sofer TRANSBUS BUZAU fura o bicicletaIn timp ce jurnalistii independenti sunt dati in judecata pe bani publici - Case de Avocatura - (vezi Raportul Curtii de Conturi Buzau), angajatii incomozi sunt dati afara prin falsuri, politia tace (vezi falisificarea Inspectiei tehnice) si directorul Gica Toader isi vede mai departe de tot ce stie el sa faca mai bine..., un “catel” de-al lui – R.G., sofer la societatea bugetofaga amintita, "fura" o bicicleta, dintr-o comuna din Buzau (Traseul 14 – sat Udati - data: 19.12.2020 - POTRIVIT IMAGINILOR SURPRINSE DE O CAMERA DE SUPRAVEGHERE!).

PNL sigilatSurprize, surprize la inceput de an! In timp ce fostul sediu al PMP Buzau “s-a amanetat” formatiunii dragi lui Toma (AUR), pe unul din sediile PNL Buzau a aparut un sigiliu cu amenitarea tipica meltenaului cocotat nereprezentativ pe scaunul de la Palatul Comunal. Este clar unde bate “saua ca sa priceapa…rulmentul!” – la voturile consilierilor liberali din CLM. Hai sa vedem….e vorba de santaj, nesimtire sau pur si simplu grohaiturile lui Facalet?

 

 

 

 

 

 

 

PNL sigilat

Cuibusorul de nebunii CJ BuzauNEWS BUZAU va prezinta in EXCLUSIVITATE o prima Casa de protocol a CJ Buzau, dupa unii “Adevarat Cuibusor de nebunii”, unde se pare ca se petrec atat “intalniri de taina" cat si petreceri deocheate private, pe bani publici! Putini stiu ca buzoienii platesc niste case de protocol si deconteaza cheltuieli enorme pe unele locatii tinute “la discret” de privirea marelui public. Da, ati ghicit - este vorba despre Casele de protocol ale unor institutii publice, in care se dedau la dezmat functionarii publici, amantele si apropiatii lor!

Politist Buzau fara masca IPJPolitistii locali tot mai obraznici! Dupa ce unora li s-au facut nenumarate dosare penale pentru ca, la porunca – calca legile fara nicio remuscare, iata cum se comporta in plina pandemie: FARA MASCA! Bataie de joc! Astazi 12.11.2020, la Biroul de Imigrari ce apartine de IPJ Buzau (MAI), un “organ” ofera indrumari publicului… fara masca! Pardon, organu o are…dar agatata in geam, la intrare.

ELCOR 

Continut recomandat

Galleria-Mall Mega-Image

BANNER Mega Image

Jooble

Bannerul JOOBLE 300x350

Qr Code
URMARITI-NE PE YOUTUBE - QR CODE