ULTIMA ORA:

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

VIDEO - E UIMITOR cum poți ajunge la stele... Ceremonia de absolvire pentru un tânăr cu autism a fost făcută in liniște deoarece orice zgomot puternic l-ar fi afectat

absolvire in liniste persoana autism AmericaCeremonia de absolvire pentru un tânăr cu autism a fost făcută in liniște deoarece orice zgomot puternic l-ar fi afectat, așa ca absolvenților și tuturor celor prezenți li s-a cerut sa nu aplaude sau se strige.

"Un lucru uimitor a avut loc la absolvirea Colegiului Carmel, unul dintre studenții noștri, Jack Higgins, a fost prezentat cu diploma, Jack a absolvit după 8 ani, este un membru minunat al comunității noastre de studenți, Jack are autism și probleme senzoriale. La absolvire, corpul elevilor și câțiva mii de persoane au fost rugați să nu bată sau să se înveselească, astfel încât Jack ar putea participa. Ceea ce a urmat nu a fost decât un miracol...am ajuns la stele. - Principal Lou Riolo. Reactiile au venit imediat, mama unui copil cu autism spunea " Ca părinte al unui copil autistic, asta mă face să plâng. Un grup atât de mare de copii. Felicitări pentru clasa din 2019...", "Ce film grozav! Sunt producător la Good Morning America și ne-ar plăcea să scriem o poveste despre asta. Mi-ar plăcea să iau legătura cu domnul Riolo sau cu cineva din district... Mulțumesc foarte mult pentru ajutor!", Patrick Swift, un cetatean american a spus " Atât de mândru sunt de vechiul mea liceu! Lou Riolo este motivul pentru care am absolvit liceul. Peste 20 de ani el a fost un educator fantastic plin de compasiune și a făcut lucruri minunate..."

Ecaterina STROESCU

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

EDITORIAL

angajati Posta Romana4 decembrie 2019, ora 8:00, in fata Postei Centrale din Buzau! Ma uit la ceas si-mi zic: “Lasa sa mai treaca 2 sau 3 minute sa nu-i iau asa din prima…!” Mai verific odata ceasul si programul de pe usa si intru! In Oficiul Postal numarul 1 din plin centru Buzaului e o liniste…de iti auzi gandurile. “Vai, imi zic, inca sunt la cafea angajatii Postei Romane!” Stau la tejghea si astept! Ma uit pe portalul nostru de stiri -  News Buzau, la articolele care au intrat! Proaspete! Verific iarasi ceasul!

NebunulAșa cum am tot scris, și sper că nu degeaba, Toma a aplecat încă o dată urechea la sfetnicii lui de taină, militarii din Primăria Buzău. Sesizând ei cam ceea ce se știe prin târg de câteva luni bune, văzând ei de la înălțimea lojelor burdușite cu banii publici că nori negri, pentru ei doar, se arată la orizont, și-au pus pionii în mișcare.

recuperare BuzauEste din ce în ce mai limpede, pentru mulți dintre noi, buzoienii, că Edilul Șef al urbei noastre a pierdut frâiele orașului, și nu numai. Eșecurile administrației locale nu mai sunt de mult un secret și au depășit deja spațiul public buzoian. Eforturile ”camarilei” de a masca în tot felul de moduri posibile situația ce se îndreaptă spre un colaps local sunt maxime. Mulți dintre capii Serviciului de Propagandă ai Partidului Comunist Român ar fi invidioși pe cei ce astăzi se chinuie să ascundă problemele, unele de viață și de moarte, ale buzoienilor, altele cu implicații la fel de grave pentru evoluția imediată a comunității noastre.

Paradis fiscalCeea ce a șocat probabil pe oamenii de bună credință doar a deranjat pe menestreli și n-a surprins, ba chiar deloc, pe analiștii care nu lustruiesc cizmele transnaționalelor din zilele noastre.

Toma electoraleAm fost si in turul II al alegerilor prezidențiale din România anului 2019. Ideea materialului de față însă nu este cea a alegerilor ce tocmai au trecut, ci una cu adevărat gravă: subtilitățile desprinse din această campanie; mai precis acele semne, subtile, ale faptului că pe plan local, campania pentru alegerile locale nu numai că a început, dar au fost trasate și direcțiile acesteia.

Calciu si Gavriluta 2004Parintele Gheorghe Calciu-Dumitreasa (23 noiembrie 1925 – 21 noiembrie 2006) a fost unul dintre cei mai importanti dizidenti anticomunisti dar si unul dintre cei mai vocali luptatori impotriva masoneriei si ecumenismului. A îndurat peste 21 de ani de închisoare sub comunişti (1948-1964, 1979-1984).

În celulă virtuțile sporeau

În celulă -Sunt oameni a căror simplă prezenţă îţi provoacă în su­flet o bucurie imensă, pentru că sălăşluind Hristos în interiorul lor emană o dragoste puternică, necondiţionată. Părintele Gheorghe Calciu a fost o astfel de persoană, pli­nă de virtuţi, dar mai înainte de toate plin de dragoste faţă de orice făptură a lui Dumnezeu. Chiar şi pe patul spita­lu­lui, în ciuda suferinţelor cumplite, găsea resurse pentru a zâm­bi şi a te întâmpina cu bucurie.

2019 freedon press RoAcest videoclip arată câteva imagini drăguțe ale prădătorilor libertății presei și amintește cu ironie că, fără jurnalism independent, această propagandă naivă ar fi singura știre disponibilă. Pentru sfârșitul anului, Reporterii fără frontiere (RSF) lansează o nouă campanie TV pentru sensibilizarea publicului larg la importanța apărării libertății de informare și de informare.

prostia0 și Nimic sunt concepte cu care omenirea a început să lucrere treptat. Tributar unei lumi materiale, omul a acceptat mai greu noțiunea de 0. Abia matematicienii indieni, acum mai bine de 4500 de ani, și-au dat seama de necesitatea 0-ului. Astfel s-a născut 0, ca absență, gol sau absența a ceva ce există. De-a lungul timpului 0 a migrat din zona aplicată, a matematicii, în zona conceptuală, spre exemplu către filosofie. 0 are puterea de a depăși sferele elitiste, și de a reprezenta mai mult decât o cifră și pentru muritorii de rând, deseori asociat Nimic-ului. Spre deosebire de Nimic 0 înseamnă renaștere (ciudat ce seamănă cu ideea Cărții Genezei, nu?), înseamnă capăt, înseamnă speranță. Câte ”momente 0” nu cunoaștem de-a lungul unei vieți de om? Acele momente când trebuie să o luăm de la capăt. Sau, de câte ori nu am sperat la un ”moment 0” atunci când până și propria respirație devenea corvoadă? În schimb Nimic este o singură dată, sau o stare perenă.

Normalitate BuzauDeși aparent după Decembrie 1989, și mai ales odată cu intrarea României în Uniunea Europeană, românilor li s-a oferit posibilitatea de a circula mai ușor în spațiul european, puțini dintre noi am reușit și să înțelegem ce este aceea o normalitate ca stare de fapt într-un stat democratic, în care instituțiile își pun efortul în slujba cetățeanului. De ce? Pentru că mulți dintre românii care se bucură de libertatea de circulație profită de acest lucru pentru a merge să câștige mai bine pentru un trai mai bun, puțini fiind aceia care merg în vacanță sau în concedii.

Catalin Paduraru News BuzauO stare de fapt bolnavicioasa si, mai rau, molipsitoare. Uite din aceasta cauza toate merg pe dos in sportul romanesc si asezam vaicareala la rang de virtute. Lait motivul noastru, sa aducem epave sau jucatori de valoare indoielnica , cica au nume cu rezonanta, care sa faca figuratie pe teren. Iar figuratia asta costa, nenica. Ca oamenii aia care fac act de prezenta in teren, sa fie la numar, incaseaza banuti grei. Si fix in spate ii doare de soarta echipei al carui tricou il imbraca. Cu banutii aia, vorba vine, de fapt vorbim de bani grei, am putea creste copii si juniori si sa-i formam pentru echipele mari. Ar fi cheltuieli si mai mici, si mai eficiente, iar de castigat ar avea toata lumea. Pentru ca viitorul este al lor, al acestor tineri.

doi prosti Demetriade si Hodor(Preambul de George Adrian Ilie – corespondent News Buzau - SUA): Cu ceva timp in urma dupa multe comentarii postate la diverse ziare in functie de subiectul respectiv spuneam asa cum spun si acum ca doar adevarul despre cele intimplate mai poate face ceva.

canibalismViziunile Staretului Antonie: “Canibalismul va fi un fenomen frecvent; primind pecetea Antihristului, omenirea va sterge toate hotarele moralitatii . Si pentru sateni noaptea va fi un timp al groazei, pentru ca anume noaptea se vor intampla cele mai crunte jafuri. Dar trebuie nu doar sa supravietuiesti, ci si sa pastrezi averea pentru lucru, altfel amenintarea mortii de foame va fi o realitate. Insisi oamenii, la fel ca in oras, vor fi vanati.”

Isidoros Karderinis În urmă cu trei ani, cu referendumul din 23 iunie 2016, britanicii au decis cu un procent de aproape 52% și cu participarea 71,8% la ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Acest rezultat măreț a fost, fără îndoială, prima înfrângere majoră și dureroasă pentru Uniunea Europeană, a băncilor și multinaționale, care este sub control german.

Momentul zilei

autobuze rable Toma Gica Toader transbus BuzauNu de putine ori am semnalat problemele de la societatea Transbus SA, patronata de cuplul de mistocareala paradigmatica “CUCU- TOADER”, rudele lui Toma faliment zis si “facalet penalul” sau “instrument mic si slinos”! Nu, nu ne referim la cum il fura pe Toma, Toader si nici la primele experiente sexuale de la Metalurgica, ingurgitate si de “Facalet”, ci facem misto (din pacate, pe banii buzoienilor) de rablele aduse la Buzau, care sa-i faca meandrele flausate a ultimului bolsevic – Toma!

RAmCulmea cinismului si mistocariei: cuscru penal Gubandru, directorul RAM, se "milostiveste" de buzoienii care au tremurat de frig si anunta ca pentru zilele urmatoare v-a fi "un pic de caldura si un strop de apa calda", cu….program (CA PE VREMEA COMUNISTILOR)!! Evident, "cutra" lui Toma isi cere si scuze! Hai sictir!

Panselute pavele toma falimentAm semnalat intr-un articol trecut (LINK) faptul ca primarul faliment Toma face totul anapoda si pe…"interes"! Totul! Absolut! Unele voci din urbe zic parca hipnotizate: “Dar a facut totusi ceva...se vede!”

Luxemburg CJUn oficial al Consiliului Judetean Buzau a primit mandat de la reprezentanti ai institutiei mentionate sa se intalneasca cu procurorul sef al UE - Laura Codruţa Kövesi. Intalnirea a vut lor la Ambasada tarii la Luxemburg si l-a avut ca protagonist, din partea judetului Buzau pe ...

Donald Tom profil falimentPrimăria municipiului Buzău s-a împrumutat in 2018 de 14 milioane lei pe 20 de ani și în 2019 - 50 milioane lei pe 10 ani, adică 13.617.021 euro (informații apărute în presă de altfel). Asta nu e nimic.

Toma Dancila“Costica, vin maine la Buzau. Am o rugaminte: Sa nu-I lasi pe jurnalistii incomozi sa ma vada. Adica: Gavriluta, Silvestru si “maie” era unu’! Scuze am gresit iarasi propozitia!

Toma illustrationPe tot ce pune mana Toma…se usuca! Asa s-ar traduce toate “campanile” primului meltean al Buzaului. Arogant, plin de prostie si cu pamant sub unghii, Donald Tom are destinul pecetluit! Dar El inca nu stie asta!

vizita CAB NBStiti vorba aia: “Mare iti e gradina, Doamne?” Eeei, eu as adauga: “Si tot mai multi ii sar gardul….!” Cam asta e si la Compania de Apa, care se “sparge” in citate vomitive pe feisbuci, la indemnul lax de “rebrenduire”, impus kaizerian de SS, direKtorul "de casa" al primarului Toma faliment (la recomandarea “primei” dragoste al lui SS, din ROMET – Gica Toader ! :D).

Votul la romaniDe-ar fi sa-i luam pe toti la rand -

Si actualii, dar si fostii -,

Cei ma idestepti de pe Pamant

Au fost intotdeauna... PROSTII.

Nu te ruga la ursitoare

Sa-ti faca-n viata ta vreun rost.

Mai bine urla-n gura mare:

„Iubite Doamne, fa-ma... PROST!”

De ce sa tragi ca la galera,

Sa-nveti atatea fara rost?

De vrei sa faci o cariera,

Ajunge numai sa fii... PROST.

masina avariata BuzauSambata seara (02.11.2019), masina liderului de sindicat de la TRANSBUS SA - societatea buzoiana de transport local, a fost devastata. Gigel Vasile si-a gasit masina tamponata si fara o roata, in parcarea din fata casei sale, in cartierul Mihai Viteazu.

Momentul zilei Buzau 2019 oct 28Toti se lauda cu fotografiile lor frumoase, de Toamna...noi insa ne laudam cu...REALITATEA! Doua fotografii, aceeasi REALITATE ...

Momentul zilei la Ziua Armatei Buzau 25.10.2019Pe o atmosfera mohorata, sufletele ponosite isi "trageau" masca sociala si puneau la cale "de-ale lor"! Imaginea e sugestiva si nu mai are nevoie de alte comentarii! :)

Momentul zilei la Ziua Armatei Buzau 25.10.2019

 

https://www.youtube.com/watch?v=yJM7wx-BhCg

Oprisan CiprianGest inedit la ceremonia unde Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea, a primit din partea Arhiepiscopiei Buzăului și Vrancei, ÎPS Ciprian, Ordinul Sfântul Mucenic Sava de la Buzău, Clasa I.

Un preot a vrut să-i pupe mâna lui Oprișan, dar acesta și-a retras-o discret. Totodată, preotul focșănean l-a lăudat pe șeful CJ Vrancea.

„Nu doar pentru acest edificiu ecleziastic de mare importanță, ci pentru toate proiectele de mare anvergură pe care le-aţi făcut în anii de administraţie în judeţul Vrancea şi pentru faptul că în aparatul

administrativ al județului Vrancea pe lângă dumneavoastră sunt oameni recrutaţi din mijlocul bisericii, crescuţi aşa cum spunea vrednic Vlădică, în miros de tămâie şi gust de prescură, sunt oameni cinstiţi care vă slujesc cu multă dăruire şi credinţă, noi vă dăruim o icoană a Maicii Domnului, ocrotitoarea domniei voastre”, a spus, în timpul ceremoniei, preotul catedralei din Focșani, Florin Răuţă.

ELCOR 

furt-societati-buzoiene.jpg

ziare
Qr Code
URMARITI-NE PE YOUTUBE - QR CODE