News Buzau new header Craciun

LIVE - TV NEWS BUZAU - EMISIUNILE CARE CONTEAZA !

 • VIDEO – “Dragaica de iarna, cu hamsii puturoase” - Toma faliment (inca primar) vs Targul de Craciun luminos - Neagu (CJ Buzau)
 • VIDEO - Unitatea mobilă „Bună ziua, schimbare!”, lansată de BCR și Vodafone, aduce serviciile financiare și tehnologia mai aproape de locuitorii comunei Glodeanu-Sărat
 • INCA UN PROCES PIERDUT DE PRIMARUL TOMA SI CONSILIERI! Primaria trebuie sa plateasca in solidar, politistilor locali, cate 2500 de lei pentru fiecare angajat nedreptatit (sentinta DEFINITIVA – Curtea de Apel Ploiesti)! Cine plateste? Toma? NU! Buzoienii?
 • VIDEO - Boscodeala vs Toma (realizari si bani)! 16 milioane de euro buget Buzau (Bosco) vs 160 de milioane de euro buget Toma (via Ciolacu)! Bataie de joc si jaf oficial! Vezi aici o mica statistica!
 • ARTICOL CE NU VA APARE IN PRESA PLATITA DE PRIMARUL “TOMA FALIMENT”! Cel mai slab edil se pregateste de inca un abuz! Vezi aici modificarile idioate ce le propune in CLM ,pentru Regulamentul de functionare – privind interzicerea jurnalistilor!
 • VIDEO - Primarul Toma NU va lasa accesul liber cetatenilor si jurnalistilor la sedintele CLM (ACTE OFICIALE)! Prefectura va ataca in “Contencios administrativ” decizia Primariei! "TRANSMIT INTREGII PRESE BUZOIENE: DOMNUL TOMA V-A MAI PACALIT INCA O DATA!
 • TOMA A RECUNOSCUT PUBLIC - “…mai am un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala la Dambovita! "DOCUMENT OFICIAL! Dosarul primarului Toma care se voia uitat! Anchetat penal pentru “delapidare si spalare de bani” (Fonduri UE)!
 • “A FURAT, DAR A MAI SI FACUT CEVA…” – deviza celor care il apara pe primarul faliment TOMA – daramata de AUDITUL Curtii de Conturi Buzau. De ce au intarziat lucrarile la Colegiul Eminescu (lucrarile NU au ASIGURARE!)? Asfaltari fara masuratori...

Happy cinema Buzau

Donati aici! Sprijiniti Presa libera!

presa libera DONATI AICI banner

La Galeriile de Artă Buzău - miercuri, 15 iunie 2022, ora 11:00, vernisarea Expoziție CĂMAȘA CU ALTIȚĂ din Geoparcul Internațional UNESCO „Ținutul Buzăului ”!

Camasa cu altita jpg

În vederea promovării și conservării patrimoniului imaterial al Geoparcului Internațional UNESCO „Ținutul Buzăului”, Consiliul Județean Buzău, prin Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Ținutul Buzăului”, organizează în perioada 15 iunie – 19 august 2022 o expoziție etnografică dedicată cămășilor cu altiță de pe teritoriul geoparcului, expoziție desfășurată la Galeriile de Arta Buzău.

România împreună cu Republica Moldova au depus in 2021 dosarul multinațional „Arta cămășii cu altiță – element de identitate culturală în România și Republica Moldova” pentru înscrierea cămăşii cu altiţă în lista reprezentativă a elementelor de patrimoniu cultural imaterial al umanității UNESCO. La sfârșitul anului 2022, UNESCO urmează să transmită decizia cu privire la acest dosar.

Conform specialiștilor, cămașa încrețită cu ornamentul „altiță creață” și cu râuri pe mânecă cunoaște la Buzău două etape distincte: tipul vechi, cu altiță mică, încreț alb și râuri înguste și tipul mai recent, de cămașă mocănească, o replică a cămășii vechi, dar având elemente de simplificare și reducere în tehnica de cusătură și dimensiuni.

Expoziția CĂMAȘA CU ALTIȚĂ din Geoparcul Internațional UNESCO „Ținutul Buzăului” prezintă cămăși de pe cele 5 văi ale geoparcului, piese unice aflate în colecții private sau în patrimoniul comunelor:

⦁         Valea Râmnicului: Comuna Valea Salciei, Mariana Trif (Bisoca), Asociația Zestrea Bisoceană

⦁         Valea Slănicului: Amelia Papazissu – Tezaur Uman Viu UNESCO (Beceni), Cecilia Petrescu (Mânzălești), Elena Moroianu (Lopătari), Anișoara Brebeanu (Lopătari)

⦁         Valea Sărățelului: Asociația Tradiții pentru Viitor (Scorțoasa)

⦁         Valea Bălănesei: Mariana Bălălău (Odăile)

⦁         Valea Sibiciului: Cristina Delciza Mareș

În memoria doamnei Adela Petre, care a contribuit prin creațiile sale la fundamentarea Geoparcului „Ținutul Buzăului”, vor fi expuse cămăși cu altiță din colecția lăsată moștenire nepoatei sale, Cristina Delciza Mareș. Născută pe Valea Sibiciului, doamna Adela Petre și-a dedicat viața artei populare, autoritățile române declarând-o în timpul vieții „Tezaur uman viu” UNESCO.

În deschiderea oficială a expoziției, personalități buzoiene vor adresa scurte mesaje inaugurale publicului participant:

⦁         Petre-Emanoil Neagu, Președintele Consiliului Județean Buzău: Dezvoltarea durabilă a teritoriului Geoparcului Internațional UNESCO „Ținutul Buzăului” și sprijinul administrației publice locale prin asociațiile de dezvoltare intercomunitară

⦁         Dr. Doina Ciobanu: Caracteristicile cămășii cu altiță din județul Buzău

⦁         Roxana Vișan, muzeograf: Cămașa tradițională de pe Valea Râmnicului

⦁         Gheorghe Petcu, sociolog: “Bisoceanca”- Povestea tabloului pictat de Nicolae Grigorescu pentru boierul Menelaș Chircu

⦁         Dana Perțescu, consultant: Oportunități de finanțare a afacerilor tradiționale

În cadrul expoziției, publicul larg va putea să să descopere simboluri ancestrale regăsite pe cămășile tradiționale: linia, cercul, rombul, pătratul, crucea, zig-zagul, stelele, coarnele berbecului sau diverse flori. Fiecare cămașă cu altiță este unică, așa cum este și scrisul de mână. Acest lucru se datorează modelelor cusute pe aceasta, a felului în care ele sunt aranjate pe pânză, fiecare mână punându-și amprenta într-un mod unic și irepetabil.

Instructorul Traian Popescu împreună cu elevii săi vor interpreta la instrumente de suflat piese din folclorul specific teritoriului geoparcului. Momentul va pune în valoare atât veşmântul tradiţional bărbătesc, cât şi piese din repertoriul tradiţional buzoian.

Vernisajul expoziției are loc Miercuri, 15 iunie 2022, orele 11:00, la Galeriile de Artă Buzău.

Manifestarea este organizată cu prilejul Zilei Universale a Iei. Accesul publicului este liber.

____________________________________________________________________________________

Cămaşa, piesă principală a costumului tradiţional, a însoţit românul în toate ipostazele existenţei sale. Pe câmp, la biserică, la horă, la colindat, la nunţi şi înmormântări, cămaşa având nenumărate funcții.

Așa cum se menționează în dosarul de acreditare a cămășii cu altiță, “cămașa încrețită la gât, cu altiță, numită de specialiști cămașă carpatică, este un tip de mărturie vizual-documentară, de înaltă performanță artistică. Desăvârșită de mâna femeilor de la țară, generație după generație, nu doar pentru a-și proteja trupul de intemperii, ci și pentru a comunica oamenilor, printr-un cod vestimentar specific mentalității tradiționale românești, mesaje non-verbale despre status-ul purtătoarelor: de unde vin, ce vârstă, etnie și statut civil au”.

În contextul ruralității tradiționale românești, cămașa cu altiță era percepută ca o cămașă bogat decorată, mai ales la umăr, fiind purtată, de tinerele fete de măritat, de mirese și de femeile căsătorite, în primii ani după nuntă, pentru a fi cât mai frumoase, adică mândre, apelativ des întâlnit în mediile folclorice din spațiul românesc.

***

„Ținutul Buzăului” a primit statutul de Geoparc Internațional UNESCO în aprile 2022, devenind cel de-al doilea geoparc acreditat UNESCO din România inclus în Rețeaua Internațională a Geoparcurilor (GGN), după ”Țara Hațegului”. Lista este compusă din circa 177 de teritorii din 46 de țări, ale căror situri și peisaje de valoare internațională sunt administrate printr-o abordare integrată, ce cuprinde dezvoltarea turistică, educația și conservarea patrimoniului natural și cultural.

Statutul de Geoparc Internațional UNESCO atestă teritoriul respectiv ca fiind o zonă în care se depun eforturi considerabile pentru dezvoltarea educațională, economică și socio-culturală a comunităților, în consens cu protejarea și dezvoltarea mediului înconjurător.

„Ținutul Buzăului” este un teritoriu rural din zona submontană a județului Buzău, cu elemente de interes geologic deosebit, înglobează 18 comune, se întinde pe o suprafață de peste 1000 de kilometri pătrați și are o populație de peste 40.000 de locuitori.

Consiliul Județean Buzău, împreună cu Universitatea din București, sunt instituțiile care au inițiat și coordonat acest proiect de dezvoltare încă din anul 2006. În parteneriat cu Asociația ”Ținutul Buzăului” și alte entități, Consiliul Județean contribuie la îndeplinirea tuturor obligațiilor internaționale, supervizează și finanțează activități de management, cercetare, educație și promovare a Geoparcului Internațional UNESCO ”Ținutul Buzăului ”.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ținutul Buzaului a fost constituită în 2008, prin asocierea Consiliului Județean Buzău cu cele 18 comune de pe teritoriul geoparcului, în scopul realizării în comun a unor proiecte de interes zonal sau local, în vederea funcționării geoparcului ca instrument de dezvoltare durabilă.

I.G.

Terasa Galleria Caffe

Galleria Caffe

EDITORIAL

Carmen Neagu lansare carte psihologieProfesorul și psihologul Carmen Neagu lansează pe 10 decembrie la Iazul Morilor din Buzău prima sa carte, Tezaur de greșeli, un ghid de supraviețuire psiho-emoțională pentru dascălii care au gândit măcar o dată că nu le mai place la școală.

Autoarea mărturisește: „Am fost pe rând profesorul deznădăjduit, frustrat, lipsit de putere și de sens, epuizat emoțional, fără încredere și speranță, amărât, plin de resentimente și de regrete, neputincios, cinic, derealizat, decompensat, confuz, cu o identitate neclară. M-am simțit singură și neînțeleasă, mi-a fost teamă să nu fie criticată și exclusă și multă vreme nu m-am putut uita la propriile decizii pentru că mă durea, fizic, să îmi văd greșelile. Blocată într-o rigiditate de gânduri și reacții, nu suportam și nu acceptam lumea/oamenii așa cum sunt, hrănind ideea că sunt neîmplinită din cauza ministerului/statului/sistemului/societății.”

Jola CoveIncepem un serial numit generic “PASTILA DE PSIHOLOGIE”, unde vom prezenta diferite pareri avizate ale unor specialisti in domeniu psihologiei. Credem ca este necesar acest demers, deoarece tot mai multi oameni cauta pe internet sau pe alte siteuri mult mai putin avizate, raspunsuri la problemele cu care se confrunta zi de zi si care le afecteaza viata si sanatatea. Pentru inceput, vom uza de amabilitatea doamnei psiholog  BAGATHAI I. CORINA (SUA), absolvent al UNIVERSITATII „DIMITRIE CANTEMIR” DIN TÂRGU MUREŞ, FACULTATEA DE PSIHOLOGIE ŞI ŞTIINŢE ALE EDUCAŢIEI.

alfa si omegaCând ai venit pe lume, deja ai pus pasul pe un drum cu două capete. Acum  începi propria odisee terestră și mergi treptat  fără să bănuiești la celălalt capăt. Urmezi o lege a firii. Este indicat să te temi mai curând de viață și nu de moarte. Auzim când se spune că un om este bătrân.

Bolsevicul si martirulDin când în când, așa, ca din senin, trezit parcă din somnolența cauzată poate de lipsa de activitate de la Institutul pentru studierea Holocaustului în România “Elie Wiesel”, Alexandru Florian se apucă să dezgroape iarăși și iarăși martirii asasinați în timpul instaurării regimului comunist în România, după cel de al doilea Război mondial, aruncați în gropile comune de la Aiud sau Sighet.

CIA Aiud puscarie torturiAmericanii știau ce se întâmpla în închisoarea stalinistă de la Aiud, în anii 50. Un raport desecretizat de CIA descrie amănunțit torturile din pușcăriile comuniste și arată interesul pentru unii deținuți, figuri proeminente în perioada anterioară.

Închisoarea politică de la Aiud, în perioada stalinistă, era un obiectiv urmărit de CIA. Agenții americani întocmeau rapoarte pe baza informațiilor primite din teren.

Erau interesați mai ales de persoanele deținute acolo, în special de foștii lideri politici, dar și de condițiile extreme de detenție, care duceau în final la exterminare.

NO haloweenDe cativa ani scriem despre acest subiect dar din nefericire prea putini inteleg cu adevarat pericolele pe care le promoveaza si la care isi expun copiii si elevii. Astfel, ca in fiecare an, mai multe ONG-uri, profesori si chiar parinti promoveaza inconstient si am zice semidoct o sarbatoare importata, anticrestina si promotoare a mai multor puncte de plecare ale viitoarelor nenorociri comportamentale. Daca in anii trecuti mai multe "gramezi de ongisti" au adresat  un memoriu Ministerului Educatiei, cerand ca aceste manifestari sa fie interzise in scoala si dascalii sa nu mai incurajeze astfel de practici, in acest an o tacere vinovata, druidica de-a dreptul, pluteste peste mintile romanilor. Anul trecut, intr-un comunicat de presa  intitulat "Halloween-ul este satanism promovat de Ministerul Educatiei Nationale", Coalitia pentru Familie si Constitutie, constituita din ONG-uri "ce au ca scop promovarea valorilor traditionale ale poporului roman", 

sarion sarion detinuti politiciIstoria nu poate fi redusă doar la documentul oficial şi acest fapt a deschis noi perspective în cercetarea şi în interpretarea istoriei. Domeniul istoriei orale, cu metodologia ei de lucru, a permis istoricului o arie de cercetare şi de interpretare istorică fără precedent. Spre exemplu, istoria comunismului în România, privită prin filtrul istoriei orale, vine să extragă din necunoscut tot ceea ce Prof. oficială a ocultat pentru a nu tulbura ordinea de stat dorită şi controlul ideologic asupra cetăţeanului.

Sursele orale depre istoria recentă a comunismului , surse rezultate prin interviuri sau cele extrase din paginile de memorialistică, pun in evidenţă istoria trăită în epoca totalitară. Lectura şi analiza documentelor de istorie orală oferă atât cercetatorului cât şi celor interesaţi de această perioadă o serie de oportunităţi :

Lansare carter Pr Giorgica Vatra VranceaVrednicul preot – Giorgica Vatra, asuprit de Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei “recidiveaza” si indrazneste sa mai scrie inca o carte – “Chermeza”, în cinstea deținuților, luptătorilor anticomuniști și pentru intelectualii încătușați..”. Lansarea are loc pe 27 octombrie 2022, la Biblioteca Judeteana (Focsani - Vrancea). Iata Prefata:

Inchisoarea din maisna electricaCând cumperi o mașină, speri să te bucuri de 2 lucruri:

- Senzația de libertate pe care o ai, pentru a te putea deplasa dintr-un punct în altul;

- Posibilitatea de a efectua călătoria în condiții de confort și siguranță.

Problema apare în primul caz, pentru că se vorbește despre ”LIBERTATE”.

Masacrul din Ardeal MoiseiDupă Dictatul de la Viena din 30 august 1940, Nord-Vestul Transilvaniei a intrat sub ocupaţie maghiară, întreg Maramureşul fiind alipit Ungariei. Comuna Moisei a fost printre primele aşezări româneşti ce au intrat sub administraţie ungară pe 7 septembrie 1940. La începutul lunii octombrie a anului 1944, frontul înainta în interiorul Ardealului, fiind eliberate primele teritorii. În aceste condiţii au avut loc şi crimele din Moisei.

FranceSoir ImbecilisationWarning : Dintre toate amenințările existențiale, lipsește una din toate agendele.

Și totuși ea determină viitorul speciei noastre.

Este vorba despre declinul global al coeficientului intelectual (IQ). De el depinde viitorul științei, culturii, capacității de a înțelege lumea.

Consensul asupra acestui declin este acum fără echivoc.

Toate studiile psihometrice ( Psychometrics is a scientific discipline concerned with the construction of assessment tools, measurement instruments, and formalized models that may serve to connect observable phenomena (e.g., responses to items in an IQ-test) to theoretical attributes (e.g., intelligence) din lume arată o scădere a coeficientului intelectual începând cu anul 2000.

Andrei Marga cedare teritorii ucrainaProfesorul Andrei Marga revine cu o nouă analiză dedicată războiului din Ucraina. În cadrul analizei el susține a trecut vremea consultărilor de catifea și a diplomației de salon și că e timpul pentru realism politic. El susține că victoriile militare pe câmpul de luptă sunt trecătoare și că adevărata soluție o reprezintă o discuție așezată și rațională între marile puteri și că asta va implica invariabil cedarea de teritorii. Orice altă discuție și soluție înseamnă prelungirea fără sens a unui conflict care afectează toate statele:

Conventie Paris Cuza Principatele romaneLicitația ”Istoria românilor între Principate și Regat”, organizată de Casa de Licitații ”Historic” în luna octombrie, propune colecționarilor o serie de documente cu o valoare istorică extraordinară. Printre acestea, la loc de cinste se află copia oficială a Convenției de la Paris (1858), o adevărată filă de istorie care nu s-a aflat, de-a lungul timpului, în posesia statului român.

Pe baza Convenției de la Paris – care a reprezentat, practic, o Constituție venită din afara hotarelor țării – se transpunea pentru prima dată în practica autohtonă constituțională principiul separației puterilor, ele urmând să fie exercitate, în fiecare Principat, de către domnul țării și Adunarea electivă, ambele lucrând și cu participarea unui organ comun, Comisia centrală.

Momentul zilei

Maimute rosii Buzau PSDIntr-un cvasi-secret maimutoid, "prosoapele rosii" (aninate de gaturile groase, ca la nunta, din jungla Romaniei!) s-au adunat de "HALLOWEEN" intr-o "orgie rosie", la Buzau. Au coborat din jungla creata tot de acesti "analfabeti politici" si "impotenti metafizici", s-au "machiat" ("machit" - "prizat" - dupa caz) pentru a se maimutzarii in sala CJ si a-si alege sefii, aratand lumii prostite cat de grozavi sunt ei si cata putere au! Prezenti, din presa - obedientii pe contracte si presurile lor! Care mai de care, unsi cu toate alifiile si unsurosi pana in aura (dar si in instante!) si-au etalat pantofii cu cioc ("tupeu"), amantele cu parfumuri second-hand si sotiile care stau cu ei numai si numai pentru bani si "sar-na" prin urbe! S-a ras, s-a bagat degetul in nas (ziua, ca seara...numai ei stiu!) si si-au imparit o lume prostita pana in maduva spinarii lor cocosate de vremuri! Masa si petrecerea...din banii nostri, administrati de ei!

Lucrari de mantuiala Unirii Buzau  gropi umplute cu pamantCine se mai indoia de calitatea proasta a lucrarilor pe bani europeni de pe bulevardul Unirii din municipiu....acum are inca o dovada ca sa se convinga de asta! Dupa ce au dat un strat de asfalt pe bani publici, marea firma de asfaltare, supervizata de nababul Toma faliment, carosabilul a fost din nou spart pentru...conductele Companiei de Apa Buzau (asa e pe la noi....se incepe proiectul, apoi se strica lucrarea pentru altul, ca la final sa se refaca cum se poate... primul!!!).

Parcare nesimtiti gara BuzauO investitie facuta “pe vremea lui Boscodeala” (ca sa fim in ton cu sabloanele postacilor platiti de PSD!) batjocorita de administratia “Buzaul e al meu”, patronata de Toma faliment!

cOPACI uNIRIINOAPTEA CA HOTII...pentru a nu fii huiduiti de buzoieni.....primarul Toma faliment a dat porunca societatii URbis sa scoata copacii (fara autorizatie!) de  pe bulevardul Unirii din municipiu la miezul noptii - vineri 28.01.2022. Curat KAIZEN! Rusine Toma, Rusine buzoieni!

saracii BuzauluiCum va simtiti cand priviti aceasta imagine? Voi ati mancat azi de pranz sau va pregatiti? Stati la caldura si feriti de ploaie? Cititi asta... Nu, nu ma adresam oamenilor obisnuiti ci „elitei” politice si inavutitilor recenti! In Buzaul „magnet, circular, deschis” sunt oameni care sufera in tacere, in timp ce voi va bucurati de reusitele efemere, semeni care nu au un acoperis de-asupra capului, in timp ce voi va lafaiti in vile goale, buzoieni care sunt infometati, in vreme ce voi va cumparati din Mall-uri mancaruri sclifosite....suflete care se acopera cu carpe si resturi de haine, in timp ce voi va faceti cumpraturi scimpe din strainatate...da, este adevarul crud! Beti un pahar, aruncati un ban saracilor si credeti ca v-ati facut datoria, nu? NU! Iazul Morilor nu este pentru unul ca el! Si nici Referendumul nu l-a interesat!

Politisti semafor Maracineni“Podul lui Manga” din comuna buzoiana Maraicneni – locul unde smecherii din localitate si nu numai isi “arata muschii”, calcand in picioare orice disciplina si regula rutiera. S-au facut razii, s-a stat la panda dar...degeaba! Tot mai des, “meltenii grabiti” nu vor sa opreasca, ca toti ceilalti soferi, la semafoarele de pe traseu – ce lasa sa se circule, alternativ pe mica ocolire din zona.

TOMA HUIDUITAsa cum ne-a obisnuit, “ultimul bolsevic” – Toma Constantin zis si “Faliment”, primarul nereprezentativ al Buzaului, nu a scapat niciun prilej de a se lauda, ca si comunistii de altadata cu “succesele altora”. Prezent aseara pe Platoul Dacia, miliardaruld e carton preset - Toma a reusit sa enerveze lumea (altii decat aplaudacii angajati de el) cand a vrut sa transforme o bucurie – prezentarea succesului echipei de handbal feminin a clubului Gloria Buzau, intr-o campanie electorala pentru mega-nebunia Referendumului unirii Buzaului cu comuna natala - Tintesti.

Buzaul faliment orasul lui Toma dezastruIn ultima vreme, tot mai multi cetateni din Buzau (“altii decat cei cu putin peste 29.700 de votanti a lui Toma, din cei peste 130.000!!!)  ne trimit sesizari, fotografii si clipuri video cu problemele din municipiu.

Iepurasul derutat UNGUR EA NUCred ca fiecare buzoian sanatos la cap a observat cum primarul faliment Donald Tom incearca sa isi mareasca capitalul de imagine prin manipularea “colhozista” a opiniei publice dictand “manifeste” scelerate in “aparitiile” platite din media locala (99% din ea) si nationala (DC News, etc). Mai mult, melteanul cu pamant sub unghii incearca sa acrediteze ideea ca liberalii si usrplusistii ar fi de acord cu elucubratiile lui facaletiene si ca toti il aplauda ceausist pe “intaiul reformator” de carton al urbei. Eeeee, “nas rosu” nu e chiar ca tine bre, ai sa vezi! Inducand in eroare marea masa a tintestenilor si uzand de balbaieli cu spume in coltul taieturii zis gura, “ultimul bolsevic”, ascunde in mod “pidosnic” adevarul si nu spune ca nici el in visurile-i cele mai umede nu crede cu adevarat ca va reusi, dar..ii da inainte cu tupeu schizofrenico-paranoid!

Gropi in asfalt si inundatii stadion atletism BuzauNe-am "obisnuit" cu comunistoidele realizari ale ultimului bolsevic – Toma Constantin, vremelnic primar al urbei! Dar niciodata nu ne uimeste prostia si slugarnicia apropiatilor care-i canta in struna si ii intretine “nebunia”, mai ceva ca lui Ceausescu. Aproape toate “marile asfaltari” ale Grupului Toma sunt de mantuiala, soselele sunt pline de gropi la cateva zile dupa "finalizare" si cu diferente de nivel semnificative. Pe langa o groapa aparuta in “cel mai proaspat asflat” - de la locomotiva inutila amplasata la gara cu “paralela – meridian”, zilele acestea buzoienii sanatosi la cap ne-au semnalat si “piscina” de la stadionul de atletism”.

Tir rasturnat Posta CalnauCu noaptea-n cap, un sofer de TIR "s-a odihnit" cu tot cu remorca intr-un sant de pe marginea drumului in comuna buzoiana Posta Calnau (E 85). Nu stim cauza accidentului, din 1 iunie a.c., dar promitem sa revenim cu amanunte. Nu sunt victime...doar pagube materiale (cabina TIRULUI s-a rezemat intr-o curte)!

Vaccinare muzicala la Liceul de Arte BuzauNu stim daca din cauza “vaccinarii anti-covrig” sau doar a presiunii vietii, astazi, parintii si elevii care asteptau in fata Liceului de Arte Margareta Sterian din Buzau au avut parte de o “vaccinare muzicala” cu tendinte schizo-paranoide – adica de un “concert” al unui fost elev, trecut de prima tinerete care a vrut sa iasa in evidenta prin “scrasnirea” unei viori dezacordate!

eroii de la felul intaiPentru ca este o perioada de relaxare si odihna, va oferim un video amuzant! Eroii sunt peste tot...ca si anti-eroii! Rasul, ca panaceu universal este cel care face ca problemele si supararile sa isi piarda din putere atunci cand acesta navaleste peste fiinta noastra.

ELCOR 

Continut recomandat

TV NEWS BUZAU - TELEVIZIUNEA TA ONLINE! IN CURAND TRANSMISII NONSTOP! NU PIERDETI EMISIUNILE NOASTRE

Jooble

Bannerul JOOBLE 300x350

Qr Code
URMARITI-NE PE YOUTUBE - QR CODE