FOTO - Kaufland România a livrat bucurie pentru 400 de persoane din satele izolate în zona Nehoiu – Brăiești, cu ocazia sărbătorilor de Paște

Kaufland 3București,22aprilie 2019–Kaufland România, împreună cu voluntarii Clubului GTC Motorsport și Asociația Reality Check, au derulat în acest weekend campania Umanitara Off-Road de Paște, prin intermediul căreia au fost distribuite cadouri de sărbători, în cantitate totală de peste 11 tone de produse. Acestea au ajuns la familiile sărace din zona Nehoiu – Brăiești, Jud. Buzău.

Citește mai departe...

LIVE - AZI, de la 10:00 - CONCURS GASTRONOMIC UMANITAR. Poliţiştii buzoieni pregătesc mâncare pentru persoane defavorizate (FOTO)

Concurs gastronomic umanitar IPJ BuzauA devenit tradiţie pentru poliţiştii buzoieni ca, în apropierea unei mari sărbători, gândurile lor să se îndrepte către persoanele defavorizate. Având în vedere că pe data de 25 martie se va sărbători Buna Vestire şi Ziua Poliţiei Române, Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor (IPA) Secţia România – Regiunea 1 Buzău, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, va organiza o acţiune umanitară, ai cărei beneficiari vor fi persoanele care se află în Aşezământul Social „Sf. Sava” din comuna Ulmeni. Evenimentul va debuta în ziua de 14 martie, la ora 10.00, cu un concurs de gastronomie, în cadrul căruia trei echipe formate din poliţişti de la mai multe structuri ale IPJ Buzău vor pregăti un meniu de prânz, în bucătăria pusă la dispoziţie de un agent economic din municipiul Buzău.Deşi numai una dintre echipe va fi declarată câştigătoare, concurenţii vor face tot ce va depinde de ei pentru a pregăti cele mai gustoase preparate, pe care le vor servi ulterior bătrânilor şi celorlalte persoane găzduite de Aşezământul Social de la Ulmeni.În acelaşi timp, tot pentru a veni în sprijinul bătrânilor, alţi poliţişti vor sădi răsaduri sau vor planta seminţe pe terenul ce aparţine Aşezământului, puse la dispoziţie de Staţiunea de Cercetare Legumicolă Buzău.

Ecaterina STROESCU

IULIAN Gavriluta

 

 

FOTO - ESTI UN EROU, IMBRACA UN VIS....

Crucea RosieÎmbracă un vis – în fiecare dintre noi stă un Erou- campanie umanitară pentru 20 de familii defavorizate. Campanie desfășurată alături de Crucea Roșie Buzău. Actiunea face parte din proiectul REUSIM IMPREUNA. O activitate la care au participat elevii Scolii Postliceale Sanitare de Stat Buzau sub indrumarea domnului director prof.dr.

Citește mai departe...