New News Buzau header

Inimoasa Anca Silca si Asociația Caritabilă Totul Va Fi Bine, organizeaza pe 19 august, in Parcul Marghiloman un concertul caritabil pentru Alexandra (12 ani, diagnosticată cu RECIDIVĂ CANCER OVARIAN ȘI METASTAZE)!

Concert caritabil“Și uite că am făcut-o și p-asta!?

Dragi oameni de bine, Vineri 19 August, începând cu orele 18:00 – 22:00, vă invit în Parcul Marghiloman la CONCERTUL CARITABIL( primul eveniment pe acest tip), pe care îl organizez pentru ALEXANDRA, păpușa noastră de 12 ani, diagnosticată cu RECIDIVĂ CANCER OVARIAN ȘI METASTAZE, care are nevoie de peste 90.000 EUR pentru finalizarea tratamentului‼️

Citește mai departe...

Sa-I dam o mana de ajutor micutului Eduard Gabriel de numai 2 luni, din Buzau care este bolnavior! Are nevoie de noi!

Eduard Gabriel ajutor umanitarMa numesc Eduard -Gabriel si m am nascut la 36 de saptamani in data de 25.09.2021,din pacate nu a stiut nimeni nimic pana cand m am nascut.

La nastere doctorii au constatat ca sunt hipoton, nu clipesc, am un altfel de plans fata de ceilalti copii si nu am reflex de supt.

M am nascut sambata la Buzau dar medicii de la Buzau au zis ca nu este de competenta lor asa ca am fost transferat la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti banuind ca ar fi ceva chirurgical.

Citește mai departe...

VIDEO - Ajutat-o pe Miruna! Vă rugăm să distribuiți povestea!

Ajutor umanitar MirunaMiruna suferă de Amiotrofie musculară spinală, o boală genetică rară care îi atrofiază mușchii și îi distruge tot corpul. Tratamentul costă 2.100.000$ iar până în prezent s-au strâns 983.355$.

Miruna avea doar 10 luni când medicii le-au spus părinților că fetița lor suferă de o boală mortală care distruge mușchii întregului corp inclusiv pe cei responsabili cu respirația...le-au zis că mușchii ei vor fi din ce în ce mai slăbiți și cel mai probabil va urca la cer în urma unui stop cardiac.

Citește mai departe...

FOTO - Kaufland România a livrat bucurie pentru 400 de persoane din satele izolate în zona Nehoiu – Brăiești, cu ocazia sărbătorilor de Paște

Kaufland 3București,22aprilie 2019–Kaufland România, împreună cu voluntarii Clubului GTC Motorsport și Asociația Reality Check, au derulat în acest weekend campania Umanitara Off-Road de Paște, prin intermediul căreia au fost distribuite cadouri de sărbători, în cantitate totală de peste 11 tone de produse. Acestea au ajuns la familiile sărace din zona Nehoiu – Brăiești, Jud. Buzău.

Citește mai departe...

AdSense 4