VISUL DE CRACIUN soseste la Buzau adus de Asociatia Crucea Portocalie. Participa si tu la evenimentul caribabil din 5 decembrie

Vis de CraciunAsociația Crucea Portocalie organizează in data de 5 decembrie 2018, incepând cu ora 16,30, evenimentul caritabil Vis de Crăciun ediția a V a, care va avea loc la Centrul de Cultură Alexandru Marghiloman din Str.

Plantelor nr. 8 B, Buzău. La cea de a V a ediție, evenimentul are drept scop strângerea de fonduri pentru intrajutorarea familiei Lungu Ion din Comuna Săgeata a carei poveste este tristă și impresionează profund. In cadrul evenimentului veți putea urmări un spectacol realizat de copii și artiști buzoieni. Moș Crăciun va sosi cu daruri și ne va incânta cu prezența sa pe toată durata evenimentului. Puteți participa la licitața de obiecte de artă puse la dispoziție organizatorilor de către artistul plastic Laurențiu Selegian. Veți petrece o după-amiază plăcută in spiritul sărbătorilor de iarnă care ne face să fim mai buni, mai darnici, mai intelegători.Vă invităm, cu mare drag, să fiți alături de noi. Invitatia este semnata de Presedinta Asociatiei, Emilia BABIUC.

Ecaterina STROESCU

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează