"VA ANUNT CU DURERE CA A MURIT AUREL GHERGHEL"

relugheorgheVA ANUNT CU DURERE CA A MURIT AUREL GHERGHEL. II DATOREZ MULT. AM FOST PRINTRE PRIMII PE CIND A FORMAT EL CLUBUL DE LA ORA 7. AM DEBUTAT CU TRUPA MARFAR SI AM LUAT VIZIONAREA PENTRU POLIVALENTA. AVEAM INSA SA PLEC IN ARMATA. II DATOREZ MULT.A FOST CA OM UNUL DEOSEBIT, MAMOS SI CU BUN SIMT. 

DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN PACE! 

CU PARERE DE RAU,

ADRIAN GEORGE ILIE (SUA)

Aurel ”Relu” Gherghel s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani. A fost unul dintre cei mai importanți organizatori de evenimente din anii ’70-’80 din România. De numele său se leagă cariera celor mai importanți artiști rock, folk și jazz. Gherghel s-a născut la Sibiu, în 1939. A absolvit Facultatea de Electromecanică din Timișoara, ulterior a ajuns la București, unde a activat ca jurnalist de radio și de presă scrisă, la Radio România, Tineretul Liber, Amfiteatru, Săptămâna, Libertatea și Formula As.

VIDEO - Vestea mortii a lovit ca un traznet! A MURIT Profesorul Vasile ADAMESCU, UNICUL roman fara auz si vedere care a lansat carti si a depasit imposibilul

Vasile ADAMESCUProfesorul Vasile Adamescu a ramas fără auz și vedere de la vârsta de doi ani. A fost singurul român demutizat care a lansat cărți. Pe 20 martie 2018, la Biblioteca Județeană “Octavian Goga” Cluj, Vasile Adamescu își publica al doilea volum din autobiografia sa intitulată Înfruntând viața. Povestea lui Adamescu este a unui mare luptător , care nu s-a lăsat dominat de problemele grave cu care viața l-a lovit.

23 noiembrie - ziua de nastere a martirului anticomunist Pr. Gheorghe Calciu Dumitreasa (+)

Gheorghe CalciuAzi este ziua de nastere a unui martir roman: Parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, Am fost prieteni si am corespondat si slujit impreuna. Un mare exemplu de darzenie anticomunista, trecut prin "Experimentul Pitesti", caterisit de BORul comunist si decorat de 2 presedinti ai SUA: Ronald Reagan și George W. Bushn. L-am cunoscut in SUA si in Romania, ne sfatuiam si vorbeam des pe vremea aceea, apoi Dumnezeu a vrut sa veghez la capul lui inainte de a muri...va marturisesc ca este un reper pentru orice tanar sau mai putin tanar! Am vrut sa-l aduc in Buzau sa predice...nu l-a primit fostul episcop de trista amintire Epifanie Norocel. Nu s-a suparat, a zambit si delicat mi-a spus ca BOR i-a ridicat caterisirea dar probabil Epifanie nu stie. Dumnezeu sa-l primeasca in ceata sfintilor!

RAMAS BUN! Sorin GHEORGHE, fostul Subprefect de Buzau, va fi astazi condus pe ultimul drum

Sorin GheorgheMult prea devreme....Vineri, 12 octombrie 2018, sufletul lui Sorin Gheorghe s-a ridicat la cer in urma unui stop cardio respirator. S-a ridicat in liniste, asemeni unei frunze de toamna ce se leagana in vazduh in bataia vantului... A lasat in urma sa regrete si lacrimi. Nascut la 01.01.1973 Sorin GHEORGHE era licentiat in Teologie si Stiinte juridice.