A murit jurnalistul Florin Condurățeanu

CondurateanuJurnalistul Florin Condurățeanu a murit luni, în urma unui stop cardio-respirator, Condurățeanu avea 77 de ani.

1950 – Se naște Florin Condurățeanu, într-o maternitate naturistă din București. El a venit pe lume în cel mai modern salon al spitalului, care dispunea de un aparat extrem de scump, pentru făcut ceai de coada șoricelului.

1952 – Florin Condurățeanu rostește primele sale cuvinte, însă părinții nu-și dau seama care sunt acestea, deoarece micuțul vorbea extrem de răgușit.

Citește mai departe...

Tristete fara margini a celor care au invatat la Colegiul B.P.Hasdeu – a trecut in vesnicie profesorul CREMARENCO SFETOSLAV!

Svetoslav CremarencoS-a stins o lumina pe pamant si se va aprinde o stea pe cerul in lumea celor buni. CREMARENCO SFETOSLAV, seriosul cancelariei care a calauzit drumul in viata a generatii intregi de hasdeieni, a plecat fizic dintre noi azi noapte, lasand un gol imens in sufletele noastre.

Neobositul cautator al comorilor din sufletul elevilor sai a trait pana in ultima clipa, intr-o permanenta prospectare a tainelor sufletelor umane, nu numai a stiintelor exacte. Viata sa a fost un amalgam de suferinta: copilul dezradacinat, transformat apoi in adolescentul ambitios, in final, in dascalul stralucit care a excelat in a combina pedagogia cu stiintele exacte. Rezultatul, sute de profesionisti, care i-au multumit de-a lungul timpului si ii vor cinsti memoria cu drag si respect.

Pentru mine ai fost unchiul cu suflet mare!

Drum lin in lumea in care ai plecat, unchiul Cremarenco, acolo unde vei reintregi familia!

SURSA: Sorin Cremarenco (facebook)

Dumnezeu sa-l ierte!

REDACTIA

Te-am pierdut în luna florilor... De trei ani, Dana dragă, te căutam în amintiri...

DECES DANATe-am pierdut in luna florilor...De trei ani, Dana draga, te cautam in amintiri... Pe cand florile isi deschideau petalele Dumnezeu a ales ca tu sa-ti inchei misiunea pe acest pamant si sa dai viata intr-o alta lume... De-ar fi sa vii in aceasta luna mai...Nimic nu se compara cu TINE si nimic nu iti va lua locul iar noua nimic nu ne va acoperi golul din suflet...Flori albe, lacrimi si lumina pe mormant... Iti stau la capatai parintii, iubirile tale, demult si vremelnic dusi si ei... Nu te-am uitat si nu te vom uita, sa nu ne uiti nici tu! Stii dorul doare, doare rau... Zambeste-ne din ceruri si varsa peste noi din bunatatea ta, alina-ne suferinta... Dana BACIU, asistenta Maternitatii Buzau a plecat dintre noi la doar 48 de ani dupa o suferinta cumplita...EA, nu se va compara cu nimeni. Profesionista desavarsita, colega si prietena DANA era sufletul Maternitatii Buzau, sute, ca sa nu spunem mii de copii au fost adusi pe lume de mainile ei... Ei, sunt cei care vor duce mai departe, fiecare, cate putin din DANA...Ramanem aici sa iti ducem dorul, ne-om intalni candva, venim, asteapta-ne!

Citește mai departe...

Regatul Unit este în doliu: A murit prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta a II a

PrintulFilipSoțul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, prințul Philip, s-au stins din viață la vârsta de 99 de ani. Anunțul decesului prințului consort, care avea titlul de duce de Edimborgh, a fost făcut de casa regală britanică. „Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh.

Citește mai departe...