La plecarea unui dascăl și prieten: Marcel Petrișor (1930-2021) DE MĂNĂSTIREA PETRU VODĂ (foto: Conferintele Fundatiei “G Manu” Buzau 2004)

Conferinta FG Manu Buzau 2001Monahul Filotheu Bălan: S-a dus și dom’profesor… În seara aceasta de Marți, 12 Octombrie 2021, cu puțin înainte de ora 22, Marcel Petrișor s-a alăturat cetei sfinților mărturisitori din închisori, după o lungă suferință. Unul din ultimii supraviețuitori ai temnițelelor comuniste s-a mutat la cele cerești, în Țara libertății veșnice.

Citește mai departe...

Sa ne amintim de DJ. Legend . STTL

dj legend RIPPe 06.10.2021 a murit un cunoscut dj.: Nicolae Pinghel. Era omul de peste tot unde se dorea muzica de calitate fara rabat. Un om al etichetei si al unei aristocratii in selectia pieselor pentru public. Doar din cate stiu eu Nicolae Pinghel numit Dj. Legend a fost sufletul selectiei muzicale din Beraria J si After City .

Citește mai departe...

Ion Caramitru a murit duminică, la vârsta de 79 de ani.

Ion CaramitruDirectorul Teatrului Național din București era internat la Spitalul Elias din Capitală. „A picat o emblemă în momentul acesta. Era un actor deosebit, a jucat atâtea roluri, a apărut în atâtea filme, Eminescu recitat de el era ceva nemaipomenit. Deocamdată sunt profund îndurerat de pierdere”, a spus Victor Rebengiuc, la Digi 24.

Citește mai departe...

Ivan Patzaichin a murit la 71 de ani. Mesajul familiei: ”Ivan a plecat. Şi nu se mai întoarce”

Ivan PataichinCanoistul Ivan Patzaichin a murit duminică, la vârsta de 71 de ani. Sportivul a murit după o lungă suferinţă.

Familia sa a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că ”Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”.

De 3 luni, fostul mare sportiv era internat la Spitalul „Elias”, după ce a fost diagnosticat cu cancer la stomac. Starea lui s-a agravat în ultima lună, iar duminică a încetat din viață.

Citește mai departe...

VESTE TRISTA - A murit poetul Emil Niculescu !

EMIL nICULESCU POETCalin Ghetu: ,,Napraznica veste! O pierdere ireparabila nu doar pentru poezia buzoiana. O personalitate complexa care-si va gasi un loc binemeritat in Panteonul oamenilor de cultura din acest spatiu geografic, alaturi de Marin Ifrim, Gheorghe Iova, Gheorghe Ene, Lucian Manailescu, Ion Stanciu, Alex Oproescu, Gheorghe Istrate, Ion Nicolescu... Vesnica pomenire! Si recunostinta pentru tot ce ati lasat in urma Voastra ".

Citește mai departe...

A murit jurnalistul Florin Condurățeanu

CondurateanuJurnalistul Florin Condurățeanu a murit luni, în urma unui stop cardio-respirator, Condurățeanu avea 77 de ani.

1950 – Se naște Florin Condurățeanu, într-o maternitate naturistă din București. El a venit pe lume în cel mai modern salon al spitalului, care dispunea de un aparat extrem de scump, pentru făcut ceai de coada șoricelului.

1952 – Florin Condurățeanu rostește primele sale cuvinte, însă părinții nu-și dau seama care sunt acestea, deoarece micuțul vorbea extrem de răgușit.

Citește mai departe...