Doru Dinu GLĂVAN, Președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România a trecut in vesnicie!

Doru Dinu GLAVANMembrii Filialei „Pamfil Șeicaru” Buzău ai Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România deplând trecerea în eternitate a deosebitului jurnalist, Doru Dinu GLĂVAN, Președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și transmit, și pe această cale, condoleanțe conducerii Uniunii, colegilor de breaslă și, în primul rând, familiei greu încercate și îndoliate.

Citește mai departe...

In memoriam - A decedat zilele trecute medicul Mirela Pană de la Policlinica Militara din Buzau, sotia colegului nostru - profesorul Dumitru Pana. Sit tibi terra levis! 

Mirela pana Medic ucis de CovidMedicul specialist Mirela Pana de la Policlinica Militara din Buzau a decedat actiunii nefaste a unei de noi tulpini de coronavirus. Profesorul Dumitru Pana , sotul doamnei medic si colegul nostru , de la Liceul cu Program Sportiv din Buzau este la o grea incercare.Se pare ca viata nu iarta . Asa se spune. Ca scriitor si filosof domnia sa intelege acest fapt.

Citește mai departe...

La plecarea unui dascăl și prieten: Marcel Petrișor (1930-2021) DE MĂNĂSTIREA PETRU VODĂ (foto: Conferintele Fundatiei “G Manu” Buzau 2004)

Conferinta FG Manu Buzau 2001Monahul Filotheu Bălan: S-a dus și dom’profesor… În seara aceasta de Marți, 12 Octombrie 2021, cu puțin înainte de ora 22, Marcel Petrișor s-a alăturat cetei sfinților mărturisitori din închisori, după o lungă suferință. Unul din ultimii supraviețuitori ai temnițelelor comuniste s-a mutat la cele cerești, în Țara libertății veșnice.

Citește mai departe...

Sa ne amintim de DJ. Legend . STTL

dj legend RIPPe 06.10.2021 a murit un cunoscut dj.: Nicolae Pinghel. Era omul de peste tot unde se dorea muzica de calitate fara rabat. Un om al etichetei si al unei aristocratii in selectia pieselor pentru public. Doar din cate stiu eu Nicolae Pinghel numit Dj. Legend a fost sufletul selectiei muzicale din Beraria J si After City .

Citește mai departe...

Ion Caramitru a murit duminică, la vârsta de 79 de ani.

Ion CaramitruDirectorul Teatrului Național din București era internat la Spitalul Elias din Capitală. „A picat o emblemă în momentul acesta. Era un actor deosebit, a jucat atâtea roluri, a apărut în atâtea filme, Eminescu recitat de el era ceva nemaipomenit. Deocamdată sunt profund îndurerat de pierdere”, a spus Victor Rebengiuc, la Digi 24.

Citește mai departe...

Ivan Patzaichin a murit la 71 de ani. Mesajul familiei: ”Ivan a plecat. Şi nu se mai întoarce”

Ivan PataichinCanoistul Ivan Patzaichin a murit duminică, la vârsta de 71 de ani. Sportivul a murit după o lungă suferinţă.

Familia sa a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunţă că ”Ivan a plecat şi nu se mai întoarce”.

De 3 luni, fostul mare sportiv era internat la Spitalul „Elias”, după ce a fost diagnosticat cu cancer la stomac. Starea lui s-a agravat în ultima lună, iar duminică a încetat din viață.

Citește mai departe...