ACUM CHIAR CA A MURIT! Sufletul Înalt Prea Sfințitului Pimen s-a ridicat la cer...

DECES PIMENCONTROVERSA LEGATA DE MOARTEA IPS PIMEN S-A SFARSIT! CHIAR E MORT! AM SCRIS ACEST ARTICOL IN DATA DE 04.05.2020, IMEDIAT CUM AM AUZIT - DIN SURSE APROPIATE DE MURIBUND, DAR AM DECIS SA RETRAGEM MATERIALUL IN URMA SCANDALURILOR LEGATE DE ACEST FAPT SI A NEGARII VEHEMENTE FACUTE DE PATRIARHIE SI DE UNII HABOTNICI. STIAM CA A MURIT (ESTE VORBA DE INCETAREA ACTIVITATII CEREBRALE) SI CA ESTE TINUT IN VIATA  - ORGANELE - DE APARATE. DE CE A MINTIT PATRIARHIA? PENTRU CA NU VOIA CA INMORMANTAREA LUI SA FIE IN PLINA CRIZA DE URGENTA CI VOIA SA FIE INMORMANTAT CU...FAST! SA VA FIE RUSINE TOTI CEI CARE ATI MINTIT! ESTE FOARTE GRAV SI TREBUIE TRAS UN SEMNAL DE ALARMA LEGAT DE ACESTE LUCRURI!!! In vârstă de 90 de ani, acesta a fost diagnosticat cu coronavirus, imediat după Paște. Ierarhul a început să se simță rău încă de pe 16 aprilie, dar starea de sănătate i s-a înrăutățit luni, 20 aprilie, în a doua zi de Paști.

Citește mai departe...

UPDATE - FOTO INMORMANTARE! VESTE TRISTA! A plecat in vesnicie parintele staret de la Manastirea Ciolanu (Buzau) – protosingelul Ioanichie Hulubei!

Protosingel Ioanichie Hulubei Ciolanu BuzauLa numai 58 de ani protosingelul Ioanichie Hulubei, fostul staret de la manastirea Ciolanu din Buzau (timp de 30 de ani, pana in iunie 2019) a inchis ochii definitiv pentru lumea aceasta, la spitalul Elias din Capitala, in urma unei boli incurabile care-l chinuia de ceva vreme. Suflet bland, mare sfatuitor, pe numele de mirean Ionel Hulubei (nascut in Moldova) a plecat lin asa cum a si trait, respectandu-si “voturile monahale”. Dumnezeu sa-l odihneasca in ceata dreptilor!

Citește mai departe...

Ai plecat în luna florilor... De doi ani, Dana dragă, te căutam în amintiri...

DECES DANATe-am pierdut in luna florilor...De doi ani, Dana draga, te cautam in amintiri... Pe cand florile isi deschideau petalele Dumnezeu a ales ca tu sa-ti inchei misiunea pe acest pamant si sa dai viata intr-o alta lume... De-ar fi sa vii in aceasta luna mai...Nimic nu se compara cu TINE si nimic nu iti va lua locul iar noua nimic nu ne va acoperi golul din suflet...Flori albe, lacrimi si lumina pe mormant... Iti stau la capatai parintii, iubirile tale, demult si vremelnic dusi si ei... Nu te-am uitat si nu te vom uita, sa nu ne uiti nici tu! Stii dorul doare, doare rau... Zambeste-ne din ceruri si varsa peste noi din bunatatea ta, alina-ne suferinta... Dana BACIU, asistenta Maternitatii Buzau a plecat dintre noi la doar 48 de ani dupa o suferinta cumplita...EA, nu se va compara cu nimeni. Profesionista desavarsita, colega si prietena DANA era sufletul Maternitatii Buzau, sute, ca sa nu spunem mii de copii au fost adusi pe lume de mainile ei... Ei, sunt cei care vor duce mai departe, fiecare, cate putin din DANA...Ramanem aici sa iti ducem dorul, ne-om intalni candva, venim, asteapta-ne!

Citește mai departe...

VIDEO - De-ar fi să vii... Astăzi, Mihaela Runceanu ar fi împlinit 65 de ani...

Mihaela RunceanuAstăzi ar fi implinit 65 de ani daca destinul ar fi fost altul... Tragica dispariție a Mihaelei Runceanu, una dintre cele mai iubite soliste, a lasat in lumea muzicala un gol imens. A fost ucisă în propria casă din București. Avea doar 34 ani. Mihaela Runceanu a lăsat o moștenire muzicală uriașă, dar și câteva generații de soliști, azi ajunse vedete, dar care, din păcate, au uitat să-i poarte recunoștință.

Citește mai departe...