SE DUC "DINCOLO" TINERII! A murit unul dintre cei mai buni reporteri romani!

Bogdan Lupescu adormitREDACTIA FORMULA AS: “Ne despărțim azi de colegul și prietenul nostru Bogdan Lupescu. Recunoscut drept unul dintre cei mai buni reporteri pe care i-a avut România vreodată, a fost spiritul incandescent al redacției vreme de peste două decenii. Rămânem cu reportajele lui fabuloase, cu toată viața prinsă în ele. Următorul număr al revistei noastre va fi dedicat memoriei lui Bogdan. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!

MOARTE FULGERATOARE LA TRANSBUS ! Un sofer extraordinar a fost rapus de o boala grava ! Dumnezeu sa-l ierte !

Jurubescu IonUn sofer 46 de ani - JURUBESCU ION, de la societatea de transport public Buzau – TRANSBUS a fost rapus rapid de o boala grava . Era casatorit si avea 2 copii. « Era un coleg extraordinar… sincere condoleante ! », spune cu tristete V.G. , lider de Sindicat la societatea mentionata » Revenim cu amanunte . DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA !

REDACTIA

VIDEO - A pierdul lupta cu CANCERUL. Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, A MURIT

Leo Iorga a muritFostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit, sâmbătă, a anunțat cântărețul și compozitorul, Adrian Ordean. Artistul avea 54 de ani și, în ultimii ani de viață, s-a luptat cu cancerul.Cântărețul și compozitorul Adrian Ordean a anunțat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că Leo Iorga, fostul său coleg de trupă, a murit.

VIDEO - Astăzi... 30 de ani fără Mihaela Runceanu

Mihaela RunceanuAstăzi se împlinesc 30 de ani de la tragica dispariție a Mihaelei Runceanu, dintre cele mai iubite soliste pe care le-a a fost ucisă în propria casă din București. Avea doar 34 ani. Mihaela Runceanu a lăsat o moștenire muzicală uriașă, dar și câteva generații de soliști, azi ajunse vedete, dar care, din păcate, au uitat să-i poarte recunoștință.