A INCHIS CATALOGUL VIETII CU NOTA 10! Profesoara de exceptie, Gina DRAGOIU este condusa astazi pe ultimul drum

Profesor Gina DRAGOIUEste doliu in invatamantul buzoian. In seara zilei de 15 mai, iubita si stimata profesoara Gina DRAGOIU isi inchidea catalogul vietii. Profesoara de exceptie, poeta, mama desavarsita, s-a stins din viata prea curand lasand in urma lacrimi si suferinta. Sub aripa lui Dumnezeu se odihneste acum...

Te-am pierdut în luna florilor... De un an, Dana dragă, te găsim în amintiri...

DECES DANATe-am pierdut in luna florilor...De un an, Dana draga, te gasim in amintiri... Pe cand florile isi deschideau petalele Dumnezeu a ales ca tu sa-ti inchei misiunea pe acest pamant si sa dai viata intr-o alta lume...Starsit de luna mai...Nimic nu se compara cu TINE si nimic nu iti va lua locul iar noua nimic nu ne va acoperi golul din suflet...Flori albe, lacrimi si lumina pe mormant... Iti stau la capatai parintii, iubirile tale, demult si vremelnic dusi si ei... Nu te-am uitat si nu te vom uita, sa nu ne uiti nici tu! Zambeste-ne din ceruri si varsa peste noi din bunatatea ta. Dana BACIU, asistenta Maternitatii Buzau a plecat dintre noi la doar 48 de ani dupa o suferinta cumplita...EA, nu se va compara cu nimeni. Profesionista desavarsita, colega si prietena DANA era sufletul Maternitatii Buzau, sute, ca sa nu spunem mii de copii au fost adusi pe lume de mainile ei... Ei, sunt cei care vor duce mai departe, fiecare, cate putin din DANA...Ramanem aici sa iti ducem dorul, ne-om intalni candva, venim, asteapta-ne!

UPDATE - Inmormantarea va avea loc pe 9 mai, la Plesesti, comuna Berca, Buzau.Mi-a murit inca un "tata"! A murit "nea' Petrica (Petre Grigorescu - Petrea, luptator anticomunist din Muntii Buzaului!) (VIDEO)

Petre Petrea Grigorescu legionar anticomunist BuzauA plecat dintre noi camaradul PETREA PETRE (Grigorescu), luptător în Rezistența anticomunistă, fost deținut politic, un suflet ales, de o noblețe aparte, încununare fericită a virtuților creștine și a bunului simț românesc. Pe 6 iulie ar fi împlinit 98 de ani… Și nu știm cum vor arăta de aici înainte, fără dânsul, manifestările memoriale la care era nelipsit, când zeci sau sute de participanți, cel mai adesea tineri, îl înconjurau cu dragostea lor și savurau amintirile depănate de dânsul. În lumea Rezistenței anticomuniste va rămâne neștearsă amintirea firii blajine și chipului luminos pe care strălucea voioșia, bunătatea și dragostea ce o revărsa neîncetat în jurul său. Apariția lui Petrea Petre crea oriunde sentimentul întâlnirii cu un sfânt. Părea atât de nelumesc și răspândea atâta isihie, încât aducea pretutindeni pacea și înțelegerea între oameni.

La doar 43 de ani... In aceasta dimineata A MURIT creatorul de moda Razvan CIOBANU

Razvan CiobanuCreatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște. Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul într-un accident de circulație în Săcele, județul Constanța. Creatorul de modă era singur în mașină și ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un copac. Din păcate medicii nu au putu face nimic.

Lumea modei in doliu! A MURIT Zina DUMITRESCU

Zina DumitrescuZina Dumitrescu, „mama modei românești”, a încetat din viață. Cunoscuta creatoare de modă, care avea 82 de ani, și-a petrecut ultimii ani din viață într-un azil pentru bătrâni de lângă București.Zina Dumitrescu, născută Zenobia Bogoș, a venit pe lume în 16 iunie 1936, în Ismail, Regatul României.După cel de-al Doilea Război Mondial, familia Zinei Dumitrescu s-a mutat la Pitești. Aici, viitoarea creatoare de modă a urmat liceul economic, apoi a fost acceptată la Facultatea de Drept a Universității București.A început să lucreze ca manechin încă din studenție, iar la 30 de ani a devenit director executiv al Casei de Modă Venus.De numele Zinei Dumitrescu se leagă carierele în modă ale unor manechine celebre: Janine, Romanița Iovan, Bianca Brad, Dana Săvuică sau Melek Amet. Tot „mama Zina” a fost cea care i-a lansat cariera designerului Călălin Botezatu.Zina Dumitrescu a semnat zeci de colecții de modă și a ajuns inclusiv la festivaluri de profil de peste hotare.

A.M.