RAMAS BUN! Sorin GHEORGHE, fostul Subprefect de Buzau, va fi astazi condus pe ultimul drum

Sorin GheorgheMult prea devreme....Vineri, 12 octombrie 2018, sufletul lui Sorin Gheorghe s-a ridicat la cer in urma unui stop cardio respirator. S-a ridicat in liniste, asemeni unei frunze de toamna ce se leagana in vazduh in bataia vantului... A lasat in urma sa regrete si lacrimi. Nascut la 01.01.1973 Sorin GHEORGHE era licentiat in Teologie si Stiinte juridice.

 

Intre anii 1994-1998 a studiat la  Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Teologie Ortodoxa iar in perioada 2002-2007 a studiat la Universitatea Romano – Americana Bucuresti, Facultatea de Drept. Din 30 Septembrie 2015 si pana in urma cu o luna de zile acesta a ocupat functia de Subprefect la Institutia Prefectului – Judetul Buzau. Buzoienii alaturi de toti cei care l-au cunoscut isi iau astazi RAMAS BUN de la fostul subprefect SORIN GHEORGHE. Trupul neinsufletit al fostului subprefect Sorin Gheorghe este depus la Biserica Sf. Cuv Parascheva de pe strada Oltului - Cartier "N.Titulescu" - fost "23 august". Inmormantarea are loc astazi, duminica 14 octombrie a.c., incepand cu ora 12.30.

RAMAS BUN! Dumnezeu sa-l aiba in grija Sa!

REDACTIA

         

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează