A plecat ZAMBETUL DE SOARE! S-A MAI STINS UN TANAR DASCAL DE EXCEPTIE:Invatatoarea Elena Sandu, de la Scoala nr 7 din Buzau, nu mai este printre noi!

Sandu ElenaNici nu stiu cum sa incept aceste randuri...nu mi-am imaginat ca le voi scrie vreodata! Invatatoarea Elena Sandu, de numai 37 de ani s-a stins astazi de dimineata (30.05.2019), in urma unei grele suferinte cauzate de o boala incurabila. Plina de viata, inteligenta, iubitoare, doamna Elena Sandu era modelul de invatatoare, mama si prietena. Zambetul si imbratisarile cu care primea pe orice copil din clasa sau de oriunde s-a dus pentru totdeauna. Deopotriva familia, parintii, prietenii si cunoscutii regreta plecarea ei, prea devreme si prea brusca! Dumnezeu sa o ierte si sa intareasca familia si pe toti cei care au cunoscut-o.

Pe 13 iunie era ziua ei si am fi vrut sa isi imbratiseze inca o data elevii atat de dragi, asa cum o facea in fiecare dimineata, la Scoala nr. 7 din Buzau, dar, din pacate nu mai are cum....pacat, tare pacat!

Iulian