Actrita Florina Cercel A MURIT! S-a stins din viață la 76 de ani din cauza unui cancer la plămâni

Florina CERCELFlorina Cercel a murit. Artista s-a stins din viață la 76 de ani. Marea artistă a murit în dimineața zilei de 30 iulie din cauza unui cancer la plămâni. Marea actriță a fost, în tinereţe, una dintre cele mai frumoase românce. A iubit cu patimă, însă ghinoanele s-au ţinut lanţ, pe plan sentimental.

Doamna scenei româneşti a povesti a reamintit într-un interviu recent drama prin care a trecut în tinerețe, episod care a impresionat România. Artista și-a pierdut primul soț pe vremea când avea doar 29 de ani. Acesta era doctor și s-a stins din viață în urma urma unui cancer bronho-pulmonar. Florina Cercel a povestit, cu lux de amănunte, despre înfrângerile în amor, în cartea ”Poveşti de dragoste ale vedetelor”.A terminat Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică din București, promatia 1964. A fost repartizată la Teatrul Dramatic de Stat din Galați unde a stat doar un an.În 1965, se muta la Teatrul Național din Timișoara, unde va interpreta multe roluri importante, câștigand admirația publicului și va lucra până în 1973. Din acest an câstigă prin concurs un loc la Tetrul Național din București. În 1970, debutează în film cu rolul din “Frații”, apoi în alte 25 de filme. A interpretat roluri memorabile și pentru televiziune.Florina Cercel a fost invitata colegei noastre Mirela Voicu, la începutul acestui ani, unde a povestit viața ei impresionantă.

Odihna vesnica!

REDACTIA

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează