News Buzau new header Craciun

SINCERE CONDOLEANTE - FAM. CIOLACU. A murit fostul director al Casei Municipale de Cultură – Viorel Pietrareanu

Pietrareanu CiolacuMarcel Ciolacu, deputat PSD: “Cu o durere în suflet de nedescris am aflat că prietenul meu Viorel Pietrăreanu nu mai este. A fost mult mai mult decât un prieten, a fost al treilea frate al meu. S-a stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea repede dintre noi. Toți cei care l-am iubit îl vom purta întotdeauna în inimile noastre. Odihnește-te în pace, prietene drag! Fostul director al Casei Municipale de Cultură – Viorel Pietrăreanu, a murit duminică dimineață, după o îndelungată suferință. El a fost  actor la Teatrul Popular Buzău și a condus Casa de Cultură Municipală „Ion Caraion” din anul 1996. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

"În sufletele noastre va rămâne pentru totdeauna amintirea și un dor nestins pentru bunul nostru prieten Viorel Pietrăreanu! L-am apreciat și l-am iubit, ne-am bucurat și ne-am întristat împreună, a fost parte din familia noastră.

Cu inimile îndurerate, ne rugăm acum pentru alinarea suferinței familiei îndoliate și pentru odihna veşnică a celui care a fost un om bun și vesel, de aleasă omenie, puternic și cu dragoste de oameni, artist și iubitor de frumos, un prieten pe viață și dincolo de ea! 

Dumnezeu să îl odihnească în pace și să îi vegheze somnul cel de veci! 

Familia Ciolacu"

AdSense 4