New News Buzau header

Lista meseriilor care NU vor fi înlocuite de inteligența artificială în viitor

meserii inlocuite de roboti IAÎn ciuda faptului că automatizarea este din ce în ce mai prezentă în viața noastră, specialiștii informează că anumite meserii și abilități nu vor putea fi înlocuite de inteligența artificială.

Potrivit unor studii, numeroase locuri de muncă existente în prezent riscă să fie automatizate pe tot globul, iar în acest context, oamenii se tem tot mai mult că vor fi înlocuiți de inteligența artificială.

Totuși, specialiștii în domeniu susțin că există anumite meserii care implică un nivel ridicat de interacțiune umană și nu vor putea fi înlocuite niciodată de roboți.

"De exemplu, avocații, profesioniștii medicali, practicienii din domeniul sănătății, profesioniștii în IT și HR.

Citește mai departe...

Greutatea ideală în funcție de înălțime și vârstă: tabelul care îți spune dacă ai forme perfecte

greutatea idealăGreutatea ideală variază în funcție de vârstă și înălțime. Dacă ți-ai făcut vreodată griji privind felul în care arăți și nu ești sigură dacă ar trebui sau nu să mai dai jos câteva kilograme, ți-am pregătit un tabel care îți arată greutatea ideală în funcție de înălțime și vârstă.

Femeile au fost dintotdeauna obsedate de felul în care arată. Dacă în perioada renașterii formele voluptoase erau un simbol al prosperității și al bogăției, în secolul XXI suplețea este la mare căutare. Dar oare câte dintre femei s-au întrebat care este greutatea ideală?

Citește mai departe...

Stâlpii Tainiţei din Munţii Buzăului - Dosarul unei enigme

Stalpii Tainitei Muntii Buzaului NewsBuzauÎmpreună cu redacţia ”News-Buzău” începem astăzi publicarea unui material despre un loc misterios din Munţii Buzăului, numit ”Stâlpii Tainiţei”. Apariţia în foileton a unor lucrări de mare întindere are o veche şi bogată tradiţie; din păcate în secolul vitezei, aceasta pare a se estompa până la dispariţie. Sperăm să reînnodăm împreună cu cititorii noştri această formulă editorială, care vine cu o serie de avantaje evidente. Varianta aleasă prevede publicarea săptămânală, în cursul week-end-ului, a 1-2 capitole,

Citește mai departe...