LA MULTI ANI, virgula!

La multi ani 2019Pentru că în zilele care urmează "La mulți ani!" va deveni o formulare mai des folosită decât salutul obișnuit, haideți să reluăm astăzi regulile corecte de punctuație în ceea ce privește această urare. Ar fi păcat ca gândurile bune pe care le tot transmitem altora să fie umbrite de o greșeală gramaticală, nu-i așa? Nu e prima oară când se vorbeste despre acest subiect, dar pare că încă este nevoie de el.

VIDEO - O voce de aur, Dora GAITANOVICI a ajuns in finala la "VOCEA ROMANIEI"

Dora GAITANOVICI”Vocea României” și-a stabilit finaliștii, vineri seara, la PRO TV! Alma Boiangiu și Romanița Fricosu, antrenați de Tudor Chirilă, Alexa Dragu și Dora Gaitanovici, antrenați de Irina Rimes, Mădălina Coca și Renate Grad, antrenați de Andra și Bogdan Ioan și Vitalie Maciunschi, pregătiți de Smiley s-au luptat pentru un loc în finală.

Povestea continua...Cel mai mare succes romanesc, MOROMETII 2 ajunge la Buzau. VINO SI TU sa te intalnesti cu echipa de actori

MorometiiCel mai mare succes românesc din ultimii 25 de ani, Moromeții 2,va avea o proiecție de gală în prezența echipei – Gheorghe Visu și Cuzin Toma - la Buzău, pe 8 decembrie, la Casa de cultură a sindicatelor,de la ora 18:00. Biletele sunt disponibile online, pe Eventbook.ro și la Casa de Cultură a Sindicatelor. Turneul de promovare organizat de distribuitorul Transilvania Film se apropie de final, după ce a reușit să ajungă până acum în peste 50 de orașe și să aducă mai mult de 25.

UPDATE - DORA GAITANOVICI IN SEMIFINALE la Vocea Romaniei. VIDEO - VOTATI DORA! Asta seara Dora GAITANOVICI canta la VOCEA ROMANIEI. Dati-i votul vostru!

Dora Gaitanovici Vocea RomanieiBuzoianca Dora GAITANOVICI urca in aceasta seara pe scena la VOCEA ROMANIEI. Potrivit paginii Dora Gaitanovici Official "Sâmbătă, 1 Decembrie, la Vocea României, voi cânta pentru toţi românii! Mă voi afla acolo în primul rând pentru voi!

VIDEO - UPDATE - Dora a castigat si merge mai departe in LIVE-uri. SUCCES Dora GAITANOVICI! Buzoianca cu glas de aur canta in aceasta seara la VOCEA ROMANIEI

Dora Gaitanovici Vocea RomanieiBuzoianca Dora GAITANOVICI urca in aceasta seara pe scena la VOCEA ROMANIEI. La auditiile pe nevazute vocea ei a impresionat  cei patru jurati, Irina Rimes, Andra, Smiley si Tudor Chirila. A ales la acel moment sa faca parte din echipa Irinei RIMES.

Subcategories