Se pregateste FURTUNA PERFECTA? VIDEO - Noi probleme de internet: au picat inclusiv cele mai importante banci australiene

Internet DownPRO TV: Probleme de internet la nivel global. Site-urile mai multor companii internaționale au picat

Mari probleme de funcționare ale internetului au fost întâmpinate joi dimineață la nivel global. Site-urile mai multor companii importante din întreaga lume au căzut.

Au fost înregistrate mii de sesizări privind nefuncționarea site-urilor de internet. Printre companiile afectate se numără American Airlines, Southwest Airlines, United Airlines și Delta Air Lines, dar și cele mai importante bănci australiene, relatează DW, care citează Downdetector.

Citește mai departe...

UPDATE - PUNCT DE VEDERE ROMSILVA! VIDEO - Cascada Bigăr s-a prăbușit din cauze naturale sau datorita interventiei omului?

Cascada Bigar s a prabusit.Omul e de vinaCascada Bigăr, unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul Național Cheile Nerei - Beușnița, s-a prăbușit luni din cauze naturale, spune Regia Nationala a Padurilor - Romsilva. Cu toate acestea, ghidul de turism Mircea Jumanca, citat de Deutsche Welle România, spune că prăbușirea are drept cauză intervenția omului în circuitul apei.

Citește mai departe...

Modificările distructive aduse Legii vânătorii, la un pas de adoptare. Senatul a încălcat procedurile legale

Garlite mari Sebastian BugariuSocietatea Ornitologică Română (SOR) solicită de urgență retragerea propunerii legislative pentru modificarea și completarea Legii vânătorii și a protecției fondului cinegetic nr. 407/2006 - B147/2021, care, dacă va fi adoptată în forma propusă, amenință existența a zeci de specii de păsări din România. Propunerea legislativă a fost postată pentru consultare publică în data de 14 aprilie 2021 pe site-ul Senatului României și se puteau aduce opinii până la data de 14 iunie 2021. Însă, prin încălcarea flagrantă a procedurilor legale, încă din data de 25 mai 2021 nu s-au mai putut încărca opinii pe site-ul Senatului, iar propunerea legislativă a fost scoasă de la consultare publică și a primit un nou cod. SOR solicită organizarea unor consultări cu toate părțile interesate pentru identificarea unei metodologii de stabilire a cotelor de vânătoare folosind criterii științifice.

Citește mai departe...

VIDEO - Un asteroid potențial periculos va trece pe lângă Pământ pe 1 iunie. Măsoară cât Turnul Eiffel

asteroidUn asteroid potențial periculos va trece pe lângă Pământ pe 1 iunie. Măsoară cât Turnul Eiffel. NASA a anunțat că un astreoid va trece pe lângă Pământ în 1 iunie. Roca este prima dintre cele care se vor apropia de Terra în zilele următoare.

Potrivit NASA, asteroidul potenţial periculos ar putea fi la fel de mare ca Turnul Eiffel, însă exclude o potențială coliziune cu planeta noastră.

Citește mai departe...

Un roman a descoperit un trib unicat in padurea Amazonului (FOTO / VIDEO)

Trib Amazon descoperire romanO echipa internationala de oameni de stiinta, din care a facut parte si profesorul roman Andrei Irimia, a facut o descoperire neobisnuita in padurea Amazonului, in Bolivia: un trib unicat, izolat de lume. Bastinasii Tsimane au "cele mai sanatoase inimi studiate vreodata", de pe Pamant.

Acest aspect poate constitui cheia incetinirii imbatranirii la oameni, deoarece scanarile efectuate arata ca locuitorii acestei populatii indigene prezinta o scadere neobisnuit de lenta a micsorarii volumului creierului, in timp, potrivit Daily Mail.

Citește mai departe...

Alertă CERT-RO și SRI, fraudă prin SMS: Utilizatorii Android, vizați de FluBot, un malware care accesează parolele și cardurile bancare salvate pe telefon / Unii români au fost păcăliți deja

Flue Bot Android MalwareCERT-RO și SRI (Centrul Național CYBERINT) au avertizat vineri asupra unei fraude prin SMS care afectează telefoanele cu sistem de operare Android. Mesajele par a veni de la o firmă de curierat și te invită să accesezi un link pentru a verifica statusul livrării unei comenzi. Dacă link-ul este accesat, pe telefon va fi descărcată o aplicație malware, care va extrage din dispozitiv datele asociate cardurilor bancare și operațiunilor efectuate, mesajele, apelurile și poate face și capturi de ecran. Orange și-a alertat deja clienții asupra acestui malware numit FluBot.

Citește mai departe...