Curiozităţi fascinante despre lumea în care trăim... Singura ţară din Europa unde nu există şerpi sau căprioare

IrlandaIrlanda este o ţară din Arhipelagul Britanic care face parte din Uniunea Europeană. Irlanda sau Republica Irlanda, pentru a fi mai exacţi, este un stat din Arhipelagul Britanic care ocupă mare parte din insula cu acelaşi nume, pe care o împarte cu Irlanda de Nord, una dintre ţările care constituie Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.

LIVE STREAM - Cometa Atlas (C / 2019 Y4) este vizibila pe cer si se indreapta catre Soare

cometa ATLASCometa - C / 2019 Y4 (ATLAS) este în prezent cea mai strălucitoare cometă din 2020 și poate fi găsită în constelația Ursa Major cu binoclu sau un telescop. Este de așteptat ca cometa să strălucească în continuare și este posibil ca cometa să fie vizibilă cu ochiul liber cândva în aprilie sau mai 2020. Va ajunge la cel mai apropiat punct al său pe Pământ pe 23 mai și va ajunge la perihelion (cel mai aproape de Soare) pe 31 mai.

Patriarhia Ierusalimului aduce clarificări: Sfântul Mormânt va fi deschis în timpul Liturghiilor pentru un număr restrâns de credincioși

Mormantul Domnului IerusalimCa urmare a știrilor de ieri potrivit cărora Biserica Sfântului Mormânt a fost închisă cel puțin o săptămână, ca parte a măsurilor statului de închidere a tuturor lăcașurilor de cult, Patriarhia Ierusalimului și celelalte biserici care slujesc în Sfântul Mormânt au clarificat că slujbele vor continua.

Science Report: Coronavirusul nu este viu (este “ZOMBI”). De aceea este atât de greu de ucis

science raport SARS COV 2Virusurile au petrecut miliarde de ani perfecționându-și arta de a supraviețui fără a trăi – o strategie înspăimântător de eficace care-i face o amenințare potențială pentru viața de azi. Este adevărat în mod special pentru noul coronavirus ucigaș care a adus societatea contemporană la o paralizie rapidă. Este puțin mai mult decât un pachet de material genetic învelit într-o capsulă de proteină țepoasă și care duce o existență de zombi care-l face cu greu să fie considerat un organism viu.

Taiwanul, la doar 130 de km de China are doar 47 cazuri de COVID 19 si niciun mort! Vezi aici exemplul tarii cu cel mai perfomant sistem de sanatate (fiecare cetatean primeste un KIT complet - masti, dezifectant, pachete cu filme, jocuri, card, …

ROMANIA Covid 19În Taiwan, criza generată de coronavirus este gestionată exemplar. ”Situația este sub control!” Aflat la 100 de kilometri de China, epicentrul infecției cu coronavirus, Taiwanul, țară cu 23 de milioane de locuitori, gestionează exemplar criza generată de Covid-19.

Internetul, la un pas de colaps? UE avertizează Netflix și YouTube

internet sufocatTraficul pe internet a crescut enorm în această perioadă și sunt așteptate noi vârfuri din cauza faptului că multă lume stă acasă. UE are un apel important în acest sens către platforme precum Netflix și YouTube. E o perioadă în care autoritățile i-au sfătuit pe cetățeni să stea acasă și mulți au urmat aceste recomandări. Asta înseamnă că multe lume lucrează de acasă și că infrastructura de rețea este suprasolicitată. Uniunea Europeană are un apel clar în acest sens. Oficialii de la Bruxelles au cerut platformelor americane precum Netflix și YouTube să-și limiteze serviciile. Între altele, ar putea alege să-ți livreze conținut video la calitate standard, nu la calitate High Definition (HD).