Scenarii posibile, în cazul unei invazii a Rusiei: Pe unde ar putea intra trupele în România (punct strategic al NATO - ”Poarta Focșanilor”. Zona fr 85 de km pătrați, în patru județe - Vrancea, Galați, Brăila și Buzău)

Punct strategic NATO Poarta FocsanilorGeneralul american în rezervă Ben Hodges, fost comandant al trupelor SUA în Europa și un cunoscător al regiunii Mării Negre, a realizat un raport privind posibilele scenarii ale unui război declanșat de Rusia contra puterilor NATO. Raportul a fost întocmit de un grup de experți militari de la organizația americană CEPA, coordonat de generalul american.

Citește mai departe...

VIDEO - Stăpânul se temea că patrupedul său surd şi orb nu îl va mai recunoaşte după un an – descoperă că s-a înşelat amarnic

patruped orb si surdAu trecut aproape doi ani de când pandemia ne-a schimbat vieţile şi nu a mai fost posibil să călătorim din cauza restricţiilor. Ceea ce, pentru mulţi a însemnat că nu şi-au mai putut vedea persoanele dragi.
La fel s-a întâmplat şi în cazul unui bărbat care era îngrijorat că bunul său prieten cu patru picioare s-ar putea să nu-l recunoască după o lungă perioadă de timp – dar acea teamă a fost nefondată, aşa cum demonstrează un videoclip care a devenit viral la scurt timp după aceea.
Acum cinci ani, Hayden Krystal, comediantă şi actriţă, a adoptat un căţeluş surd şi orb pe nume Bitsy. În ciuda limitărilor sale, Bitsy s-a adaptat rapid în noua sa casă şi a devenit un membru iubit al familiei.
„Bitsy este cel mai dulce, mai amabil, mai iubitor şi mai loial câine din lume”, a declarat Hayden pentru The Dodo. „De asemenea, poate fi tare năzdravan şi iubeşte aventura!”

Citește mai departe...

PASTILA DE ADEVAR - Economia moderna construita de securisti: Ramniceanul Costin Murgescu - informator al Securitatii! Personajul a fost director al Institutului de Economie Mondiala si ziarist!

Costin Murgescu informator SecuritateNeculai Constantin Munteanu: "Dintr-o discuție de pe pagina lui Mihai Demetriade, de pe FB, aflu că și Costin Murgescu se numără printre informatorii, printre alții, dirijați spre Silviu Brucan, aflat în plină năpârlire ideologică, de hotărâtă disidență anticeaușistă, în 1989. Am început să plâng. Cum, domnule, și Costin Murgescu? Informator al securității? Sigur, Costin Murgescu, în calitate de director al Institutului de Economie Mondiala, a fost și șeful surselor „Manole”, Mugur Isărescu, și „Dima”, Eugen Dijmărescu. Evident, accidente ale istoriei.

Citește mai departe...

VIDEO - Căţeluşa îşi protejează puii nou-născuţi cu propriul trup după ce unul a murit şi altul i-a fost furat

catea protejandu si puiiOrganizaţia de salvare a animalelor Hope For Paws a primit un apel urgent despre un câine fără adăpost care îşi adusese puii pe lume pe stradă; ulterior a fost văzută purtând în dinţi un căţeluş fără viaţă în căutarea ajutorului. Din păcate acest pui nu supravieţuise, dar mai avea încă şase de care trebuia să se ocupe ca o adevărată mamă. Salvatorii au ajuns la faţa locului pentru a o găsi pe căţeluşă protejându-şi micuţii în spatele unui tufiş.
Mama era foarte speriată şi nu era dispusă să plece, protejându-şi puii cu propriul trup.

Citește mai departe...

ULTIMA ORA! Romania in ALERTA, in urma unei scurgeri de informatii. Jurnalistul care a demascat planul Rusiei. BONUS - VIDEO - comparatie intre armatele SUA si Rusia

Romania in pericol Rusia la graniteSingurul reporter din Europa care a reuşit să obţină informaţii exclusive despre planurile Rusiei şi hărţi cu trupele ruseşti a discutat la News Hour despre România şi despre planurile lui Putin de a ajunge la graniţa ţării noastre.

Deși la publicarea planurilor Rusiei și intenția de a invada Ucraina au existat mulți sceptici, acum lucrurile s-au schimbat. Rusia poate invada Ucraina în orice moment, este de părere administraţia de la Washington.

Citește mai departe...

Câinele înţelege că stăpânul său nu se simte bine: deschide cele trei încuietori ale uşii şi îi salvează viaţa

Cainele isi ajuta stapanul bolnavEste câinele cel mai bun prieten al omului? După ce am citit această poveste emoţionantă, putem spune acest lucru cu certitudine. De câte ori am citit povesti incredibile de salvare care implică prieteni cu patru picioare care au făcut tot posibilul pentru a-şi apăra stăpânii, reuşind uneori chiar să le salveze viaţa? Aşa a făcut şi o femelă Ciobănesc German de 7 ani, pe nume Ellie, pentru stăpânul ei şi ne-a emoţionat până la lacrimi…

Povestea pe care urmează să o citiţi a avut loc în Gainesville, Florida, când Ellie, o căţeluşă Ciobănesc German cu probleme articulare, şi-a dat seama că ceva nu era în regulă cu Lothar Weimann, stăpânul său în vârstă de 68 de ani. Bărbatul a început să vorbească ciudat, apoi s-a prăbuşit pe podea, inconştient.

Citește mai departe...