Cyborgii ar putea fi trimişi pe câmpul de luptă până în anul 2050

jean claude van damme dolph lundgren and tommy tiny lister news photo 1574722968Armata SUA speră ca „fiinţele umane augmentate” să fie trimise în zonele de conflict până în anul 2050. Odată cu tehnologia modernă, războiul s-a schimbat în mod constant, de la arme mai puternice, până la noi spaţii în care acesta poate fi adus, iar acum ar putea schimba chiar şi combatanţii. Potrivit unui raport al Departamentului Apărării, militarii americani vor ca până în anul 2050 „fiinţe umane augmentate”, cyborgi, să fie trimişi în teatrele de operaţiuni, notează Futurism.

VIDEO DOCUMENTAR - „Satul de demult”, o incursiune fascinanta in lumea vesniciei romanesti!

Satul romanesc„Satul de demult” este un film documentar – elogiu conceput să conserve ceea ce a mai rămas din viaţa satului de odinioară şi să repovestească tainele vieţii de altădată: De ce îşi împleteau fetele cununi în zilele de Sânziene? Ce înseamnă „ropotinul ţestelor”? Cât de complicat este un război de ţesut? Documentarul oferă o privire de ansamblu Muzeului Astra din Dumbrava Sibiului, un muzeu extraordinar, care reproduce satul tradiţional.

Povestea Sfântului Nicolae! DE CE se pun astă seară dulciuri în ghetuţele copiilor cuminți?

Ghetute Mos NicolaeZiua de 6 decembrie este ziua Sfântului Nicolae, unul dintre cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii, iar cu o seară înainte, pe 5 decembrie, copiii îşi lustruiesc ghetuţele aşteptându-l pe Moş Nicolae care va trece pe la ei să le aducă celor cuminţi daruri şi o nuielusă, celor neascultători.

FOTO/ARHIVĂ Detalii din copilăria și tinerețea lui Ludovic Orban/Piesă interzisă de cenzură la radio, meditații luate de la fratele mai mare, Leonard, după ce a pierdut banii la loz în plic

Ludovic OrbanLudovic Orban a făcut meditații pentru admiterea la facultate cu fratele său mai mare, Leonard Orban (actual consilier prezidențial, fost ministru), după ce și-a cheltuit banii pe loz în plic, potrivit unui interviu dat în publicația Cetățeanul. Actual premier vorbește în articol despre cariera de gimnast, încheiată după mai multe luxații, dar și despre cum radioul comunist a interzis înregistrarea unei piese a trupei din care făcea parte.

VIDEO - „E-motion” este un film EXTRAORDINAR - documentar prin care realizatorii speră să îi ajute pe oameni să își îmbunătățească viața

E motionImaginați-vă o lume în care emoțiile precum frica, anxietatea și experiențele de viață „ratate” sunt sursa tuturor relelor care ne afectează. Aceasta este lumea în care trăim. Iar acum, imaginați-vă o lume în care fiecare se manifestă plenar ca ființă spirituală perfectă. O lume în care abundența, pacea interioară, longevitatea și relațiile de iubire sunt omniprezente.