"Zidul Austral"- S-a descoperit o structură cosmică uriașă care se întinde pe 1,4 miliarde de ani - lumină

Structura cosmica uriasaO hartă 3D spectaculoasă a Universului a dezvăluit existenţa uneia dintre cele mai mari structuri cosmice descoperite vreodată - un "zid" aproape imposibil de conceput, care se întinde pe 1,4 miliarde de ani-lumină şi care conţine sute de mii de galaxii, transmite vineri Live Science .

Citește mai departe...

Cine este cel mai bun bucatar din lume? Vezi 10 bucatari cu Stele Michelin

Michelin GuideSteaua Michelin reprezinta fara indoiala cea mai mare onoare din industria culinara internationala. Unii oameni au mers pana la a le numi „Oscarurile lumii culinare”. Bucatarii din intreaga lume isi dedica viata pentru a castiga macar o singura stea pentru recunoasterea excelentei lor. Dar putini sunt cei care au reusit sa adune un numar mare de astfel stele.
Incepand de la bucatari care au gatit in bucatarii renumite cu echipamente de pizza sau pentru alte preparate, mai jos poti sa afli care sunt 10 dintre cei mai buni bucatari din intreaga lume si cate Stele Michelin au:

Citește mai departe...

Ȋncepând de luni, SE REDESCHIDE cel mai mare muzeu din lume

Muzeul LUVRU ParisMuzeul Luvru se va redeschide începând de luni, cu respectarea unor măsuri dure de siguranță Muzeul Luvru din Paris, cea mai vizitată instituţie muzeală din lume, se va redeschide luni într-un registru mult diminuat, care respectă toate măsurile de precauţie posibile, şi fără grupurile numeroase de turişti americani şi asiatici, prezenţi în mod obişnuit în interiorul său în această perioadă a anului.

Citește mai departe...