PARANOIA COVID! Indrumari oficiale in Canada: Sex cu masca sau printr-o gaura in perete

mask kissȘi canadienii au plutonierii lor medicali. Săptămâna trecută tablagica-șefă a îndemnat populația să poarte mască în timpul actului sexual. Asta după ce în iulie CDC-ul canadian a venit cu glorioasa idee a sexului printr-o gaură făcută într-un paravan (glory hole). După ce au început miștocărelile instituția a șters de pe propria pagină de internet sfaturile respective, dar urmele au rămas în multe locuri, ceea ce face și mai hazlie grija autorităților sanitare pentru luminatul popor.

Citește mai departe...

Inca o victorie a “luptei” anti Covid: Inchiderea ultimei fabrici de sticla din Romania, ce functiona continuu de … 400 de ani

ultima fabrica de sticlaPandemia de coronavirus a lasat fabrica de sticla de la Avrig (judetul Sibiu) fara comenzi, ceea ce a dus la oprirea cuptorului, la inchiderea societatii si disponibilizarea celor peste 100 de angajati. Fabrica din Avrig producea obiecte unice de menaj, cum ar fi pahare, cani, vaze, boluri, farfurii, decantere, unele decorate sau gravate dupa cum doreau clientii. Oamenii lucrau exclusiv pentru export, iar caderea totala a pietei in perioada de „lockdown” cauzata de pandemia de COVID-19 a dus la oprirea tuturor contractelor. Pana in martie, fabrica livra in fiecare luna produse in valoare de minimum 160.000 de euro catre tari precum Germania, Italia, Franta, Elvetia, Belgia sau Austria.

Citește mai departe...

Daniel Funeriu: Am semnale că anumiţi profesori de religie sunt mai degrabă parte a teoriilor conspiraţioniste / Reacția Bisericii

funeriuFostul ministru al Educației Daniel Funeriu susține că are semnale că "pe alocuri anumiți profesori de religie sunt mai degrabă parte a teoriilor conspiraționiste și astfel prezintă un risc pentru sănătatea copiilor" și lansează un apel către Biserica Ortodoxă "să adopte o linie instituțională clară, inechivocă", pe care să o comunice cadrelor didactice. Reprezentanții Patriarhiei califică drept "excesivă şi cel mai probabil nejustificată îngrijorarea" lui Funeriu.

Daniel Funeriu a lansat pe Facebook un "apel către BOR":

"În societate există discuții referitoare la atitudinea unor membri ai clerului în chestiuni legate de COVID-19 dar și, mai pe larg, în chestiuni legate de sănătate, cum ar fi vaccinarea.

Citește mai departe...