Banca Centrală Europeană a închis site-ul BIRD în urma atacului cibernetic din 17 august 2019

hack BIRDÎncă o dată, sectorul bancar a suferit un atac cibernetic asupra infrastructurii sale informatice. De această dată, victima se dovedește a fi Banca Centrală Europeană. Potrivit informațiilor, Banca Centrală Europeană a suferit un atac de hacking pe site-ul său BIRD, după care a închis site-ul. Cu toate acestea, atacul a dus la o încălcare a datelor care a afectat câteva sute de utilizatori. Banca Centrală Europeană a confirmat hack-ul BIRD  Potrivit unui comunicat de presă, banca a suferit un atac cibernetic pe site-ul web al Dicționarului Integrat de Raportare (BIRD) al băncilor.

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când plângi?

plansFie că este declanșat de emoții precum tristețea sau fericirea sau de factori fizici precum alergiile, plânsul este un fenomen profund uman. Deși Charles Darwin afirma că plânsul este „lipsit de orice scop”, cercetările ulterioare au arătat că celebrul naturalist s-a înșelat amarnic.

S-a demonstrat că, de fapt, plânsul are numeroase efecte benefice, atât în plan fizic, cât și în plan mental. Așadar, ce se întâmplă atunci când plângem? Iată ce știm până acum.

VIDEO – NABABII CU MITRA ! Miliardele de euro ale Bisericii Ortodoxe Romane si contributorii ei legali ! « Fabrica de bani: Biserica Ortodoxă Română. Averea și afacerile BOR »

Miliardele de euro BORTrei miliarde de euro (2013 – n.r.): la această sumă se ridică averea Bisericii Ortodoxe Române. Cel mai mare cult din România detine peste 70.000 de hectare de pădure şi teren arabil, zeci de hoteluri, restaurante şi ferme. Răspunsul la întrebarea „ce se întâmplă cu banii strânși din serviciile religioase, vânzarea de obiecte de cult, donațiile şi subvențiile de la stat?” nu a fost încă elucidat. Acest film documentar, intitulat Cât de mare este averea Bisericii şi difuzat în emisiunea Cu ochii’n 4, la TVR, încearcă să risipească misterul din jurul averii impresionante a BOR. (Sursa)