Fenomen astronomic fascinant! Când are Solstițiul de vară 2019 și cum ne influențează?

Solstitiul de varaSolstițiul de vară 2019: e un fenomen astronomic fascinant, dar nu poate fi înțeles de persoanele care-și imaginează, în bula lor, că Pământul e plat. Este cel mai iubit dintre solstiți și o să vezi în rândurile următoare de ce. Solstițiul de vară este un fenomen astronomic care se produce atunci când planul determinat de centrul Soarelui și de axa de rotație a Pământului este perpendicular pe planul orbitei Pământului.Sunt două solstiții, așa cum există două echinocții: avem solstițiul de vară și cel de iarnă și ambele fenomene se produc simultan pe Pământ.

Actorul din „Patimile lui Hristos” consideră avortul „marele păcat al Americii”

Patimile lui HristosPuțin știu dar Jim Caviezel, cunoscut pentru rolul principal din „Patimile lui Hristos”, este unul dintre cei mai mărturisitori actori creștini de la Hollywood. În conferințe dedicate sau în talk-show-urile unde este invitat el apără valorile creștine și nu se sfiește să își expună viziunea sa asupra vieții. Mai mult, Jim și soția sa, Kerri, au adoptat doi copii din China, ambii cu nevoi speciale.

Incredibil, dar adevarat! Doua milioane de dolari costa CEL MAI SCUMP MEDICAMENT din lume. Ce afectiune trateaza

Medicament scump2.125.000 de dolari - atât costă cel mai scump medicament aflat în prezent pe piaţă, abia lansat de o companie elveţiană.Este vorba de un tratament revoluţionar pentru atrofia musculară spinală. Boala afectează unul din fiecare 10 mii de bebeluşi, care se nasc fără posibilitatea de a-şi controla muşchii.