Doua chestii: 1. Despre importanța bășinilor în viața omului si 2. Despre un extreme self-care plan: omul care știa prea puține

no farting1. Despre importanța bășinilor în viața omului: Niște cercetări nu revoluționare, dar fără îndoială interesante, arată ce se întâmplă dacă te abții să dai bășini. Pe scurt: ele se duc înapoi pe maț și pot ajunge să fie eliminate prin capătul celălalt al sistemului digestiv, adică pe gură.

LECTIE PENTRU PROFESORI! Laura Stifter, profesoară de religie: „Ideea «crede şi nu cerceta» nu este o idee biblică“ Laura, o profesoară de religie pentru care copiii cer să fie înscrişi la oră

LAURA RELIGIELaura Stifter a devenit în acest an profesoară de religie la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul“ din Bucureşti şi nu consideră lipsa ei de vedere ca pe o problemă în exercitarea profesiei de dascăl. De ce există răul în lume, de ce suferim o eternitate consecinţele acţiunilor noastre din timpul vieţii care e atât de scurtă sau cum se poate ca sufletul să existe veşnic dacă are un început?

CEL MAI SIGUR ORAS DIN LUME! Care este capitala in care un incendiu este aproape imposibil? DE CE?

La PazNuestra Señora de La Paz, cunoscut mai ales ca La Paz, este capitala administrativă a Boliviei, capitala Departamentului La Paz și, în același timp, cel mai mare oraș din regiunea Altiplano. Acesta este și cel mai sigur oraș din lume din punct de vedere al prevenirii incendiilor. Cum e posibil?

In curand, Transilvania va fi o alta tara”. Patru mari orase se rup de guvernul de la Bucuresti, s-a format Alianta Vestului.

transilvaniaPrimarii a patru mari orase din vestul tarii (Cluj Napoca, Timisoara, Oradea si Arad) au creat o alianta care isi propune sa le conecteze prin autostrazi si linii ferate de mare viteza. Ei si-au denumit actiunea Alianta Vestului, spunand ca nu vor sa mai stea „la mila Bucurestiului”. Ei vor incerca sa obtina finantari direct de la Bruxelles.

VIDEO - Obiectul zburător neindentificat care a pus cercetătorii in dilemă: gravitează deja de câteva decenii. Satelitul Black Knight (Cavalerul Negru) este unul dintre marile mistere apărute în secolul trecut

Mister Black Knight satelitMitul satelitului Black Knight este unul dintre cele mai ciudate, întrucât se bazează pe mai multe povești separate, care nu au multe lucruri în comun în afară de acest nume. Mulți consideră că prima persoană care ar fi intrat în contact cu acesta a fost Nikola Tesla, care în anul 1899, ar fi recepționat un semnal radio din spațiu.