Sărbătoarea dragostei la români! Cu ce surprize te asteaptă Teatrul "George Ciprian" de Dragobete?

Dragobete Teatrul G. CiprianDe Dragobete, Consiliul Județean Buzău împreună cu Teatrul "George Ciprian" vă invită la spectacolul „O ZIC DIN VIAȚA MEA”. Spectacolul este bazat pe situații, personaje și întâmplări inspirate din realitate, de care oamenii râd fără rezerve, fără limite și fără pauză. Un spectacol original creat de Toni Grecu și actorii Serviciului Român de Comedie, o invitație directă la râs și relaxare. Un show total: umor de text, de improvizație, stand-up, parodie, își scriu textele, le regizează și le joacă într-un spectacol de comedie dezinhibat, actual, spumos și inedit. Anul trecut am oferit multe certificate de căsătorie temporară. S-au reînnoit jurăminte, s-au legat destine iar unii s-au căsătorit pentru o zi doar în glumă. Oricare ar fi motivul, noi vă oferim și anul acesta certificate la finalul spectacolului! Dacă sunteți născut pe 24 februarie este, din nou, un motiv de sărbătoare. Așadar, vă asteptăm să fiți alături de noi! „Poarta lui Dragobete” este locul special amenajat pentru dumneavoastră. Aici veți avea ocazia de a crea o amintire de neuitat. Mai exact, veți fi fotografiați de către fotograful teatrului, domnul Ion Tăbăcaru.

Sărbătoarea aduce și o serie de surprize pentru îndrăgostiți!

Rândul A (lângă scenă) va fi rezervat pentru cuplurile care dovedesc că s-au căsătorit în data de 24.Certificate de căsătorie temporară, șampanie, prăjituri, candy bar dar și alte surprize vor fi oferite de Consiliul Județean Buzău.  

GRATUITATE PENTRU CUPLURILE CU ANIVERSAREA ÎN DATA DE 24 FEBRUARIE

Dacă v-ați căsătorit pe 24 februarie (în orice an), vă așteptăm la teatru cu certificatul de căsătorie (real, nu temporar!) și veți primi gratuit 2 locuri la spectacolul „O ZIC DIN VIAȚA MEA” din 24 februarie, ora 19:00. Anul trecut am avut surpriza plăcută de a avea în sală spectatori care sărbătoreau peste 30 de ani de căsătorie chiar pe data de 24 februarie! Biletele se pot achiziționa de la Teatrul „George Ciprian” Buzău.

Ecaterina STROESCU

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează