VIDEO - O voce de aur, Dora GAITANOVICI a ajuns in finala la "VOCEA ROMANIEI"

Dora GAITANOVICI”Vocea României” și-a stabilit finaliștii, vineri seara, la PRO TV! Alma Boiangiu și Romanița Fricosu, antrenați de Tudor Chirilă, Alexa Dragu și Dora Gaitanovici, antrenați de Irina Rimes, Mădălina Coca și Renate Grad, antrenați de Andra și Bogdan Ioan și Vitalie Maciunschi, pregătiți de Smiley s-au luptat pentru un loc în finală.

 

În semifinală, concurenții au trebuit să pună în scenă două momente speciale. Ei au interpretat câte o melodie singuri și au alcătuit și un trio – cei doi semifinaliști alături de antrenorul lor, cântând împreună o piesă. Mădălina Coca, Alma Boiangiu, Dora Gaitanovici și Bogdan Ioan au fost declarați calificați, în urma voturilor telespectatorilor, în marea finală. Buzoianca Dora Gaitanovici a interpretat melodia cântăreței Lara Fabian, „Je suis malade”.

A.M.

https://protvplus.ro/portal/page/Vocea-Romaniei/?video_id=%2Fitempage%2Fvideo%2Fvocea-romaniei-vocea-romaniei-2018-semifinala-trio-irina-rimes%2F5c0ad27bf162060bfce4215d%2F

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează