UPDATE - VIDEO - Marsul Normalitatii la Bucuresti (sambata 22.06.2019 – ora 12:00) – miscarea anti-homosexualitate!

mars normalitate 2019Un angajat al unui club bucureștean frecventat de homosexuali a fost concediat joi pentru că și-a exprimat pe contul personal de socializare intenția de a participa la Marșul Normalității, ce va avea loc în Piața Victoriei sâmbătă la ora 12:00, în aceeași zi cu parada minorităților sexuale. Pe fondul desfășurării Zilelor Mândriei homosexualilor la București, postarea tânărului de 35 de ani a fost reperată de clienții de altă orientare sexuală ai unității comerciale, care au amenințat că vor boicota localul, făcând indirect presiuni pentru ca angajatul să fie dat afară de la serviciu. Acesta a fost concediat joi, urmând ca vineri localul unde lucra să găzduiască un „târg al inițiativelor” organizat de „asociația comunitară MozaiQ” a minorităților sexuale. Situația a fost semnalată în mediul on-line de autoarea inițiativei „Adoptă un țăran”, Adriana Benedek, despre proiectele căreia ActiveNews a mai relatat anterior.

„Libertatea de exprimare NU EXISTĂ! Nu, lucrurile astea pe care vi le aducem în atenție nu sunt povești. Agresivitatea comunității curcubeu nu cunoaște limite. În ultimele două săptămâni am fost amenințată, înjurată, raportată, criticată, sesizată, șantajată, probabil și dată în judecată pentru că-mi exprim opiniile (doar în ultimele zile am blocat peste 70 de astfel de indivizi). Ultima postare, adică cea de sub asta, a evidențiat clar de ce nu ne putem lupta cu ei. Însă postarea asta nu este despre mine! Și nici despre mișcarea elgibiti. Este despre un prieten, Remi Manoiu, care astăzi și-a pierdut locul de muncă din cauza postărilor pe fix același subiect. Remi lucra într-un bar în care comunitatea Mozaiq își făcea veacul (se încuibaseră acolo, fiindu-le deja casă cu “acte” în regulă). În ciuda acestui lucru, Remi nu a ezitat să își spună părerea franc, atunci când tot ceea ce a văzut și trăit în mijlocul acestor oameni a devenit de nesuportat. A început să scrie pe Facebook, evidențiind multe nereguli ce se petrec în sânul “familiei” elgibiti. După câteva luni de rezistență, probabil presiuni (aici poate confirma sau infirma el însuși), amenințări și multă ură/agresivitate, a reușit cu postarea de astăzi, în care își anunță participarea la marșul normalității, să îi supere până într-acolo încât să fie dat afară. Nu-i pare rău, pentru că oricum voia să plece din mediul ăla”, a scris Adriana Benedek pe contul ei de socializare.

Postarea pentru care tânărul și-a pierdut locul de muncă redă în mare parte ideile exprimate în comunicatul organizatorilor Marșului Normalității de sâmbătă din Piața Victoriei (ora 12:00):

„Da, merg la Marșul Normalității. De ce?

Pentru că sutele de milioane de euro pompate în propaganda LGBT (prin filme, seriale, documentare, fb, parade, videoclipuri) nu a reușit să-mi schimbe percepția despre normalitate și realitate. Pentru că nu-mi doresc ca Institutul Cultural Român să sprijine, contrar oricărei norme culturale românești, festivalul Bucharest Pride, asumând fără nici un mandat opinia și viziunea poporului român. Pentru atitudinea agresivă și ofensatoare a comunității LGBT care, la Cluj, printr-o pseudo-piesă de teatru, a batjocorit credința ortodoxă a poporului român. Pentru că la librăria Cărturești, în “Raftul LGBT “, inspirat de comunitatea homosexualilor din România, sunt și cărți recomandate copiilor de 2-4 ani. Pentru că nu-mi doresc ca ideologia de gen să fie introdusă în școli și grădinițe. Pentru că există intenția unor partide parlamentare de a băga pe gâtul românilor parteneriate civile între persoane de același sex, în disprețul celor 3,5 milioane de români care au votat la Referendumul din 6-7 octombrie 2018. Dumnezeu a dat legi în natură care dau echilibru și armonie universului și ele nu trebuie modificate, fiind mai presus de puterea omului. Din nefericire, omul a început să se creadă Dumnezeu și să schimbe legile după cum dorește el. Nu putem schimba percepția realității prin lozinci ca “Iubirea nu se votează”, și chiar dacă ele sunt premiate prin diverse locuri și diverse cercuri, rămân doar niște lozinci.

UNII AU ALES SĂ RESPECTE LEGILE LUI DUMNEZEU!!

PS: În rest, și o spun cu toată sinceritatea, nu mă interesează ce fac doi oameni maturi la ei în dormitor”, a scris Remi Manoiu joi pe contul lui de socializare. Câteva ore mai târziu, acesta avea să fie concediat din localul bucureștean unde lucra.

„N-am făcut decât să-mi spun punctul de vedere și pare că asta nu mai e legal în România. E ok, n-am pierdut nimic. E cumva mai bine că am plecat de acolo, deja era un cuib sinistru. (…) Pot să-i înțeleg pe ăia de acolo, barul a devenit fief lgbt si multi homosexuali erau clienți acolo. Era mai bine să-și păstreze clientela și să scape de mine. Postarea a fost distribuita în lumea lor de cineva și de acolo s-a declanșat nebunia. Au început ăia să spună că nu mai vin pe acolo. Eu am tot postat despre asta în perioada Referendumului (din 6-7 octombrie 2018 -n.r.) și nu a ieșit așa iureș, dar pare că acum oamenii s-au activat foarte bine”, a povestit ulterior proaspătul șomer din motive ideologice.

Merită menționat în context faptul că localul unde lucra Remi Manoiu a găzduit în chiar ziua concedierii acestuia o întâlnire a bisexualilor, a doua zi urmând să se desfășoare în același loc o întrunire a organizațiilor de promovare a homosexualității, în contextul Zilelor Mândriei minorităților sexuale din București. Pe mesele acelui local vor fi confecționate vineri pancartele ce urmează să fie afișate la Marșul Mândriei homosexualilor, care va avea loc sâmbătă pe străzile Capitalei, la o oră diferită față de Marșul Normalității:

„MozaiQ te așteaptă la o nouă ediție a Târgului Inițiativelor vineri 21 iunie de la ora 15 la Manasia pe str. Stelea Spătaru 13 pentru a cunoaște oameni, grupuri și organizații LGBT care schimbă pas cu pas comunitățile în care trăiesc. Până acum au confirmat MozaiQ, PRIDE România, eQuiVox Timisoara, Identity.Education, LGBTunited Brașov, Glia Queer, Asociatia Accept, LGBTunited Constanța, Departamentul Rainbow Romania. Vom avea și un colț pentru workshop bannere pentru marșul Bucharest Pride”, se arată în descrierea unui eveniment creat de pagina de socializare Pride Romania.

La acest sfârșit de săptămână vor avea loc în Capitală două manifestări publice de orientare diametral opusă: Marșul Normalității, sâmbătă de la ora 12:00, în Piața Victoriei, organizat de Noua Dreaptă; Marșul Bucharest Pride, sâmbătă de la ora 17:00, în Piața Victoriei și Piața Universității, organizat de Asociația Accept și promovat ca eveniment pe o rețea de socializare.

SURSA: https://www.activenews.ro/stiri-social/De-la-cenzura-la-concediere-Un-tanar-a-ramas-somer-din-cauza-ca-a-anuntat-pe-contul-lui-de-socializare-ca-participa-la-Marsul-Normalitatii-in-plina-saptamana-a-mandriei-homosexualilor-din-Bucuresti-156557

 

UPDATE - Aproximativ 400 de persoane, potrivit unor surse avizate, citate de Mediafax, s-au strâns în Piața Victoriei din Capitală pentru a porni în Marșul Normalității, purtând icoane și pancarte cu mesaje împotriva comunității LGBT. Unul dintre protestatari consideră că ”homosexualii ne atacă pe toate planurile” și, deși unii spun că nu au fost afectați direct de membrii comunității, subliniază că un copil adoptat de o familie LGBT va rămâne ”veșnic bolnav la cap”.

UPDATE Aproximativ 400 de persoane au pornit la ora transmiterii știrii din Piața Victoriei din Capitală în Marșul Normalității și se vor opri pe Dealul Patriarhiei. Participanții sunt însoțiți de jandarmi.

Aceștia scandează: „Uniți salvăm familia!” și „Legea divină, familia creștină”.

Susținătorii familiei tradiționale vor parcurge următorul traseu: Piaţa Victoriei – Bd. Lascăr Catargiu – Piața Romană – Bd. Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Piața Universității – Bd. I.C. Brătianu – intersecție cu Str. Doamnei pe trotuar – str. Halelor pe trotuar – Splaiul Independenței – piciorul pantei de pe Aleea Colina Bucuriei (de la Dealul Patriarhiei).

Protestatarii au adus la manifestare icoane și pancarte cu mesaje precum „Azi homosexuali, mâine pedofili”, „Stop parteneriatelor, căsătoriilor adopțiilor homosexuale”, „Homisexualitatea nu este act de cultură, homosexualitate = subcultură”, relatează Mediafax. Între manifestanți se află și copii.

„Particip la toate protestele din 2002. Nu mai am altă activitate decât să particip la proteste pentru motivul că țara este sub tutela unor demagogi de sorginte ocultă. Acesta este răspunsul meu. Principala mea nemulțumire este că, după 1989, în loc să fie comunismul demolat, el a fost promovat la rang de burghezie comunistă, sub masca democrației. Nu mai trebuie altă nenorocire la poporul român, decât să începem să facem și astfel de cupluri. Nația poporului român a fost, de când se știe, de creștini și familie naturală. Dacă ar fi legat de LGBT în istorie, în cadrul poporului român, nu aș avea nimic împotrivă”, a declarat Ionel Nucă, participant la manifestare.

Întrebat dacă a fost afectat de existența comunității LGBT, acesta a răspuns: „Nu am fost afectat eu sub nicio formă. Dar gândiți-vă cum ar fi ca astfel de familie să adopte copii. Copilul va rămâne bolnav la cap. Veșnic va rămâne bolnav. Acest păcat, spun proorocii, nu e altceva decât păcatul sodomiei. Păcatul acesta nu poate fi acceptat sub nicio formă”.

Și Cristian, alt participant, a spus că nu a fost afectat în vreun fel de membrii comunității împotriva căruia este poziționat.

„Ne aflăm aici pentru că dorim în România noastră veche și dragă să fie normalitate, să fie bine, adevăr și frumos și fiindcă sub tălpi ne ard moaștele bunilor și străbulilor noștri. Principala noastră nemulțumire este că nu-l iubim pe Dumnezeu îndeajuns. Depinde de noi cum ne influențează, cum îi iubim, (pe membrii comunității LGBT, n.r.) cum îi sprijinim să avem niște vederi comune și să fie bine pentru toți”, a spus Cristian.

„Ne atacă homosexualii pe toate planurile, de aia am ieșit. Ei sunt o minoritate, trebuie să se adapteze majorității. Dacă nu le convine, să meargă în alte țări exotice. Nu vedeți ce presiune se face asupra întregii țări, asupra copiilor? Autoritățile ar trebui să nu îi legifereze relația dintre homosexuali”, a spus un alt participant.