VIDEO - Tabara de haiducie “Teodor Șușman” - organizata de Asociatia "Gogu Puiu si Haiducii Dobrogei" şi REDUTA

Tabara de supravietuire Gogu PuiuIn perioada 16 august 2019, de la 09:00 – pana la 18 august de la 16:00, are loc Tabara de haiducie “Teodor Șușman” - organizata de Asociatia "Gogu Puiu si Haiducii Dobrogei" şi REDUTA. Activitatea se tine in localitatea Brebu, Prahova (podu-cheii), Sat Podul cheii, Câmpina. Dinamica activitatilor taberei are rolul de a trezi reflexe adormite si de a reinnoi legatura cu capitalul nostru instinctual abandonat intr-un stadiu de latenta din cauza ritmului si normelor vietii moderne. Restabilirea contactului cu mediul natural conduce catre redobandirea echilibrului de care omul modern are nevoie: intarirea autonomiei, a increderii personale, a vigilentei, curajului, andurantei, adaptabilitatii si robustetii.

Instructorii coordonatori ai taberei sunt fosti militari ai Legiunii Straine si au alcatuit un program de instructie practica si teoretica ce cuprinde urmatoarele:

- construirea unui adapost

- scoala focului

- prim-ajutor

- autoaparare

- conditie fizica si anduranta

- topografie si orientare (curs teoretic si componenta practica)

- scoala nodurilor/matelotaj

- construirea de capcane

- gestiunea stresului

- termoregulatia, autonomia alimentara si energetica, termodinamica supravietuirii, gestiunea resurselor

Pentru ca libertatea, demnitatea, curajul, onoarea si, mai ales, credinta sunt valorile care ne conduc, si pentru ca ne dorim ca fiecare om sa poata accesa eroul dinlauntrul sau, taberele noastre poarta numele unui luptator din rezistenta armata anticomunista din Romania. Eroi si martiri care sunt, astazi, adevarate modele si repere de demnitate, jertfa si forta morala, pe care putem alege sa le urmam.

Va asteptam alaturi de noi si de ei!

Pentru informatii si inscrieri va rugam sa ne contactati la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..">.

 

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează