Cele mai de succes strategii pentru ruletă

strategii de succes ruletaConsiderată ca fiind regina jocurilor de cazinou, ruleta continuă să se plaseze în continuare în topul celor mai accesate jocuri de masă atât prin gameplay-ul deosebit cât şi prin câştigurile pe care jocul le oferă constant. Se pot îmbunătăţi câştigurile la ruletă? Cu siguranţă da, dacă vei ştii cum să aplici câteva strategii pe care le vom dezvolta în rândurile care urmează.


Schema Martingale


Dacă ai încasat un bonus fără depunere îl poţi folosi imediat la jocul de ruletă. Nu are ce să nu îţi placă la acest joc, dimpotrivă, ai la dispoziţie o mulţime de variante de pariere şi nu în ultimul rând ai parte de un gameplay extrem de interesant şi palpitant.
Să urmăreşti bila în căutarea buzunarului câştigător şi aceasta să se aşeze chiar pe numărul pariat de tine este cu adevărat doza de adrenalină de care ai nevoie la acest joc. Dar pentru că în afară de adrenalină vrei să şi câştigi, jocul de ruletă este unul care se mulează la perfecţie pe strategia Martingale.
Pe scurt, această strategie înseamnă un şir de pariuri succesive care se dublează de fiecare dată până la obţinerea unui prim câştig. Strategia Martingale îşi găseşte aplicarea în ruletă pentru pariuri considerate „sigure” cele care plătesc dublu miza depusă şi care sunt de tipul culoare sau număr.
Poţi paria deci pe culoarea de roşu/negru a numărului unde bila ruletei îşi găseşte destinaţia finală să pe felul acestuia, par sau impar. În ambele cazuri trebuie să păstrezi acelaşi pariu de la debut până la obţinerea primului câştig. Strategia Martingale îţi garantează că odată cu obţinerea unui câştig îţi vei acoperi pierderile şi vei înregistra şi un profit. Apoi, şirul de pariuri se reia, respectând aceleaşi condiţii de dublare succesive până la apariţia unui nou câştig.


Strategia Paroli


paroliO altă strategie care face furori la jocul de ruletă este cea care poartă acest nume şi care este atribuită omului de ştiinţă francez Blaise Pascal, nimeni altul decât inventatorul acestui joc de noroc. Strategia Paroli este cunoscută de către experţi sub denumirea de strategie anti Martingale, pentru simplul motiv că aplicarea ei presupune inversul schemei Martingale.
Cu alte cuvinte vei pleca de la un pariu iniţial pe care nu îl vei dubla însă în cazul unui pariu necâştigător, teoria Paroli spune că vei paria aceeaşi sumă de fiecare dată până la apariţia primului câştig. Odată ce ai ajuns aici lucrurile se schimbă radical faţă de schema Martingale, pentru că nu te întorci la pariul iniţial şi reiei şirul de pariere ci dublezi suma cu care ai achiziţionat primul câştig.
Ai pariat 100 RON şi ai câştigat 200, următorul pariu va fi de 200 şi tot aşa până la prima pierdere din acest şir de pariuri câştigătoare, caz în care te vei întoarce la pariul iniţial. Această strategie este considerată a fi profitabilă cu cât numărul de pariuri succesive este mai mare.
Este adevărat că poţi obţine un număr de 5 pariuri consecutive reuşite, caz în care suma câştigată este una impresionantă dar poţi avea parte doar de unul, caz în care pierderile sunt mai mari decât câştigurile obţinute. Bugetul pe care îl ai la îndemână şi miza pe care o pariezi de fiecare dată fac aici diferenţa, deci construieşte un buget permisibil, stabileşte care este miza de plecare şi respectă paşii impuşi de strategie.
În final, singura asemănare cu schema Martingale la ruletă este aceea că şi strategia Paroli indică aplicarea numai la pariuri de gen culoare roşu/negru sau număr par/impar pentru a avea şanse de reuşită reale.


Strategia James Bond


james bondEste cea mai riscantă strategie la jocul de ruletă dar cum ar putea să fie o schemă care poartă numele acestui super spion? Pentru a o pune însă în aplicare strategia James Bond ai nevoie de un buget de joc mare, care să îţi dea posibilitatea să rămâi mult timp în joc.
În esenţă strategia presupune să acoperi la o singură rundă de pariere cât mai multe posibilităţi, deci vei depune pariu pe intervalul de numere 19-36, pe intervalul 13-18 şi chiar pe numărul 0. Pentru a avea succes însă trebuie să pariezi o sumă de 100 RON la fiecare mână pe care să o defalci după cum urmează:
70 RON pe intervalul 19-36
25 RON pe numerele de la 13 la 18
5 RON pe numărul 0
Să facem şi un calcul acum:
Ai câştigat pariul pe intervalul 19-36, înseamnă că ai deja 140 de RON
Pariul pe intervalul 13-18 are o cotă de 6 şi ai câştigat în caz de reuşită 150 RON
Dacă iese 0, atunci înmulţeşte cota de 36 cu 5 şi vei obţine un câştig de 180 RON
În toate aceste 3 cazuri se poate observa cu uşurinţă că indiferent ce câştigi vei obţine un profit de minim 40 RON, ceea ce pentru o mână de pariuri la ruletă este destul de mult. Să câştigi cu această strategie este posibil în 70% din cazuri, dar nu uita că îţi trebuie atât bani cât şi noroc pentru a fi profitabil.


Concluzie


Pot garanta aceste strategii obţinerea de venituri constante la jocul de ruletă? Răspunsul este că aceste tehnici te pot ajuta să îţi îndeplineşti visul de a fi câştigător la ruletă însă pentru acest lucru ai nevoie de puţin noroc şi de foarte mulţi bani. Joacă deci precaut, formează un buget sustenabil şi nu uita să pariezi întotdeauna banii pe care îţi poţi permite să îi pierzi!