De ce s-a oprit lansarea rachetei romanesti EcoRocket? Și totuși, România luptă!

Arca space Eco Rocket RomaniaÎntr-un mediu social în care pare că lucrurile nu reușesc să mai intre pe făgașul normal, acțiunea de lansare a primului satelit românesc cu prima rachetă orbitală proiectată și construită în țară, poate fi și un simbol al speranței în renașterea României, un simbol al unității. Zborul cosmic este unul dintre cele mai înalte deziderate ale omenirii și România, prin eforturi private are acum tehnologia necesară să facă acest pas.

Decizia opririi lansării ca urmare a declinării competenței Autorității Aeronautice Civile Române (AACR) nu este doar o lovitură dată oamenilor care au muncit cu dedicație pentru proiectarea, testarea și fabricația EcoRocket, este și o nouă lovitură dată progresului României.

Vă așteptăm on-line, miercuri, 13 octombrie 2021, ora 19:30, pe pagina #LansămRomânia pentru a vă prezenta probe materiale, care atestă că AACR a furnizat informații false autorităților civile și militare, ceea ce a condus la oprirea lansării.

Cei care doresc sa intre în direct cu noi pentru întrebări se pot înscrie la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., comunicându-ne numărul de telefon de pe care vor lua legătura cu noi. Evenimentul va începe la ora 19:30, iar secțiunea de întrebări și răspunsuri va începe la ora 20:00.

I.G.

https://www.youtube.com/channel/UCEj_j2XCSPcPD4u4XwcQGDw

 

Alte materiale: https://newsweek.ro/investigatii/exclusiv-cum-minte-seful-aacr-ca-institutia-nu-are-atributii-legale-pe-securitate-cibernetica?fbclid=IwAR3tWCa7bj4US241FSAF9dYUi0GamBENN1s0ErKRywFa-UnY5jYhfvMJfTs