CURIOZITATEA SAPTAMANII! De ce scad toate numerele Covid in Romania?

covid tulpiniIn ultimele zile, toata lumea observa ca indiferent de eforturile medicilor si ale romanilor in general, CIFRELE COVID 19 SCAD brusc, fara interventii majore! Ca si in precedentul val, se pare ca undeva, cineva ”apasa pe un buton miraculos” si produce acest eveniment. Pana cand insa? Pana la urmatorul val, deja anuntat? Nu imi miroase a bine! Iata ce scriu si altii:

Nu mai dau surse, caci sigur ati vazut si voi zilnic numerele la tv. Toate scad de la o vreme:

numarul infectatilor

numarul mortilor

rata de infectare Bucuresti

numarul vaccinarilor

Nu ne uitam la numerele de duminica si luni, caci vor fi numaratorile de sambata si duminica, iar in weekend oricum ele sunt mai mici decat in restul zilelor saptamanii. Ne intereseaza cele transmise pana ieri inclusiv, adica ce-au numarat pana vineri inclusiv".... Ceva misterios se petrece si nu e din cauza inmultirii cifrelor legate de persoanele vaccinate (nu au avut timp sa se produca anticorpi) si nici de respectarea masurilor restrictive nu se tine cont, iar despre constientizare…nici vorba!

"Nu stiu daca cresterea a fost din pix iar scaderea e tot din pix sau daca totul este real, insa cert este un lucru: se observa ca ele scad.

Intrebarea e de ce?

Daca numerele sunt reale, atunci curba infectarilor scade.

Daca-i treaba din pix, atunci de ce o fac, din moment ce interesul lor este intretinerea isteriei?

Referitor la numarul de vaccinari, nu stiu nici ele de ce scad. Oricum, majoritatea celor ce au facut cozi la centrele de vaccinare in aceasta luna n-a fost formata din oameni ingroziti de coronavirus, ci de cei ingroziti de lipsa painii de pe masa. S-au imputinat ultimii?"

Sursa: Saccsiw