New News Buzau header

Jocuri uşoare la cazino cu marginea casei mică

jocuri usoare cazinoPaleta jocurilor de cazino este una atât de mare încât este deseori dificil să alegi un joc care să îţi placă șisă-ți aducă şi o şansă suplimentară de câştig. Dacă până acum nu ai ştiut cum să le selectezi, venim în ajutorul tău şi îţi prezentăm jocurile cu cea mai mică margine de casă.Vei ştii încă de la început unde merită să îţi testezi norocul şi mai ales unde poţi să şi aplici strategii de joc de natură să îţi aducă succesul dorit.

Craps

Cine face pronosticuri fotbaleste fără îndoială un parior care alege să îşi valorifice cunoştinţele sportive prin pariuri depuse la sportul preferat. Dar, nu întotdeauna au cele mai mari şanse de reuşită, pentru că, rezultatul unei partide de fotbal rămâne indecis până în ultimul minut de joc.

Nu în acelaşi fel stau lucrurile la jocul de Craps, cunoscut de către jucători ca Barbut. Este un joc cu zaruri, unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc inventate şi practicate de oameni. Principiul în sine al jocului este simplu - se aruncă 2 zaruri pe masa de joc şi rezultatul aruncării decide sau nu câştiguri în bani.

Frumuseţea acestui joc este că, personajul principal este shooter-ul -jucătorul care ţine în mână cele 2 zaruri şi le aruncă pe masa de joc. Toţi ceilalţi participanţi la pariuri așteaptă cu nerăbdare rezultatul. În mediul online aruncarea se realizează cu un singur click, însă jocul excelează la o caracteristică tehnică care este de natură să îmbunătăţească şansa de câştig, marginea de casă.

În cazul jocului de Craps, fiecare pariu are ataşată o margine de casă care diferă ca şi procente. Cele mai ofertante din acest punct de vedere şi cele mai indicate pentru joc sunt pariurile Don’t Pass Line şi Don’t Come, care au o margine de casă identică, cea de 1,36%.

Acest lucru înseamnă că la fiecare pariu de acest fel, cazinoul îşi însuşeşte procentul declarat. Poate părea puţin pentru casă, însă adunate, toate aceste procente mici se constituie la sfârşitul unei zile într-un profit substanţial pentru cazino, profit care îi dă şansa să îşi continue activitatea.

Baccarat

baccaratJocul de baccarat este fără îndoială unul dintre cele mai simple jocuri de cazino. Jocul este similar celui de blackjack, prin faptul că se folosesc cărţi de joc care sunt creditate cu o anumită valoare. Aceste valori determină punctajul jucătorului sau după caz cel al dealerului şi decide în final cine este câştigătorul.

În general, marginea de casă a jocului de baccarat este stabilită la procentul de 5%, unul destul de mare pentru un joc de cărţi. Şi totuşi, aceasta margine de casă se poate diminua semnificativ, dacă ştii la ce pariuri să aplici.

Jocul în sine se bazează pe 2 pariuri mari, cel pe bancă şi cel pe jucător. În cazul în care dealerul câştigă, marginea de casă este una de 1,06%, jucătorului revenindu-i o margine de casă cotată la procentul de 1,24%.

Mai există şi a treia posibilitate, cea care presupune egalitate. Atât dealerul cât şi jucătorul având în mână cărţi de aceeaşi valoare. În acest caz marginea de casă este una mare, de 4,85%, care oferă o cotă de câştig norocosului care o prinde de 9:1.

Este un pariu care aduce bani dar este extrem de greu de prins. Tocmai de aceea cea mai bună mână pe care o poţi juca în baccarat este să mergi pe casă, pentru că în cele mai multe cazuri aceasta câştigă .

Ruletă

Despre regina jocurilor de cazino se poate spune orice, însă numai faptul că este plictisitoare, nu. Ruleta are câteva variaţiuni care sunt prezente în oferta cazinourilor, dar care diferă major în ceea ce priveşte marginea de casă oferită. Pentru un necunoscător, aceste variaţii sunt identice, însă pentru un jucător cu experienţă, acestea diferă major.Este vorba despre procentele de margine de casă care se atribuie fiecărei variante în parte şi care fac în cele din urmă diferenţa. Cele mai întâlnite variante de ruletă sunt reprezentate de către ruleta europeană şi americană.

Cea europeană oferă o margine de casă 2,72%, în timp ce varianta americană o dublează, ajungând la un procent de 5,26%. Aceasta dublare se datorează introducerii căsuţei cu „dublu 0”, ceea ce duce la existenţa pe roata a 38 de diviziuni.Este foarte clar că, cea mai indicată variantă de joc este cea europeană sau franţuzească, pentru că oferă această margine de casă mică, care se poate diminua semnificativ dacă ştii ce pariuri să alegi în acest joc.

Recomandate sunt pariurile de culoare, roşu/negru sau cele de număr, par/impar, care au şanse de reuşită de 50:50. Un pariu de acest fel câştigător aduce după sine dublarea mizei depuse, deci are cele mai mari şanse de reuşită.

Roata norocoasă

roata norocoasaNu există nici o îndoială că jocurile de tip roată sunt cele mai puţin ofertante din punct de vedere al câştigurilor pe care le poţi obţine aici. Totul se explică prin numărul de diviziuni existente pe roată, care cu cât sunt mai multe cu atât marginea de casă a cazinoului este mai mare.

În unele cazuri se ajunge la cote impresionante, care depăşesc 24%, ceea ce pentru cazino înseamnă profituri mari, în timp ce pentru un jucător înseamnă aproape sigur faliment. Mai bine, va trebui să alegi o roată cu cât mai puţine diviziuni.

În acest caz, marginea de casă ajunge la un procent de 2,04% pentru fiecare pariu depus, dacă alegi să joci Big Six Wheel. Nu îţi trebuie o strategie de joc, pur şi simplu va trebui doar să alegi versiunea de joc cu cea mai mare şansă de câştig pentru tine.

Concluzie

Când alegi să joci la cazino, trebuie să fi întotdeauna foarte bine informat. Să cunoşti care sunt jocurile care îţi oferă cea mai mică margine de casă denotă faptul că eşti un jucător experimentat, pe care norocul nu îl ocoleşte niciodată.