VIDEO - Căţeluşa îşi protejează puii nou-născuţi cu propriul trup după ce unul a murit şi altul i-a fost furat

catea protejandu si puiiOrganizaţia de salvare a animalelor Hope For Paws a primit un apel urgent despre un câine fără adăpost care îşi adusese puii pe lume pe stradă; ulterior a fost văzută purtând în dinţi un căţeluş fără viaţă în căutarea ajutorului. Din păcate acest pui nu supravieţuise, dar mai avea încă şase de care trebuia să se ocupe ca o adevărată mamă. Salvatorii au ajuns la faţa locului pentru a o găsi pe căţeluşă protejându-şi micuţii în spatele unui tufiş.
Mama era foarte speriată şi nu era dispusă să plece, protejându-şi puii cu propriul trup.

Dar Eldad Hagar a reuşit să o convingă că o aşteaptă o viaţă mai bună. S-a străduit să-i câştige încrederea înainte de reuni toţi câinii şi a-i transporta la veterinar. Cu toate acestea, deşi era înconjurată de toţi puii ei, căţeluşa Jade părea totuşi îngrijorată. Acela a fost momentul când salvatorii şi-au dat seama că ceva nu este în regulă.
Situaţia s-a lămurit a doua zi, când au primit un telefon de la Stephanie, care aflase că o vecină a recunoscut că a greşit luând unul dintre căţeluşi acasă la ea. Salvatorii i-au cerut în mod expres să aducă puiul înapoi la mama lui.
Şi acum, opt săptămâni mai târziu, Jade este mult mai fericită şi mai sănătoasă alături de puii ei! Toţi se află în grija „The Little Red Dog” până când îşi vor găsi familii iubitoare.

 

SURSA: LiveBizmedia.com