New News Buzau header

VIDEO - Stăpânul se temea că patrupedul său surd şi orb nu îl va mai recunoaşte după un an – descoperă că s-a înşelat amarnic

patruped orb si surdAu trecut aproape doi ani de când pandemia ne-a schimbat vieţile şi nu a mai fost posibil să călătorim din cauza restricţiilor. Ceea ce, pentru mulţi a însemnat că nu şi-au mai putut vedea persoanele dragi.
La fel s-a întâmplat şi în cazul unui bărbat care era îngrijorat că bunul său prieten cu patru picioare s-ar putea să nu-l recunoască după o lungă perioadă de timp – dar acea teamă a fost nefondată, aşa cum demonstrează un videoclip care a devenit viral la scurt timp după aceea.
Acum cinci ani, Hayden Krystal, comediantă şi actriţă, a adoptat un căţeluş surd şi orb pe nume Bitsy. În ciuda limitărilor sale, Bitsy s-a adaptat rapid în noua sa casă şi a devenit un membru iubit al familiei.
„Bitsy este cel mai dulce, mai amabil, mai iubitor şi mai loial câine din lume”, a declarat Hayden pentru The Dodo. „De asemenea, poate fi tare năzdravan şi iubeşte aventura!”


De asemenea, a reuşit să-l cucerească pe Steve Krystal, tatăl lui Hayden, care l-a plăcut imediat şi l-a umplut cu cadouri.
„El este cel mai mare fan şi cel mai mare admirator al său”, a spus Hayden.
Din păcate, Hayden şi tatăl ei s-au despărţit anul trecut din cauza pandemiei – ceea ce a însemnat, de asemenea, că bărbatul nu şi-a mai putut vedea câinele preferat.
Recent, însă, au putut să se revadă – dar Steve era îngrijorat că relaţia lor s-a schimbat.
„Tatălui meu i-a fost teamă că Bitsy nu-l va recunoaşte după un an în care nu s-au mai văzut”, a scris Hayden pe TikTok.
Dar grijile au dispărut imediat când Bitsy s-a întâlnit din nou cu bunul său prieten. El a alergat şi a sărit pe Steve, care a fost foarte bucuros că patrupedul său preferat l-a recunoscut fără probleme.
„Când am fost îndeajuns de aproape încât să mă poată adulmeca, cu greu s-a mai putut stăpâni”, a scris Steve pe Facebook. „Şi eu la fel.”
Hayden a distribuit un alt videoclip cu această întâlnire emoţionantă pe TikTok, care a devenit la rândul său viral. Dar nimeni nu a fost mai fericit decât Steve, care spune că întâlnirea lor dezvăluie multe despre inteligenţa canină.
„Încă o dată, Bitsy a dovedit că abilităţile pe care le are sunt mai dezvoltate decât cele pe care nu le mai are”, a scris el. „Ce suflet magnific şi minunat.”
Ce video frumos. Acest lucru ne arată încă o dată cât de puternică poate fi dragostea unui câine faţă de cei pe care îl iubeşte.

 

SURSA: LivBizMedia

@haydenkristal im not crying ur crying ? #deaf #rescue #dog #reunion #dogsoftiktok #dogs #beautiful #love #unconditionallove #bestfriendgoals #aussie #puppy ♬ Inspirational Piano - AShamaluevMusic