New News Buzau header

VIDEO - SHOWUL STAND-UP REVOLUTION - Ariana Grigore din Patarlagele (Buzau) a luat generat 4 like-uri consecutive si a mers in echipa buzoianului VIO!

Ariana din Patarlagele Stand Up RevolutionO noua stea de stand-up, la numai 14 ani – Ariana Grigore din Patarlagele (Buzau) a luat fara sa clieasca, “din prima” – 4 likeuri la cel mai vizualizat show de umor din Romania – Stand Up Revolution, difuzat la Antena 1 duminica seara (03.07.2022)! Concurenta le-a „închis gura” lui Vio (tot din Buzau ) și Dan Badea când a dezvăluit ce vârstă are: „Nu îmi imaginam! Unde ați ținut casting-ul, în grădinițe?”

Ariana Grigore are doar 14 ani, dar e mult mai matură pentru vârsta ei. Dacă ar fi să câștige marele premiu, Ariana spune că ar dona o parte din bani.

Ea a aflat despre emisiunea de stand-up de la un prieten și și-a dorit să încerce. Cu toate acestea, ea nu a vrut să spună nimănui că va participa la emisiune.

Ariana a intrat în scenă plină de energie.

Ariana Grigore, eleva de 14 ani cu glumele la ea

“De unde vin eu, lumea crede că Moldova Nouă se află între Moldova 8 și Moldova 10”, spune Ariana.

Ea a povestit că e singură la părinți și că, probabil, când o să crească mai mare o plece din țară și o să se stabilească în străinătate.

“Basarabia e România. Măi, dar la câți români sunt plecați în străinătate, Europa e România”, spune concurenta.

Jurații, după voce, au spus că e o duduie.

Ariana a povestit că e normal ca lumea să plece din țară pentru că nu există educație, autostrăzi, viitor. Ea a explicat cum arată o autostrada, pentru că e clar că prea puțini români au văzut cum arată una.

Toți cei patru jurați i-au dat voturi verzi.

“În spitale la noi găsești mai puțin spirt decât în orice Vasluian”, a mai explicat Ariana.

Pentru că femeile din România caută doar proști cu bani, singura menire a Arianei este să se facă actriță pentru a se putea preface că e proastă.

Jurizare Ariana Grigore la Stand-Up Revolution

Jurații au aplaudat-o futunos și au râs la glumele ei. Aceștia au rămas uimiți când au aflat că ea are 14 ani.

“Ea e născută pe YouTube, normal că ne urmărește”, a zis Teo.

“Jesus Christ, e clasa a 7-a”, a zis Vio uimit.

“Nu-mi imaginam că castingul s-a făcut cu creșe, grădinițe. V-ați dus în parcuri de copii?”, a zis Dan Badea în culise.

“Trebuie să vii la mine pentru că fetița mea are 10 ani. Știu tot”, a zis Vio.

“Eu o să o iau pe Ariana la mine în echipă și împreună cu Teo Ioniță, eu trăiesc bine din alocație”, a adăugat Teo.

“Tu ești definiția cuvântului potențial”, a mai zis Teo.

“Ai umor nativ, se vede”, a mai spus Costel.

După votul publicului, Ariana Grigore a ajuns în echipa lui Vio.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel și Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumați și sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Cu o carieră care își are debutul în anul 2004, Teo, Vio și Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului și cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, și-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor să găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fața a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți și încurajați în culisele emisiunii de către Șerban Copoț și Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie să aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați să apese butonul verde și să se ridice ecranul din fața lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs și ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

SURSA: a1.ro