New News Buzau header

TOMO, IA AMINTE! NE-AM TAMPIT DE TOT! CA SI IN CAZUL COVID, BLM SI UCRAINA…APAR ACUM TAMPENII LEGATE DE CRIZA ENERGETICA SI SOLUTIILE “MINUNE”! „Expert” (în același ton cu Forumul Economic Mondial): a bea apă reciclată din WC reprezintă viitorul

apa de baut din canalizare WEFApa potabilă cunoscută ca și cea 'de la toaletă la robinet' - adică apa reciclată din sistemul de canalizare care ajunge din nou la robinetul populației - este pe cale să devină un fenomen la nivel mondial, grație Forumului Economic Mondial (WEF).

Ceea ce până acum a fost doar un experiment desfășurat cu încetinitorul în locuri precum California de Sud, a devenit noul proiect pentru alimentarea cu apă în întreaga lume, conform organizației globaliste, care promovează, de asemenea, faimoasa 'Mare Resetare'. (În legătură cu acest subiect: WEF s-a lăudat în mod deschis, de asemenea, într-un videoclip promoțional recent, cu privire la faptul că China comunistă și-a pus în gând să arunce din avion dâre de chimicale (chemtrails) în întreaga lume, pentru a combate încălzirea globală).

Pentru a maximiza 'sustenabilitatea', și pentru a asigura un viitor 'verde', WEF spune că oamenii de rând din întreaga lume vor trebui să bea apă reciclată din sistemul de canalizare. Scriitorul Sir James Bevan, de la The Times, este de acord, după ce a scris într-un articol de opinie recent că 'a bea apă reciclată din sistemul de canalizare, reprezintă viitorul'.

De altfel, opiniile lui Bevan sunt o reiterare a doctrinelor WEF care circulă de câțiva ani încoace. Atât Bevan, cât și WEF, sunt de acord că lumea devine din ce în ce mai secetoasă din cauza 'schimbărilor climatice' și că singura modalitate de a asigura suficientă apă pentru toată lumea este de a o trimite din toaletă, înapoi la robinet.

„Precipitațiile recente nu au schimbat situația de fond din această țară: multe părți vor rămâne probabil în secetă timp de luni de zile, iar dacă vom avea o iarnă secetoasă, atunci anul viitor va fi și mai dificil”, a scris Bevan.

„Va trebui să ne arătăm mai puțin scârbiți în ceea ce privește proveniența apei noastre potabile. O parte a soluției va consta în reprocesarea apei din sistemele de canalizare și transformarea ei din nou în apă potabilă - perfect sigură și sănătoasă, însă nu este ceva pe placul multor oameni.”

EPA susține că 10 zone din întreaga SUA se află în stare de secetă accentuată

În momentul scrierii acestui articol, mari suprafețe din vestul și sud-vestul Americii s-ar afla în condiții de secetă gravă. Agenția pentru Protecția Mediului (EPA) a desemnat 10 zone diferite ca fiind afectate de condiții critice de secetă, în care sunt amenințate rezervele de apă.

Soluția lui Bevan, care este, de asemenea, și soluția WEF, este de a forța pe toată lumea să utilizeze pentru băut și spălat, apă în care anterior, oamenii și-au făcut nevoile înainte de a fi trasă la toaletă.

Bevan spune că oamenii trebuie să-și 'schimbe modul în care gândesc când vine vorba despre apă', și să accepte mai degrabă utilizarea apei reciclate în loc de apa pură provenită din pământ.

„Dacă vrem să atingem acest obiectiv, atunci va trebui cu toții să începem să gândim diferit”, a mai scris acesta. „Unele dintre aceste măsuri vor fi mai puțin populare, așa că viitoarele administrații vor trebui să dea dovadă de voință politică.”

Rememorând științele de bază învățate la liceu, este important să reținem că există o cantitate fixă de apă pe planeta Pământ. Acea apă se deplasează dintr-un loc în altul sub diferite forme, iar asta poate face să pară că 'se usucă' în unele locuri, însă trebuie de reținut faptul că apa este o resursă fixă.

Ținând cont de acest fapt, dacă există condiții de secetă într-o zonă, sunt șanse mari să existe un exces de apă în altă parte. Este doar o chestiune de a valorifica apa de oriunde este disponibilă - și, după ce o folosim, să permitem pământului să o filtreze și să se refacă resursele noastre naturale de apă.

A sugera că pentru a 'răci' planeta trebuie să începem cu toții să bem urină și diaree filtrată, pentru a asigura un viitor sustenabil, este doar una dintre noile nebunii care nu au nimic de-a face cu știința. Aici vorbim doar despre control, asta nu are nimic de-a face cu conservarea prețioaselor resurse naturale. Un 'expert', în același ton cu Forumul Economic Mondial, spune că 'a bea apă reciclată din sistemul de canalizare, reprezintă viitorul'

Sursele pentru acest articol includ: Newspunch.com, NaturalNews.com (Ethan Huff, 06 Septembrie 2022)