News Buzau new header Craciun

O simulare din anul 2015 a unei penurii de alimente a estimat o CREȘTERE de 400% a prețurilor alimentelor până în 2030

Apocalipsa energeticaO simulare a unei penurii de alimente a estimat o CREȘTERE de 400% a prețurilor alimentelor până în 2030

O simulare din anul 2015 cu privire la o penurie de alimente a estimat că prețurile alimentelor ar putea crește cu până la 400% între 2020 și 2030.

Simularea, intitulată Food Chain Reaction (Reacția în lanț din domeniul alimentar), a fost realizată la sediul World Wildlife Fund din Washington, D.C.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei Big Ag Cargill, simularea s-a desfășurat pe parcursul a două zile și a implicat 65 de factori de decizie politică, cadre universitare și lideri de afaceri din întreaga lume. (În legătură cu acest subiect: Globaliștii plănuiesc să înfometeze lumea din cauza lipsei de hrană cel puțin din 2015).

Participanții la simulare au fost împărțiți în echipe pentru Africa, Brazilia, China, India, Uniunea Europeană, Statele Unite și alte câteva grupuri reprezentând întreprinderi și investitori internaționali și alte instituții multilaterale.

Conform simulării, o serie de catastrofe globale ar duce la devastarea capacității globale de a produce alimente. Aceste catastrofe includ fenomene meteorologice extreme; foamete; crize de refugiați în Bangladesh, Ciad, Myanmar și Sudan; și căderea mai multor guverne, inclusiv cel al Pakistanului și al Ucrainei.

În comunicatul de presă care detaliază rezultatele evenimentului, Cargill a afirmat că o cooperare globală 'a învins în cea mai mare parte în fața unui avantaj individual pe termen scurt'.

„Echipele s-au angajat să construiască împreună rețele internaționale de informații și sisteme de avertizare timpurie privind foametea și culturile, să investească în comun în tehnologii agricole inteligente și să constituie stocuri de alimente la nivel mondial, ca un tampon împotriva șocurilor climatice”, a declarat Cargill.

„Majoritatea oamenilor au început cu o perspectivă pe termen scurt, dar au trecut destul de repede la o măsură pe termen lung - au început să lucreze pentru a consolida rezistența în loc să se limiteze la stingerea incendiilor”, a declarat economistul Cargill Tim Bodin, care a contribuit la elaborarea simulării.

În timpul simulării s-a demonstrat că penuria de alimente duce la taxe pe carbon și pe carne

La un moment dat, în timpul simulării, echipa care reprezenta UE și-a suspendat normele de mediu pentru agricultură prin introducerea unei taxe pe consumul de carne. Aceste reguli au fost rapid anulate după câțiva ani, pe măsură ce recoltele au revenit la normal.

Rezultatul cel mai interesant a fost un acord între SUA, UE, India și China privind instituirea unei taxe globale pe carbon și plafonarea emisiilor de dioxid de carbon în 2030.

Vicepreședintele principal al Cargill Corporate, Joe Stone, a recunoscut că taxele pe carbon reprezintă o posibilitate reală în anii următori.

„Dar, înainte de a lua în considerare posibilitatea de a merge mai departe cu o astfel de măsură, trebuie să o studiem și să o înțelegem mult mai bine. Trebuie să evităm denaturările bruște ale pieței și consecințele neprevăzute”, a spus el.

„Să luăm exemplul taxei pe carne pe care Europa a vrut să o impună și să ne gândim bine la asta. Ce carne veți taxa? Se referă la carnea de pasăre și de vită sau și la acvacultură? Unde percepeți taxa, unde se duc banii, care sunt consecințele neprevăzute?”.

Simularea a arătat că multe dintre echipe se bazează pe criza alimentară pentru a stabili mai multe politici de taxare pe carbon și pe carne, și folosesc acest tip de simulări pentru a afla cum să le instituie într-un mod în care majoritatea oamenilor nu ar protesta împotriva lor.

„Soluția cu care au venit clasele conducătoare a fost să se fure mai mult. Ei intenționează să fure mai mult de la toată lumea după ce au provocat penuria de alimente”, a notat Mac Slavo, care scrie pentru SHTF Plan. „Dacă ați fost atenți, atunci știți că totul a fost plănuit și am recunoscut acest lucru în martie 2020, când guvernanții au dat vina pe [coronavirusul Wuhan] COVID-19, virusul 'scamdemic' (joc de cuvinte, 'scam', escrocherie, înșelătorie și 'demic' de la pandemic) pentru închiderea fabricilor de prelucrare a cărnii și de produse alimentare.”

Robert Wheeler de la The Organic Prepper, a declarat : „Agenda a devenit destul de clară. Adevărul este că, noi știm că există o agendă pentru toate aceste lucruri - penuria de alimente, taxa pe carne, taxa globală pe carbon... Vom fi furați, controlați și înrobiți într-o asemenea măsură, încât eliberarea va fi aproape imposibilă, asta dacă vom permite să se întâmple acest lucru.”

Aflați mai multe despre criza alimentară la nivel mondial pe FoodCollapse.com.

Urmăriți acest episod al emisiunii Health Ranger Report, în care Mike Adams discută despre distrugerea artificială a infrastructurii de producție alimentară, care poate arunca națiuni întregi în Evul Mediu.

De Arsenio Toledo, 13 Septembrie 2022, Natural News

Sursele includ:

https://www.brighteon.com/9727fa51-bdd9-421e-95fb-55e702bdeccc

SHTFPlan.com

ActivistPost.com

Brighteon.com