New News Buzau header

Gata! A ajuns în România! Merită văzut pe ecran mare ... MAN of GOD / OMUL lui DUMNEZEU, filmul dedicat vieții Sfântului Nectarie din Eghina - VIDEO TRAILER

Sf. Nectarie de eghinaMAN of GOD / OMUL lui DUMNEZEU, filmul dedicat vieții Sfântului Nectarie din Eghina, va rula în cinematografele din România, incepand cu data de 2 decembrie

OMUL lui DUMNEZEU, filmul fenomen, dedicat vieții Sfântului Nectarie, ajunge pe marile ecrane si in România. Acesta va avea premiera de gala pe 29 noiembrie, la Cinema City, ParkLake, urmând ca din 2 decembrie să ajungă în 64 de cinematografe din toată țara.

Sfantul Nectarie din Eghina este unul dintre cei mai iubiti sfinti contemporani, extrem de iubit de romani pentru nenumaratele minuni savarsite, in special pentru ajutorarea celor bolnavi.

Filmată în Grecia, pelicula prezintă încercările și lupta prin care Sfântul Nectarie a trecut de-a lungul unei vieti marcate de persecutie si nedreptate.

Filmările au avut loc în diferite locații relevante pentru viața Sfântului Nectarie, inclusiv pe insula Eghina și în Spitalul Aretaeio din centrul Atenei.

OMUL lui DUMNEZEU, a cucerit inimile publicului din Grecia, Rusia și Serbia fiind scris și regizat de Yelena Popovic. Filmul are in distributie pe câștigătorul premiului Academiei Elene, Aris Servetalis, superstarul rus, Alexander Petrov și câștigătorul Globului de Aur, Mickey Rourke. Muzica filmului a fost compusă de Zbigniew Preisner, de două ori câștigător al premiului Cesar, cu interpretarea specială a câștigătoarei Globului de Aur, Lisa Gerrard.

Filmul a câștigat mai multe premii internaționale, inclusiv Premiul Publicului la Festivalul Internațional de Film de la Moscova, Premiul Publicului la Festivalul de Film Grec de la Los Angeles, Premiul pentru cel mai bun film internațional la Festivalul Internațional de Film de la Siena, Italia și Premiul Publicului și pentru Cel mai bun regizor la Festivalul de Film St. Andrews.

Filmul a fost produs de Simeon Entertainment și View Master Films, în asociere cu Sfânta Mare Mănăstire Vatopedi, din Sfantul Munte Athos si este distribuit in Romania de compania Videomix.

Social Media: https://www.facebook.com/SfantulIerarhNectarie

NIKOS GOURAROS

HEAD OF BUSINESS DEVELOPMENT

ST MAXIM THE GREEK INSTITUTE

#manofgodthemovie

Facebook iconInstagram icon

Afis_Omul_lui_Dumnezeu_1

Evgenios Voulgaris Digital Academy

EBOOKS - Holy and Great Monastery of Vatopedi

SURSA; Razvan Ionescu

Trailer pentru  Romania: