New News Buzau header

VIDEO - Românul care a uluit America. Cum a reuşit să o impresioneze pe Heidi Klum la „America’s Got Talent”: „A fost incredibil”

Darius Mabda AGT RATCâștigătorul emisiunii Românii au Talent 2022 a uimit-o pe faimoasa Heidi Klum la emisiunea omoloagă de peste hotare. Românul i-a cucerit pe fostul topmodel, pe Simon Cowell şi pe Howie Mandel la prima sa apariţie în competiția „ America ’s Got Talent: All Stars”. Ce moment incredibil a pus în scenă.

Darius Mabda a cucerit jurații de la America ’s Got Talent

Darius Mabda nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, fiind unul dintre cei mai talentați români din lume. Adolescentul blond în vârstă de 14 ani a cucerit publicul autohton, după ce a câștigat competiția Românii au Talent din 2022.

Vedeta de la PRO TV și-a încercat, ulterior, șansa și la „ America ’s Got Talent: All Stars”, unde talentul său incredibil a ridicat-o în picioare pe faimoasa Heidi Klum.

Filmările au avut loc în luna octombrie a anului trecut, însă momentul prezentat de dansatorul orădean a fost difuzat pe postul TV NBC, luni, 23 ianuarie.

Darius Mabda i-a impresionat pe jurați cu un moment emoționant și feeric de dans contemporan, pe melodia In my Blood a artistului canadian Shawn Mendes.

„A fost incredibil. Mişcările tale sunt ca ale unui contorsionist atunci când dansezi. Sunt impresionată de talentul tău”, i-a spus topmodelul Heidi Klum românului, după ce s-a ridicat de pe scaun şi l-a aplaudat.

„Când ai început să dansezi m-am gândit că am mai văzut asta. După ce ai început să te mişti, ai schimbat totul”, a completat pretențiosul Simon Cowell.

După ce a câștigat concursul Românii au talent de la PRO TV, în 2022, Darius Mabda s-a mutat de la Cluj la București. În Capitală, dansatorul studiază în continuare baletul la Liceul de Coregrafie Floria Capsali.

„M-am mutat alături de el, trebuie să-l susținem în tot ceea ce face”, a declarat Marius Mabda, tatăl dansatorului, în exclusivitate pentru ebihoreanul.ro.

Câștigătorul en-titre de la Românii au talent şi-a descoperit pasiunea pentru dans la vârsta de 7 ani, când imita coregrafii învățate de pe YouTube.

El a atras repede atenţia prin uşurinţa cu care execută mişcări complexe, potrivite mai degrabă fetelor, mai flexibile decât băieţii.

Primele premii importante le-a obţinut la 11 ani, în 2019. Locul I la Bucharest Dance Festival, premiul Best Male la Freedom Dance Festival Budapesta şi medalia de aur la Dance Star Croaţia sunt doar câteva reuşite.

 

SURSE: AGT, RAT, ProTV, Playtech