News Buzau new header Craciun

CE UITA SA SPUNA MEDIA ASERVITA: Statele care NU au ratificat statutul Curții Penale Internaționale (Tribunalul Penal Internațional) cu sediul la Haga. (Curtea Internațională de la Haga a emis un mandat de arestare pentru Vladimir Putin)

Harta recunoastere Curtea Penala InternationalaStirea zilei - Curtea Internațională de la Haga a emis un mandat de arestare pentru Vladimir Putin. Prezentata la TV ca o mare stire, moderatorii principalelor emisiuni de la posturile aservite DEZINFORMARII internationale, ghidati de prompterele din studio si de cei care le sufla in casca, uita sa spuna ca multe din tarile puternice ale lumii NU au ratificat si nici nu au recunoscut aceasta instanta, iar altele si-au retras semnatura ulterior! Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Curtea_Penal%C4%83_Interna%C8%9Bional%C4%83

Curtea Penală Internațională (numită uneori și Tribunalul Penal Internațional) este o instanță de justiție internațională permanentă, cu sediul la Haga, în Olanda.[2][3] Menirea și scopul acestei instituții juridice internaționale este de a judeca persoane care au comis genocide, crime de război și crime împotriva umanității.

[...]

Tratatul nu a fost nici semnat nici ratificat de câteva țări importante precum Statele Unite, Rusia, China, Israel și Irak. De fapt, Statele Unite și Israelul au semnat inițial tratatul însă au anunțat ulterior că își retrag semnătura.

LEGENDA Harta (FOTO): Părţile şi semnatarii Statutului de la Roma: Cu verde statele parte. Restul sunt: Semnatari care nu au ratificat, Parti care şi-au retras ulterior calitatea de membru, Semnatari care şi-au retras ulterior semnătura si Ne-semnatari!